Yolunda gitmeyen şeyler…

Bu konu uurysn tarafından 10 sene önce açıldı, 747 kere okundu ve 14 Cevap verildi.
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce

Bilmiyorum bu kaçıncı konu kaçıncı yardım isteği kusura bakmayın ne olur,gidişat hiç iyi değil dibin dibindeyim ne gelen ne giden ne bir el uzatan var bir canım kaldı,sahip olduğum herşey gitti herşey istisnasız…Tabi herşeye rağmen şükretmeye çalıştım derken zamanla hevesle kıldığım namazıma üşeniyorum,arkadaşlar çağrıyor cebimde kuruş para kalmadı gidemiyorum hiç bir yere,iş zaten yok hayırlısı derdim artık hayrı gelmeyecek işe de razıyım…Dayanamadım uzun zamandır alkol almazken bugün içmeye yeltendim sanki bana kurtuluş gibi,sonra ne yapıyorum ben diyip hemen bıraktım…Zaten aşırı duygusalım ufak tefek şeylerde yıkılırım,ne pozitif düşünmeyi becerebiliyorum ne pozitif bir iş yapmayı…Parazit gibi yaşıyorum ve zoruma gidiyor en son “Hurani” sağolsun yardımcı olmaya çalıştı onun söylediklerini bile yapamadım.
Allah affetsin ellerimi açıp dua etmeye bile dermanım kalmadı,galiba çok da sevmiyor beni…

Üşenmez sabah namazına kalkardım bazen kaçırırım korkusu ile uyumazdım bile,şimdi gündüz vakitlerini duyup da kılamaz durumdayım…Yine de halimize şükür sokakta değiliz aç değiliz ancak bu gidişle bunlarında olmayacağının garantisi yok hatta başıma daha ne gelecek diye açık hedef şeklinde bekliyorum…

Benim için dua mı edersiniz,bir çıkış mı gösterirsiniz artık benim kendime gücüm yetmiyor…

Belki 3-4 aydır dönem dönem benimle uğraşıyorsunuz ister istemez, bende kendimle uğraşıyorum,gücüm yetse kimseyi rahatsız etmem lütfen kusuruma bakmayın…

Umarım bu son olur da kendimle boğuşmak yerinde birilerine yardım edebilecek hale gelirim…:sad:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
kendine acımaktan,ve kahırlanmaktan vazgeçerek başlayabilirsin mesela,zira senin durumunda olan belki de senden daha kötü durumda olan insanların olduğunu unutmamalısın,her sabah uyandığında ve her gece yatarken beterinden koru Allahım diye dua ederek günün ve gecenin şükrünü yerine getirmelisin.. yaşın ve eğitimin konusunda bilgim yok,ancak şunu unutmaki pek çok üniversite mezunu inşaatlarda amelelik bile yapıyorlar,artık devir iyi kötü,hafif -ağır iş ayrımı yapacak devir değil..... Gençliğinin kıymetini bilmeli elin ayağın tutarken yaratıcı olmalısın.. Ders vermekten tut,evden yapabileceğin ufak da olsa gelir getirecek işler bulabilirsin.... Düzenli olmasa da kılabildiğin saatlerde hiç olmazsa 2 rekat namaz kılman bile rahatlatır....Oturduğun yerde sürekli istiğfar ve hasbünallahü tesbihi çekmen çok faydalı olur...
