Bir Karar verme Eylemine Kristaller Nasıl Etki Eder

Bu konu akzennun tarafından 12 sene önce açıldı, 509 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
akzennun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 11
12 sene önce

Bir Karar verme Eylemine Kristaller Nasıl Etki Eder

Ne istediğini ve ne istemediğini bilmenin önemi karar alma evresinde ortaya çıkar. Her ikisinden en az birini bilen kişi yeni bir karar alabiliyorsa eğer ilk olarak zihinsel eyleme geçiyor demektir. Hayatı farklılaştıran, kişiyi değişime götüren şey budur.
Kristallerden yayılan manyetik enerjilerin insan zihninde oluşturduğu en temel etkilerden birisi de zihinsel düzeyde reformlar yaratmasıdır. Zihninizdeki kemikleşmiş gürültü, kalabalık ve dağınıklık ortadan kalkmaya başladıkça gerçek ihtiyaçlarınızı daha net fark edebilir konuma gelirsiniz. Bu durumda hayatınızı istediğiniz şekilde olumlu etkileyecek ve belki de daha önce hiç cesaret edemediğiniz kararları almanızı kolaylaştıracaktır. Kararsız kaldığınız her an aslında her şeyi erteliyorsunuz ya da öteliyorsunuz ve kendinizi mahrum bırakıyorsunuz. Tam da anında belirleyici olmanın önemini kristallerle yakalayabilirsiniz. Sizden kat be kat ufak ebatlarda olan bir kristalden böylesi faydalı etkiler almak kesinlikle bilen ve talep eden insanoğlu için bir avantajdır. Yeter ki siz bu faydayı değerlendirebilin.
Pirit, Yeşil Turmalin, Aragonit çeşitleri, Moldavit, Lapis Lazuli, Hematit, Ametist, Kristal Kuvars, Siyah Oniks, Mavi Dantelli Agat, Obsidyen ve Sodalit kristallerini bu amaçla kullanabilirsiniz. Kristallerin duygularınız ve dolayısıyla düşünceleriniz üzerindeki etkisi sizin niyetinizle doğru odaklıdır. Sizin temelde yatan niyetleriniz varlığınızın yüksek amacını oluşturur. Aynı zamanda niyetleriniz, kararlarınızı belirler. Eğer varlığınıza yönelik olumlu niyetler geliştirebiliyorsanız bu durumu kristallerle pekiştirebilir, onların enerjisinden bilinçli bir şekilde faydalanabilirsiniz.
Pirit kristalinin kimyasal bileşiminde yoğun miktarda sülfür bulunur. Bu nedenle uzun süreli temaslarda cilt tabakasındaki gözeneklerden geçerek zehirleyici etkisi açığa çıkabilir. Pirit kristalini kullanmadan önce ve sonra ellerinizi mutlaka bol sabunlu suyla yıkamalısınız.
Lapis Lazuli, Obsidyen ve Hematit kristallerinin enerjisi bir hayli güçlüdür. Uzun zamandır kararsız kaldığınız, zihninizde saplandığınız noktalardan çıkmanıza etki ederler. Çok uzun süreli kullanımlarda yoğun baş ağrısı veya kısa süreli unutkanlık yapabilir. Birkaç gün ara vererek ve bu ara verdiğiniz zamanlarda kristalinizden tamamen uzaklaşarak kullanırsanız maksimum faydasını görebilirsiniz.
Örnek verdiğim kristallerden sadece bir tanesini seçerek veya birden fazlasını seçtiyseniz eğer teker teker, uzun süreli ve/veya belli aralıklarla kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim. Çünkü kullandığınız kristalden tam anlamıyla yararlanabilmelisiniz. Dolayısıyla onun enerjisinin, sizin üzerinizdeki işleyişini bizzat kendiniz keşfetmek durumundasınız. Aksi halde, sadece kristali öylesine taşımış olursunuz. Dikkatinizi kristalden yayılan enerjilere mümkün olduğu kadar odaklamaya çalışın, enerjinin nasıl yayıldığını özellikle takip edin. Bu etkileşim ile hayatınıza yönelik sizi, yeni kararlar almaktan alıkoyan herneyse eski önemini yitirmeye başladığını ve esas gücünüzün dışarıda değil de içeride olduğunu net bir şekilde anlarsınız.
Karar almak; İçinde bulunduğunuz sistemde belirleyici olmaktır, değişime onay vermektir. Değişimi göze alabilen kişiler ancak yeni kararlara geçiş yapabilirler. Kararlarınızı idame ettirebilmeli, onları yaşamalı ve aldığınız her yeni kararı bile daha iyisiyle değiştirebilir konumda olabilmelisiniz.
Kristallerin enerjisi, sizi kendinize yaklaştırır, kendi kendinize koyduğunuz mesafeler ortadan kalkmaya başlar. Kendi kararlarını başkalarına ihtiyaç duymadan verebilen, kendine verdiği değeri diğerlerinin gözünde, sözünde aramayan, hata yapmaktan çekinmeyen, geçmişinde yaptığı hatalardan çıkardığı dersleri içselleştirebilen ve tekrarların döngüsünden çıkmış bir kişi; Zihnindeki eski kalıplardan her daim özgürleşebilendir. Kendi kararlarını alan kişi kendi sorumluluğunu da alır.
Hayatınızın tüm hakları size aittir!…

Sevgilerimle,
Meryem Ebru Sezen’den Alıntıdır

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)