önemli bir sınavım.

Bu konu mrv turaman tarafından 10 sene önce açıldı, 576 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
mrv turaman
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce

arkadaşlar merhaba yarın benim için çok önemli olan bir sınavım var mutlaka geçmem lazım çalışmam haricinde önerebileceğiniz bir dua var mıdır acaba ? ………………………………………………….. ayrıca bir sorum daha olacak yorumlarınızı lütfen benden esirgemeyin ateist bir arkadaşım var fakat cinlere inanıyor ben bu arkadaşa havas ilminden sadece biraz bahsettim ve inanmayıp araştırmış ve bana sabah evet dediklerin doğruymuş ama senin yüzünden gece karabasan bastı gibi şeyler söyledi acaba Allah benim çok ısrar ettiğimi ama onu inandıramadığımı gördüğü için yardım mı etti ?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
öncelikle sınavınızda başarılar dilerim.... Arkadaşınız okuduklarının etkisinde kalmış olabilir,doğrusunu Alllah bilir..
mrv turaman
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce
teşekkürler bilmiyorum ama biraz korkmuş gibiydi sanki :biggrin[1]:
sukut
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 40
10 sene önce
[QUOTE=mrv turaman;100243]arkadaşlar merhaba yarın benim için çok önemli olan bir sınavım var mutlaka geçmem lazım çalışmam haricinde önerebileceğiniz bir dua var mıdır acaba ?[/QUOTE] yarın sabah bende benim için önemli bir sınava giriyorum. yaklaşık 1 ay kadar önce sınava girdiğimde Ayetel kursi okudum sınava girmeden öncede Allahım hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim geçtim yarın sabahda aynı şekilde dua edeceğim. İnşallah sizde bende başarıyla sınavı tamamlarız. başarılar.
elizz
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 98
10 sene önce
mrv arkadaşın madem inançsız karabasanın açıklamasını yapabilirmi neye dayanacak yada ...lerin varoluşunu açıklasın açıklıyabiliyorsa bu kişilere bu tür soruları sorarsanız doğruyu daha çabuk bulabilirler size allah kolaylık versin arkadaşınıza inş doğruyu buldurursunuz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23561 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye eleanore3659
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)