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Halime şükrediyorum fazla da gözüm yok iyi kötü bir hayatım vardı geçinip gidiyordum niye ne oldu tepetaklak oldu ne gerek vardı niye hayatımda ki şeyler toz gibi uçtu gitti anlam veremiyorum günahıma kefaret desem daha verecek birşeyim kalmadı yani bu saatten sonra anamın babamın benim canım olur çünkü yok yani Dünya'ya vereceğim bir zerrem yok aslında kırgınım şükredip kabul etmeye çalışsam da içten içe kırılıyorum öfkeleniyorum gün gelecek toprağın altına gireceğiz ama 3 günlük Dünya'da küçücük basit bir şey istedim olmuyor vermiyor aslına bakarsanız artık bana iyi birşey verileceğine dair pek inancım kalmadı,haşa isyan etmiyorum adaletinden şüphem yok ama bu kadar çaresizken bile hiç bir umut parıltısı hiç bir şey olmuyorsa olmayacaktır,muhtemelen vermek için yine birşeyleri feda etmem gerek o da kalan canım olur beteri gelir mi gelir yani felç gelir sakatlık gelir elim ayağım gider olur mu olur yani az demek ki bana... İkinci birşey kendime acımıyorum kahırlanmıyorum şükrediyorum ama şükrediyorum diye iyiki hayatım tepetaklak olmuş olsun kalanlara şükür deyip de boş boş oturmak daha saçma geliyor.Gün geldi iş aramaktan ayaklarım su topladı elimden gelen herşeyi yaptım ama herşeyi,malesef günümüzde bayanların daha kolay iş bulduğu erkeklerin ne kadar okursa okusun bir torpile bir tanıdığa ihtiyacı olduğu bir gün... Namazı kılmak istiyorum ama korkuyorum çünkü en son namazı hevesle kılmaya başladığımdan beri gitti herşeyim sabrettim,sustum,kırmadım,sövmedim olmuyor.
POZİTİF
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 48
Yanıt Sayısı: 965
10 sene önce
3.5 yıldır çektiğimin haddi hesabı yok hangi birini anlatayım beni tanıyanlar arkadaş çevrem sende iyi sabır varmış Allah yardımcın olsun herkes çekemez bu yükü dedi yeri geldi isyan ettim yeri geldi bende senin gibi Allah beni sevmiyor dedim neler yapmadım ne ibadetler dua lar aklına gelemeyecek her sey bir tek şeyi öğrendim SABIR ve biliyormusun şimdi başım ağrısa Allah'a verdiği o baş ağrısı için şükrediyorum hayırda şerde Allah tan değilmi şüphesiz çünkü Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş çok şükür yavaş yavaş her şey yoluna giriyor sadece Sabır sabır başka bir şey demiyorum ibadetine devam et
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Eger verilen yardimlari uygulayamiyor isen o zaman bekliyceksin ve goruceksin, bazan insanlar kotunun kotusunu gormeleri gerekiyor cunku seceneklerini o sekilde yapmislardir. Allah ile yada seytan ile iliskisi yoktur tabiki Seytan dusen kul icin sevinir ve kotulugu icin dahada yardim eder ama eger zaten dusmus ise O da enerjisini harcamaz cunku zaten kulun yoneldigi yer bellidir. Uzgunum, elden fazla bir sey gelmiyor tutulmus ipler birakilmis ise yapilacak birsey kalmamis, Yuce Hz. ISA hayatini bos yere feda etmis anlasilan.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Bir diğer açıdan da aynı görüşteyim.24 peygamber vazifeleri itibariyle insanlara doğru yolu ve doğruları gösterirken,kurtuluşları için çabalarken hayatlarını kaybettiler ve şehit de oldular.Bu mübarek insanların yaşamları,hayatları boyunca son nefeslerine kadar çabalamış olmalarına rağımen...Ayetlerde belirtilmiş,bildirilmiştir insanlara:Allah dilediğini doğru yolda yürütür,dilediğini doğru yoldan saptırır*Allah dilediğine verir,dilediğinden alır. [not-hak edeni ve hak edenden denilmiyor].Ne diyebiliriz ki,Allahın dediği olur,ne yazdıysa o olur.Bu durumda:ya kabullenip hiç bir şey yapmadan durur ve oluruna bırakırsın,ya da hayatında bir şeylerin değişmesi için çabalar ve talep ettiğin yardımlara ve gelen yardımlara kulak verir ve değerlendirirsin.Seçim senin.
