Ruh eşi

Bu konu arien tarafından 10 sene önce açıldı, 532 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce

Arkadaşlar merhaba. Bir durumum var, kısaca anlatayım.
Ben senelerdir kimseyle sevgili olmak, kimseye bağlanmak istemiyorum. Biriyle en fazla ikinci görüşmemden sonra o kişiden kaçıyor ve tüm bağlarımı keserek bana ulaşmasını engelliyorum.
Üzerimde hem ailemize yapılmış, hem de eski sevgililerimden birisi yüzünden dolaylı olarak bana yapılmış büyüler olduğunu ve birkaç sene önce hamama gittiğimde cinlerin musallat olmuş olduğunu öğrendim.
Bu cin, büyü gibi karanlık enerjilerden, Çeşitli uygulamalar, muskalar, vefkler, dualarla Allah’a şükür kurtuldum.

Bu senenin başlarında hayatıma biri girdi. O kişinin gerçekten ruh eşim olduğunu hissettim. Hayatımda hiç kimseye ona hissettiğim şeyler gibi şeyler hissetmemiştim.
Fakat yine de bağlanmaktan, sevgili olmaktan kaçtım. Çok uğraştım kaçmamak için ama başka türlü davranamadım. Adam, bana olan duygularını, içinde bulunduğu bir sürü zorluğa rağmen defalarca, önümde diz çöküp ağlayarak anlattı, benim de kendimi ona açmam için uğraştı ama yapamadım. Hep kaçtım.

Bu arada bu adamın bir sevgilisi vardı. Ama bu sevgililik, maddi sebeplerle ve ailelerin zoruyla başlamış ve devam eden bir şey.
Ve kadın, bu adamın onu benle aldattığını bile bile adamın ondan ayrılmasına izin vermedi. Aksine, adamla bizim görüşmemizi, iletişimimizi kesmek için elinden geleni yaptı.
Adam Türk değil, sadece geçici bir süre için Türkiye’deydi. Sırf aramızdaki ilişki ciddileşsin, sevgili olabilelim diye, kalması gerektiğinden daha fazla süre Türkiye’de kaldı, dediğim gibi, çok zor şartlarda dahi benim hayatımda yer alabilmek için her şeyi yaptı ama geçenlerde ülkesine döndü. Son ana kadar benden bir ışık almak için uğraştı ama ben onu hep cevapsız bıraktım.

Şimdiyse o kadın, bizim her türlü iletişim yolumuzu sekteye uğrattı. Kadının bu adamın üstünde nasıl bir nüfuzu var bilmiyorum ama telefon numarasına kadar her şeyini değiştirttirmiş adamın.
Eğer bu kişinin gerçekten ruh eşim olduğunu hissediyor olmasam hiç uğraşmayacağım ama öyle hissediyorum, bu yüzden de önce kendi bağlanma korkumu yenmek, sonra da bir şekilde bu adama ulaşabilmek ya da onun bana ulaşmasını sağlamak istiyorum.
Biliyorum çeşitli şeyler için çeşitli dualar var ama, ben bu durumda nereden başlamam gerektiğini biliyorum.
Bu kişinin beni sevdiğine eminim. Ama o, benim onu sevmediğimi düşünüyor, bu yüzden de ümitsiz.
Ayrıca şu an hayatında olan kadın, onu her açıdan baskılıyor, hatta çeşitli şekillerde (direkt bana zarar vermek gibi şeylerle) tehdit ediyor, bu yüzden de adamın eli kolu iyice bağlanıyor.

