Esmalarla rüyamdaki ilişki? Ya kadir ya allah ya rahman ya allah…

Bu konu rosa_85 tarafından 11 sene önce açıldı, 645 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
rosa_85
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 16
11 sene önce

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve hemen sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Tam 5 yıl süren bir ilişkim yaklaşık 9 aydır tamamen bitti.Karşı tarafın hataları yüzünden.Beni çok sevdi belki bu hayatta onun gibi seveni bi daha bulamicam ama hataları da bi o kadar çok oldu. Sürekli evlilik vaadiyle beni umutlandırıp hep bahane koydu önüme.Sanki hep sevgili olarak kalalım ona göre böyle bişeydi yani.Beni son aradığında bile artık o ciddi kararı alıcaz söylediğim yere gel dedi ama daha hazırlanıp tam çıkıyorumki sana bazı şartlarım var dedi ve yine umutlarımı hayallerimi yerle bir edip oturttu beni.Ben de tamamen bitirdim tabi çok şey var ama burda anlatamayacağım kadar uzun mesele.Kısacası ahımı öyle bi aldıki size anlatamam şu anda ağlayarak yazıyorum bunları size.Neyse daha sonra özellikle bugünlerde ben onun pişmanlıklar içinde kapıma,telefonuma yönelip ben ne yaptım diye af dilemesini,pişmanlığını görmesini ve hatasını anlayarak karşıma çıkmasını istiyorum.3 gecedir ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah esmasını 300 defa çekiyorum.Ama dün gece bir rüya gördüm.Rüyamda o kişi bulunduğum yere gelmiş ve bir kadın sürekli bana ……. seni aradı diyo ve ben de diyorumki ……… mı aradı yani kadın sürekli onun adını söylüyo ben de inanamıyorum rüyada nedir sizce arkadaşlar?Daha önce bu esmaları okuyan ve bu tür bir durumla karşılaşan var mı aranızda nolur yardımcı olun ilk sizinle paylaşıyorum rüyamı?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
[QUOTE=rosa_85;82621]Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve hemen sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Tam 5 yıl süren bir ilişkim yaklaşık 9 aydır tamamen bitti.Karşı tarafın hataları yüzünden.Beni çok sevdi belki bu hayatta onun gibi seveni bi daha bulamicam ama hataları da bi o kadar çok oldu. Sürekli evlilik vaadiyle beni umutlandırıp hep bahane koydu önüme.Sanki hep sevgili olarak kalalım ona göre böyle bişeydi yani.Beni son aradığında bile artık o ciddi kararı alıcaz söylediğim yere gel dedi ama daha hazırlanıp tam çıkıyorumki sana bazı şartlarım var dedi ve yine umutlarımı hayallerimi yerle bir edip oturttu beni.Ben de tamamen bitirdim tabi çok şey var ama burda anlatamayacağım kadar uzun mesele.Kısacası ahımı öyle bi aldıki size anlatamam şu anda ağlayarak yazıyorum bunları size.Neyse daha sonra özellikle bugünlerde ben onun pişmanlıklar içinde kapıma,telefonuma yönelip ben ne yaptım diye af dilemesini,pişmanlığını görmesini ve hatasını anlayarak karşıma çıkmasını istiyorum.3 gecedir ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah esmasını 300 defa çekiyorum.Ama dün gece bir rüya gördüm.Rüyamda o kişi bulunduğum yere gelmiş ve bir kadın sürekli bana ....... seni aradı diyo ve ben de diyorumki ......... mı aradı yani kadın sürekli onun adını söylüyo ben de inanamıyorum rüyada nedir sizce arkadaşlar?Daha önce bu esmaları okuyan ve bu tür bir durumla karşılaşan var mı aranızda nolur yardımcı olun ilk sizinle paylaşıyorum rüyamı?[/QUOTE] Gerçek hayatta isteklerinizi uyku esnasında da bilinç altınız istiyor...Eğer isteğinize daha çabuk kavuşmak istiyorsanız kin ve intikam ateşiyle dua etmeyi bırakın,onu yaradanın adaletine havale edin ve kendi huzurunuz için dua edin... Çektiğiniz esmalar için niyetlenirken de huzura kavuşmak mutluluğa erişmek niyetiyle okuyun.. Ya da hayırlı kısmetinizle yollarınızın kesişmesi ve gönüllerinizin birleşmesi için dua edin...herşeyin hayırlısını isteyip yaradana tevekkül edin ki dileklerinize daha çabuk erişebilesiniz..... Sevdiğinizin pişmanlıklarını görmekte acele etmeyin,tavsiyelerimi yerine getirip zamana bırakarak ve yaradanın adaletine havale ederek tevekkül ederseniz görmek istediklerinizi daha çabuk görebilirsiniz.....