Aaro'sdamned
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 62
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Yaşadığın şey bir sınav ise ve başarı ile tamamlayamazsan tekrar başa saracak, tamamlayamadığım surece hep başa saracak... Bir gün dayanamadığımı sandığım anda aklıma şu geldi " Allah insana taşıyamayacağı yuku asla vermez" o zaman dedim benim yaşadığım şey çokta kotu değil o yüzden hep dua telkin vs.gene devam ettim sabit değil afiyet istedim içimden gelmesede güldüm bir sebebi bir çözümü olmalı dedim ve herşey i ona bıraktım.. Sonrası anlatmama gerek yok.. Yani dikkat et ki sınavların tekrarlanmasın Allah senin ne yapacağını biliyor ama senin görmeni istiyor belki de.. O'na bırak herşeyini o halletsin ama tabi sende oturup bekleme ne yapmalısın sor..
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Sizin tecrübelerinize güvenip soruyorum eminim bir çoğunuzun farklı sıkıntıları sınavları olmuştur,ben hayatımda ilk defa bu kadar sıkıştım belki ilerde daha kötüleri de olabilir bilemem tabi,her birinizin olumlu olumsuz görüşleri benim için değerli gerçekten.Yoksa kendi başıma çırpınmayı da seçebilirdim söylediğiniz doğrultuda elimden geleni de yapmaya çalışıyorum mesela hurani'nin bilgisine tecrübesine çok güveniyorum söylediklerini 1 hafta yaptım inanılmaz güzel şeyler oluyordu ne olduysa yapamadım anlamadım.Bunun kızgınlığı da var kendi kendime çelme takar gibiyim. Bütün bu silsile başlamadan önce 2 gece üst üste kabuslar gördüm,aslında kabus olduğundan bile kararsızım,psikolojik olması zor çünkü o sıra iyiydim namazımı kılar şükreder rıza gösterirdim ; *Siyah bir araba ile karanlıkta gidiyoruz ben sürüyorum derken siyah birşeye çarpıyoruz bu sıvı gibi ön camı kaplıyor sonra gidiyor,derken o filmlerdeki şatolar gibi bir yerin önündeyiz siyah bir sürü gölge var ve babam arabadan inip onları kovalamaya başlıyor o kovalayınca kaçıyolar,derken aynı şey aracın tavanına çıkıyor ben ondan kurtulmaya çalışırken uyanıyorum. *İkincisinde rüyamda arkadaşım geç kalıyor saat geç oluyor ben merak edip balkona çıkıyorum gözümle görmediğim ama hissettiğim birşeyler oluyor korkup içeri giremiyorum resmen boğuyolar boğazımı sıkıyolar derken Ayetel Kürsi okuyorum son nefesimle bitirip uyanıyorum.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Arkadas, sana tafsiyem sen bir ruhsal tedavi uygulayan birisine gidersen iyi olur, ( Spiritual Healer) gittigin kisi seni gordugu an neler oldugunu bilmeli ve fazla zaman kaybetmeden ve ikinci bir ziyarete gerek kalmadan sana tedavi yontemini anlatmali ve hemen tedaviye baslamali. Tarif ettilerimin uygulamasini itirmedin lutfen bunu dinle ve git birisinigor.
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Ama kim var ki gidebileceğim bilmiyorum :(
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Sizin tarif ettiğiniz kişiyi bu ülkede bulmak bile bir gelişme ama malesef ilaç verip uyuşturmaktan başka tedavi yok buralarda.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
10 sene önce
Orasini ben buradan bilemem, yardim etmek isterdim ama Turkiye'de kimseyi tanimiyorum.