Biraz karışık anlatmış olabilirim, kusura bakmayın ama
ben şimdi ne yapmalıyım ki, biz bu kişiyle, aradaki pürüzleri halledip tekrar iletişime geçebilelim?

arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
Bir şekilde beni araması için mi bir dua okumalıyım? Arayamama sebebi dışsal bir etki olduğu için faydası olur mu bilmiyorum. Ya da o kadının bundan soğuması için bir şeyler?
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Bu aile zoru sevgili olmak nedir ilk defa duyuyorum ? Normalde evlilik olur o,eğer öyle ise bu durumda işler değişir.
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Yabanci bir ulke dogup ve buyumus birisi olarak yaziyorum, avrupa nin genel anlamdaki aile kulturlerinde, (birakin zoraki evliligi), inanin kimse kimseyi zorla sevgili yapmaz... yapamaz. Ustelik, kusura bakmayin ama, adamin sevgilisinin oldugunu bile bile, nasil ona bir hak gibi talepte bulunuyorsunuz anlamadim. Sizin sevgiliniz olsa yada nisanliniz, yada kocaniz.ve baska bir kadin onu sizin elinizden almaya ugrassa, hosunuza gidermiydi?
arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
Diğer arkadaşların yazdıklarına gelince, ben buraya sizlerin ya da toplumun önyargı ve hassasiyetleriyle uğraşmak için yazmadım. Detayını vermek istememekle birlikte, işin içinde büyük miktarda paralar ve şirket birleşmesi gibi mevzular olduğu için zorla bir birliktelik içindeler. Ben beni sevmeyip aldatan adamı zaten yanımda tutmaya uğraşmaz, anında terkederdim. Sizler de yargılamak için değil, iyi niyetle yardımcı olmak, gerekirse detay sormak için yazarsanız sevinirim. Kimsenin ayıplamasına ihtiyacım yok, neticede dua edeceğim, pazardan alışveriş yapmayacağım, hayırlı olmayan şeyi Allah bana vermemeyi bilir. Siz de kendi kültür ve düşüncelerinizin önyargılarını kendinize saklayın:)
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
10 sene önce
Sanki onları birlikte gormuste o yüzden o adamın sevgilisini sevmediğini yazmışsınız. Sanki o adamın gerçekten, (avutun kendinizi), o adamın ve kadının aileleri tarafından zorlandığını ona baskı uyguladıklarını görmüş gibi yazmışsınız. Sanki o kadını gormusunuzde, o kadininda o adamı sevmediğini görmüş gibi yazmışsınız. Aynen yeşilçam filmlerinde seyrettiğimiz hikayeleri yazmışsınız. Kuzum, yabancılarda zorlama yoktur. Öncelikle bunu iyi anla. Yabancılar biz türkler ve müslümanlar gibi asla değiller. Büyük paralar var işin içinde yazmissin, ailesi tarafından red edilse ve bes parasız kalsa bile, hükümet o adama bakar ve işsizlik maaşı bağlar takı o is bulana kadar. Kendi kültürümüzü kendinize saklayina gelince, unutma eskilerin lafı her zaman doğrudur, ki yuva yıkanın yuvası olmaz. Sizde benim kulturume kurban olun :) Ne mutlu ki bizim kulturumuzde şeref ve namus var. Sizin kültürümüzde ne var artık bilemem))).Sevdiğiniz adamın size anlattığı hikayeye hemen inanmissiniz. Ispatiniz varmı? Kendi gözünüz ile gordunuzmu? Artı, siz onu elde etseniz bile, siz gerçekten o adam ile o kadını ayırdıktan sonra mutlu ve bahtiyar olacağıniza inaniyormusunuz?
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
10 sene önce
