Allah rizasi icin Yardim edin…

Bu konu jan tarafından 10 sene önce açıldı, 335 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
jan
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
10 sene önce

Merhaba,umarım benim durumuma benzer konu acılmamıştır ve acıldıysa yeni üyeligimin cahilligine signarak sizden özür dilerim. ben almanyada yasayan 33 yasinda bir erkegim.9 sene önce evlendim ve evlendigimden beri hep esimile kavga ediyorum ve cogu konularda anlasamiyoruz,onun büyüdügü ortam farkli ve benimki farkli, benim ailemdinine bagli ve onunkisin hic alakasi yok ama sorun o deyil.bizim iki sene önce bir oglumuz oldu, Allahima sükürler olsunsagligi sihati yerinde. durumumuz da iyi sayilir ve bir eksigimiz yok ve borc bile olsa kendi bir evimiz var. kötü huylari olmayan, kumari, icgisi veya baska kötü aliskanlari olmayan birisiyim evden ise isden eve gelirim ve hep ailemleyim. bir istediklerini iki etmem. kendi anneme babama cok deger veririm, büyüklerimide sayarim. esimin ailesi kendisi icin herseyden önce gelir ama benden cogu zaman kendi ailemi önem vermememi istiyor. kendi ailesinden birisi hata yapdigin hic agzini bile acmiyor ama benim ailemden birisi yanlis birsey bile dese hemen konu yapiyor. oysaki annem onun bugüne kadar yemegini bile hep ayagina getirdi ve hep onu iyi davrandi, bana hep dedi yeterki siz mutlu olun ben baska bisey istemem veyanima bile gelmeyin huzurunuzu bizim icin sakin bozmayin derdi hep…sizde yardim istedigimi konu:son siralarda cok asiri kavgalar ediyoruz ve cok bunalti icindeyim, hic birseyde anlasamiyoruz ve saygi sevgi kalmadi, esimden ayrilmak istiyorum ama bunu yapmadanönce bizim üzerimizde büyümü veya nazarmi var ögrenmek istiyorum. ben evlenmeden önce bir kiz ile iliskim vardi, kendisinin cocuklari vardi ama ben kocasindan ayri diye biliyordum amaayri degilmis ve iliskiye girmisdik. ben iliskiyi kesdikden sonra kocasindan ayrilmis, dedigini göre nedende ben olmusum. onun kötü duasinimi aldim ne oldu bilmiyorum ama cok kötü durumdayim, normalde herkez beni sever hic kimseye kötülügüm olmadi ve hep yardim sever insanim.evlendigimden beri zaten esim yüzünden etrafimda saydigim sevdigim insanlari bile kayip etdim, hep onun icin var olmam lazimdi…yazdigimda bir kusur olduysa özür dilerim ama inanin aklimdan gecenleri icimdekilker yazamiyorum..Allah korkum olmasa bir dakka bile durmam ve canimi alirim ama onuda yapamiyorum…hergün aglayarak kalklip aglayarak yatiyorum ve hic bir yerdehuzurum kalmadi ve kimse ile konusamiyorum..esimle konusmaya bile calissam hemen kavga cikiyor ve hic bir konu üzerinde onunla konusamiyorum ve konu bile acilsa hep suclu olan benim…ne yapacam bilmiyorum ama ayrilmakdan baska cagre göremiyorum, en cok acidigim oglum o neolur diye hep düsünüyorum, ve icimde okadar insanlik varki esimden ayrilsam o ne yapar nasil yasar diye hep düsünüyorum..arkadaslar basinizi agritdigim icin hakkinizi helal edin…

simsek
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 99
Yanıt Sayısı: 1112
10 sene önce
https://www.lahutiye.com/lahutiye-buyu-bozma-dualari/12214-buyu-sihir-her-tur-negatif-enerjiden-arindiran-uygulama.html yukarıda verdiğim linki tıklayıp bakınız ayrıca çokça tövbe ve şükür namazları kılınız, daha snrasında da benim önerim eşinizle konuşmanız bunun içinde https://www.lahutiye.com/sevgi-muhabbet-ve-ask-dualari/ bölümüne bakabilirsiniz.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Farklı ortamlarda yetişmiş bireyler olduğunuz için ve inanç bağlılığı farklı olduğu için,eşinizin yadırgamıyacağı,ters algılamıyacağı,vaziyetinize uygun ve fayda sağlıyacağı yöntemleri siteden seçip uygulayın,hatta mümkünse kendisi evde bulunmadığı sırada uygulayın ki,yeni bir tatsızlık çıkmasın.Farklı kültürleri içeren evliliklerde sık rastlanır,biri bir faaliyeti ılımlı karşılarken,dieri olumsuz karşılayabilir ve bu gözardı edilmemeli.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)