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
11 sene önce
Sunu soylemek isterim ki, sakin ah etmeyin o aci icinde kivranirken hayati size zindan edebilir, ne kadar caninda yansa beddua edip kotu olmasini isteme, hayatimda 3 kisi beddua ettim biri vefat etti diger ikisinin acisida banada dokundu ve surekli hata yapan oyun oynayan kisi bunu devam ettirebilir, kisi degi. Allah hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin.
rosa_85
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 16
11 sene önce
Bu mübarek esmalar hakkında yaşadığınız tecrübeleri paylaşırmısınız? Arkadaşlar tam 3 gece okudum ve ertesi gününe aradı mesaj attı ama bu birkaç gündür yine ortada yok.Duymak istediğim o cümlelere yakın şeyler duydum sadece ama yine de tam istediğim gibi değil. Nolur bu esmalar hakkında birşeyler yazın.Sizlerin tecrübeleri nelerdir?
secil25
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 31
10 sene önce
size 21 ayel kürsi okudum
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
[QUOTE=rosa_85;82621]Arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve hemen sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Tam 5 yıl süren bir ilişkim yaklaşık 9 aydır tamamen bitti.Karşı tarafın hataları yüzünden.Beni çok sevdi belki bu hayatta onun gibi seveni bi daha bulamicam ama hataları da bi o kadar çok oldu. Sürekli evlilik vaadiyle beni umutlandırıp hep bahane koydu önüme.Sanki hep sevgili olarak kalalım ona göre böyle bişeydi yani.Beni son aradığında bile artık o ciddi kararı alıcaz söylediğim yere gel dedi ama daha hazırlanıp tam çıkıyorumki sana bazı şartlarım var dedi ve yine umutlarımı hayallerimi yerle bir edip oturttu beni.Ben de tamamen bitirdim tabi çok şey var ama burda anlatamayacağım kadar uzun mesele.Kısacası ahımı öyle bi aldıki size anlatamam şu anda ağlayarak yazıyorum bunları size.Neyse daha sonra özellikle bugünlerde ben onun pişmanlıklar içinde kapıma,telefonuma yönelip ben ne yaptım diye af dilemesini,pişmanlığını görmesini ve hatasını anlayarak karşıma çıkmasını istiyorum.3 gecedir ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah esmasını 300 defa çekiyorum.Ama dün gece bir rüya gördüm.Rüyamda o kişi bulunduğum yere gelmiş ve bir kadın sürekli bana ....... seni aradı diyo ve ben de diyorumki ......... mı aradı yani kadın sürekli onun adını söylüyo ben de inanamıyorum rüyada nedir sizce arkadaşlar?Daha önce bu esmaları okuyan ve bu tür bir durumla karşılaşan var mı aranızda nolur yardımcı olun ilk sizinle paylaşıyorum rüyamı?[/QUOTE] selam rosa_ 85. insanın yaşadığı aşk acısı hayatı tepetakla attırır insana bilinçaltı düşünceler rüyalarda yaşanır çoğu kez..ben dahil burada çok kişi muzdariptir bu konudan. bu linkteki duayı oku belki kalbine yakın gelir ve niyetinde o şahsı Allah a havale et..çoğu kez tecrübe etmişimdir.sevgiler https://www.lahutiye.com/sevgi-muhabbet-ve-ask-dualari/7803-okuyun-size-haksizlik-yapilmissa-onunda-ici-sikilsin.html
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)