uurysn
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 167
10 sene önce
Yani çok aradım bulabildiğim tek yer var aradım görüştüm ama bu yoklukta iş yine maddiyata döndü çok güvenemiyorum bu konuda :(
CaZGiR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 498
10 sene önce
kendi gorusumu bildirmek isterim arkadasim onceliklle Allah yardimcin olsun. Birkac soru sormak istiyorum size ? Babaniz hayattami ? Eger hayattaysa onun yanina gidip hayir duasini alin.Aranizda bir sorun anlasamamazlik vs varsa anlasma yoluna gidin. Babaniza birde sorununuzu anlatin belkide size dogru yolu o gostericektir. Ve ruyanizdan anladigim kadari ile ayetel kursi okumussunuz uyanmissiniz. Beni dinlemek tavsiyeme uymak isterseniz 170 veya 313 adet ayetel kursi okumanizdir. Zorda gelse kim yapacak kim okuyacak canim istemiyor vs vesvelerinizi bir kenara birakip kendinizi ayetel kursi okudukdan sonra karanlik bir yoldan aydinliga gidicekmissiniz gibi motive ederek verdigim adet kadar ayetel kursinizi bitirmenizdir. Tekrardan Allah hakkinizda hayirlisini versin ve yardimciniz olsun.
ruddet
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
[QUOTE=uurysn;114259]Bilmiyorum bu kaçıncı konu kaçıncı yardım isteği kusura bakmayın ne olur,gidişat hiç iyi değil dibin dibindeyim ne gelen ne giden ne bir el uzatan var bir canım kaldı,sahip olduğum herşey gitti herşey istisnasız...Tabi herşeye rağmen şükretmeye çalıştım derken zamanla hevesle kıldığım namazıma üşeniyorum,arkadaşlar çağrıyor cebimde kuruş para kalmadı gidemiyorum hiç bir yere,iş zaten yok hayırlısı derdim artık hayrı gelmeyecek işe de razıyım...Dayanamadım uzun zamandır alkol almazken bugün içmeye yeltendim sanki bana kurtuluş gibi,sonra ne yapıyorum ben diyip hemen bıraktım...Zaten aşırı duygusalım ufak tefek şeylerde yıkılırım,ne pozitif düşünmeyi becerebiliyorum ne pozitif bir iş yapmayı...Parazit gibi yaşıyorum ve zoruma gidiyor en son "Hurani" sağolsun yardımcı olmaya çalıştı onun söylediklerini bile yapamadım. Allah affetsin ellerimi açıp dua etmeye bile dermanım kalmadı,galiba çok da sevmiyor beni... Üşenmez sabah namazına kalkardım bazen kaçırırım korkusu ile uyumazdım bile,şimdi gündüz vakitlerini duyup da kılamaz durumdayım...Yine de halimize şükür sokakta değiliz aç değiliz ancak bu gidişle bunlarında olmayacağının garantisi yok hatta başıma daha ne gelecek diye açık hedef şeklinde bekliyorum... Benim için dua mı edersiniz,bir çıkış mı gösterirsiniz artık benim kendime gücüm yetmiyor... Belki 3-4 aydır dönem dönem benimle uğraşıyorsunuz ister istemez, bende kendimle uğraşıyorum,gücüm yetse kimseyi rahatsız etmem lütfen kusuruma bakmayın... Umarım bu son olur da kendimle boğuşmak yerinde birilerine yardım edebilecek hale gelirim...:sad:[/QUOTE] Ya latif ismini oku sanırım günde bin defaydı. Bir de bu tür havas uygulamaları ile uğraşan kişilerin gizli şirke düşme ihtimali oluyor. Belki iyi bir insansındır Yüce Allah seni uyandırmak için lutfundan veryordur. Belki bu tür uygulamalar sırasında yine şike düşmüşsündür Allah yardımını kesmiştir. Tabi en doğrusınu Yüce Allah bilir. Diyeceğim şirk en büyük zulümdür. İnsanın kendisine de zulmüdür. Şirk karanlık gecede kara karıncanın ayak seslerinden daha sessiz insan kalbine girermiş Yüce Allah hepimizi şirke düşmekten korusun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)