Selam amacim seni ayiblamak yada kinamak deyil sadece yorumu yazmak istedim. 1.siz ilk once kendinizi deyistirmeden baslayabilirsiniz kendinizi toplayin ceki duzen verin ve insanlara zarar vermekten vaz gecin. 2.sizde gercekten bir sorun var artik piskolojik ki ruhsal mi onu bilmemem. 3.onu birakan benim iletişimi kesen benim baglanmaktan korkan benim diyen sizsiniz sonrada neyapsam da bana ulassa diyen de sizsiniz oda sadece ruh esiniz mi neyse oldugunu düşündüğünüz yada hissetihiniz icin.mantik burda nerde anlamadim kalb burda nerde onuda anlamadim. 4.o bey sizi sevmiyor 5.o kisi nisanlisini seninle aldatti ve emin ol ki senden iyisini bulsun seni de birakir. cunki kimse dunyanin merkezi deyil bulunmaz hint kumasi da deyil. anlata bildim mi.niyetim seni kirmak deyil ama acik sozlu bir insanim egri oturub dogru konusmak gerek.
highland
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 84
10 sene önce
Yardım arayışınızı çok iyi anlıyorum. Bir süre önce yakın bir arkadaşım, şu anda da kendim için aynı dua, enerji vs. arayışı içindeyim. Tek farkla! Diğer kadın meselesi... Bu gerçekten göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir detay, dikkat ederseniz tüm dua ve büyülerde - asla harama kullanmayın- diye yazar. Bu nedenle arkadaşlara ben de üzülerek katılıyorum. Biliyorum sadece dua önerisi istemişsiniz, akıl değil, fakat yorumları dikkate alın lütfen. Anladığım kadarıyla bazı detayları net göremiyorsunuz ya da görmezden geliyorsunuz (diğer deyişle başkasının olana sahip olma isteği duyuyorsunuz). Bu kadar insan kınamak, yargılamak için asla yazmaz. Amaç kesinlikle yardımcı olmak. Kimse kimseyi tanımıyor, şahsi bir düşmanlığı da söz konusu olamaz. Bunları belirttikten sonra, emin olarak söyleyebilirim ki, bu kişi herhangi bir Avrupa ülkesi ya da Avustralya, Amerika vatandaşıysa öyle şirketti, paraydı, mirastı vs diye hayatını sevmediği biriyle geçirmez. Mümkün değil! Yüzde yüz yalan söylüyordur. Fakat Arap ya da Türki cumhuriyetlerden birindense bilemem. İkinci olarak ülkesine dönmek zorunda kalması saçma. "İlişki ciddileşsin diye" demişsiniz. Demek ki bir ilişki vardı ortada ve o gitme yolunu seçti! Dediğiniz gibi sizi sevseydi bir yolunu bulur mutlaka daha uzun kalırdı, pes etmezdi hemen. Kendimden örnekle açıklayayım. Yıllar önce yurtdışı sevdasına kapılıp geldim buraya. Aşık oldum(platonik) fakat vizem öğrenci vizesi olduğu için 1 senelikti. Ne yapıp edip kalmalıyım dedim, mastera başladım. 2 yıllık daha vize aldım. Master bitti işe girdim. Vizem otomatik olarak 3 yıl daha uzadı. Baktım iş tehlikede bu sefer doktoraya başladım sırf kalmak için! Bu süre zarfında sevgili olduk (hiçbir spiritüel gücün yardımı olmaksızın) ve ayrıldık o ayrı ama :D :D :D Kıssadan hisse: Daima ikinci bir seçenek bulunuyor. Dahası hadi zorunda kaldı gitti diyelim, hiç mi adınızı soyadınızı bilmiyor musunuz birbirinizin ya da iş yerinin adını! Babannemin bile facebooku ve skype ı var(Ciddiyim bu konuda), arayan bulur. Öyle biri engelliyor diye bir şey yok, 7/24 bitişik mi yaşıyorlar bu kadınla! Ayrıca ruh ikizi konusuna takılmayın lütfen. Çoğu zaman farklılık daha eğlenceli,yeni şeylere açık olun sınırlandırmayın kendinizi. Muhtemelen önceki kişilerde fiziksel olarak aradığınızı bulamamışsınızdır. Arkadaşça nacizane önerim, enerjinizi ve zamanınızı gerçekten hakedecek birine harcamanız. İşte o zaman sevdiğiniz kişiyi elde edemeseniz bile kendinize saygınızı asla yitirmezsiniz. Aksi takdirde ikinci kadın olmanın verdiği rahatsızlık peşinizi hiçbir zaman bırakmaz. Sevgiyle kalın...
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)