Allah Rızası için yardım bekliyorum

Bu konu muzaffer tarafından 10 sene önce açıldı, 300 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
muzaffer
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
10 sene önce

Arkadaşlar,

Yaklaşık 4-5 senedir Panik atak, depresyon ve benzeri hastalıklarla boğuşuyorum. Bu yaşadıklarımı Bi Yüce RABBİM bilir. Bazen boşlukta yaşadığımı hissediyorum. Göğüs bölgemde sürekli bir sıkışıklık, nefes darlığı..Kalp bölgemde sık sık ağrılar. Kaygı, tedirginlik, endişe..Sosyal Fobi..Gece nefessiz kalarak uyanma…vb..

Bu siteyi Dualarımı elbet işiten Rabbimin rahmetiyle buldum İnşaAllah..

Bu sıkıntılarımla ilgili Fiziki bir rahatsızlık çıkmadı. Hacamatla kurtulabilir myim dedim. Onda da ilk seferde yapılırken çok fena oldum..Devamını getiremedim.

Bir arkadaşım aracılığıyla, bir ****mız uzaktan ismimi ve annemin adını alarak baktı ve Huzursuzlukla ilgili bir etki olduğunu söyledi. Verdiği duaları okuduk, gerekenleri yaptık. Bu işlemi dün yaptık ancak, sıkıntılarım biraz azalmasına rağmen devam ediyor.

Allah rızası için bu sıkıntılarımla ilgili olarak işin ehli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

S. Aleykum..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
<> Bütün bu şikayetleriniz için öncelikle mutlaka tıbbi yardım almalı ve hafif antidepresanlardan kullanmalısınız,hatta eczanelerde reçetesiz satılan bitkisel antidepresanları da doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz...... Dinimizde de zaten öncelik tıbbi uygulama ve tedavilere verilmiştir....... Ancak bunlardan sonra manevi destek olarak duaları okuyabilirsiniz....Bunun için forumumuzda sıkıntı duaları bölümü,rukye ve havas bölümlerini inceleyin derdinize sorunlarınıza uygun mutlaka bir dua bulacaksınız..... En çok bilinen uygulanan manevi destek ise Fatiha suresidir, Fatiha hem duadır hem rukyedir hem korumadır hem de şükürdür.....
periru
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 157
10 sene önce
iNŞİRAH SURESİ: Bismillahirrahmanirrahim, 1. Elemneşrahleke sadrek 2. Ve vedağna anke vizrek 3. Ellezi engada zahrek 4. Ve refağna leke zikrek 5. Feinne meal usri yüsra 6. Inne meal üsri yüsra 7. Feiza ferağte fensab 8. Ve ila rabbike ferğab meali 1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? 2.Ve yükünü indirip-atmadık mı? 3.Ki o, senin belini bükmüştü; 4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? 5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. 6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. 7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. 8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et. bu duayı ezberleyebilirsen iyi olur İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler okuyabildigin kadar oku Allahım beni saglıgıma kavustur sıkıntıdan kurtar de oku faydasını mutlaka görceksin ben öle umut ediyorum inşallah
muzaffer
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
10 sene önce
Allah razi olsun arkadaslar yardimlariniz icin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)