Kırmızı taşların sırları

Bu konu rahip tarafından 12 sene önce açıldı, 743 kere okundu ve 9 Cevap verildi.
rahip
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 64
Yanıt Sayısı: 276
12 sene önce

kırmızı taşlar uğursuzluk ,olumsuzluk,kısmetsizlik,şiddet,ve ölüm getirir.insan bunu farketmez.çünkü tüm görünmeyen etkiler gibi taşlarda gizli etkiye sahip olduğundan,onların etkisi ile bir iş ,olay meydana geldiğinde görünen alemde birşeyleri kullanmak zorundadır.bu her şey olabilir.kırmızı taş bir ortamda iken ,taşın büyüklüğüne göre etkiside çok olur .oraya gelen kişi bir kaç dakika sonra taştan aynı bir muskada olduğu gibi yayılan enejini tehsirinde kalarak iyi düşüncelerini kötüleri ile değiştirirde farkına bile varmaz,çünkü bazı gerekçeler vardır ona göre.oysaki ruhunu bir dinlese biraz dikkatli düşünse farkederdi.bu çokça denediğimiz bir şeydir.Genelde hükümdarlar bunu yüzük olarak takarlardı.fakat bu taş onlara hizmet etmezdiki ,taş kendisine verilen enerjiyi yaymakla görevli idi böylece hükümdar zarar görürdüde farkında bile olmazdı.kısaca bu taştan uzak durunuzallah en doğrusunu bilir

color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
12 sene önce
Teşekkürler rahip hiç bilmiyordum,çok değerli bir bilgi paylaşmışsın,emeğine sağlık
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
12 sene önce
Allah razi olsun rahip bilgilendirdigin icin bende tam bu gün katalogtan kirmizi tasli bileklik siparisi verecektim olamaz böyle tesadüf dermisim....!!!
ruyaa
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 41
11 sene önce
Uzun zamandır bordo renkli bir akik taşı taşıyordum boynumda bu etkilerinden tamamen habersizdim teşekkür ederim
mübiyn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 7
11 sene önce
Sevgili rahip bu bilgiyi hangi kaynaklara göre paylaştığınızı bilmiyorum ama... Dünyada bu konuda yazılmış tüm eserler elimde ve bu konu uzmanlık alanım.Maalesef bu bilginin doğru olmadığını belirtmek zorundayım. Doğada kırmızı ve kırmızı koyu pembe tonlarına yakın taş türleri, yakut, kırmızı jasper, pembe turmalin ( rubelit ),fire agat ( ateş akiği ), granat ( lal ), mokait ,obsidyenin bazı türleri,thulit belli başlılarıdır ve tüm bu taşlar Yüce Allah'ın sayısız şifa hikmetini içlerinde barındırırlar. Kırmızı / koyu pembe ya da fes rengi arasında tonları değişen bu taşlar, türlerine göre vücutta taşınmaları gereken yerler de farklıdır.Her birinin başka başka şifa verme özellikleri vardır. Peygamber Efendimiz'in de daima " akik " taşlı gümüş bir yüzük taşıdığı da unutulmamalıdır. Yaratılmış her şeyde olduğu gibi taşlarda da Allah'ın türlü sayısız hikmeti mevcuttur. Lütfen çok iyi araştırmadan bu tür yanlış bilgileri paylaşarak bu nimetlerden yararlanabilecek dostlarımızı bundan mahrum bırakmayalım. Merak edenlere her bir taşın hikmetini seve seve anlatırım. Selam ve Sevgiyle...
rahip
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 64
Yanıt Sayısı: 276
11 sene önce
şifa verdiği doğru onarıcı bir özelliğe sahip . yeşil de öyle. temsili yani tılsım olarak çoğu bir yapmak azaltmak,sıkıştırmk anlamlarını içinde taşır, bu taşı üzerinde taşımak bela getirir .hele özellikle bu taşı üzerinde taşıyan siyah gözlü ise siyah göz beya ten kamerin tehsirinde olduğunu gösterir.bu kişi taşıyıcı olduğunda mimden sonra yada vav dan ,ra dan zı dan sonra elifin gelmesi gibi olurelindeki her gittiği gibi canından dahi olma ihtimali vardır . Bunu en sakin durduğu kişi yeşil gözlü olandır. bunda ise eliften sonra elif,ha dan sonra ha,sinde sonra sin,t dan sonra ta gelmesi yda bu harflerden herhangi iki tanesinin yada dördünün peşpeşe gelmesi gibi dir burda ise mülk olarak kaybedecek bir şey olmadığından.onu sert kişilik asabiyet az dost dar bir çevre verir sahibine .ilk bakışta bir heyecan var bu taşta çünkü nefsin arzuları bundadır.şevk heyecan istekler ve benzeri olanlar.fakat unutulmamalıdırki bunlar nefse ait olanlardır.bundaki sevgi nefsi emmara ya ait olandır bu nefsin ihtiyacı bitince sona erer . Sevgili mübiyn bilgilerin kaynağı kitap değildir. Bunlara yanlış demeyiniz sizde yazın bizde yazalım . kardeşlerimiz yazdıklarımızdan istediklerini alsınlar
saadetbilge
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 44
10 sene önce
şu anda üzerimde yakut taşlı yüzük ve bileklik var gümüş ve ne kadar gerçektir yakut onuda bilemem yüzük mora yakında bileklikteki taşlar kırmızı çokta seviyorum..çıkarayım bari..sevgiler..
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
2.farklı bilgide de gerçeklik payı vardır,her şeyin olumlu ve olumsuzu vardır.Doğadaki her rengi severim,doğaya ve doğal olan her şeye her renk yakışır ve taşlar doğanın bir parçası olduğu için kırmızı rengini yadırgamam ve burcumun taşların rengi olduğu için ters etki oluşturacağını sanmam,sanırım taşlar kişiye göre veya kişinin burcuna göre olumlu veya olumsuz etki yapar,nasıl ki bir ilaç türü herkeze uygun değilse veya aynı etkiyi vermiyorsa,taşlarda da öyledir.Kişi kendisine uygun olan taşı veya taş rengi taşırsa olumsuz yönlerine mağruz kalmıyacaktır.Bu da benim görüşüm.
KADIRCAN
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 31
9 sene önce
bana pek mantikli gelmedi acikcasi!olaya bu derece negatif yaklasmanin dogru olmayacagi kanisindayim.kainatta hicbirseyin sebepsiz yaratilmadigina inandigim icin bana ters geldi acikcasi.zaten https://www.lahutiye.com/members/m%FCbiyn.html'de konuyu makul bir sekilde izah etmis!
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
h.z Suleyman oldugunde yuzuk yukari geri cikartilmis onu korumasi icin cehennemden bir ejderha basina koyulmus bu ejderhanin gozleri kirmizi yakuttanmis,tirnaklari cehennem atesinden yaratilmis,dokundugu herseyi paramparca ediyormus ve bu hikaye yuzlerce yildir efsanelesmis,efsane dillere destan olmus,nesilden nesile gecmis,efsane yuzyillar boyunca unutulmayandir ve cok gucludur ,dunyadaki butun oyku ve masal kitablarini alt ust edecek kadar sahene akla hayele gelmiyecek iceriklerle doludur,kirmizi yakut gozlu ejdarha efsanelesmis ise ,bu tasin ugursuzlugu belkide bu yuzden dogrudur,buda dogru olduguna dair guclu bir kanit sayilabilir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)