Lütfen Önemli

Bu konu gecekusu tarafından 9 sene önce açıldı, 406 kere okundu ve 14 Cevap verildi.
gecekusu
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.Size başıma gelenleri paylaşmak ve bilgi almak istiyorum.
1 sene 4 aylık evliyim.Eşimle 4 seneden beri beraberiz.4 sene öncesine kadar halim vaktim kafam huzurum işim gücüm yerindeydi.Ne zaman eşimle çıkmaya başladık bir anda panik atak hastalığım ortaya çıktı.Sonrasında Maddi olarak kaybetmeye başladım.Kamyonetimi sattım ve en sonunda işimdem oldum geçen sene.Ben işsiz halimle evlendim.Ve 8-9 ay işsiz evde oturdum hiçbir yerde iş bulamadım.Bu sene yaz başında bir arkadaşım geldi bize.Ve fal baktı yanlız.Çok hisleri kuvvetlidir kahve bahanedir onun için.Büyü oluğunu söyledi bende.Hatta evlenmeden önce de beni uyarmıştı.Bak kötü şeyler hissediyorum söylersem beni yanlış anlayacaksın ama evlenme demişti.Ben inanın bodoslama evlendim o halimle.Neyse bende 3 ayrı kişiye üzerimde büyü varmı diye sordum.Üçüde 2 adet büyü olduğunu,Salihli’de yapıldığını,birisinin bağlama diğerinin emir altına girmem için yapıldığını ve kız tarafı tarafından yapıldığını,ama yapanın iyi yapamaması yüzünden tüm kısmetlerimin kapandığını ve hastalandığımı söylediler.Bunun üzerine büyüleri ehli olan birine çözdürdüm.Teyitlettirdim.Lakin hala işlerim ters gitmekte halen kısmetim kapalı halen bereketim yok halen eşime karşı aşırı soğuğum.Geçen hafta kayınvalide geldi.Ayda yılda bir gelir.Yanlız gelince ta 20 sene önce aldığı garip şeyleri eşime hediye diye getirmiş.Birincisi bir vazo ve yapma çiçek,ikincisi bir adet 50cm.’lik bir kurşun kalem üçüncüsünü çok net göremedim ama sanırım bir kulanımlık terlikler var ya onun benzeri birşey.Bu arada fısır fısır mutfakta konuşurlarken yakaladım.Ama duyamadım.O geldikten sonra ertesi gün gene rahatsızlandım işe gidemedim.Bu arada o ilk yapılan büyüler çözülmeden çok kötü kabuslar görüp bağırarak uyanıyor ve evde oturuken 3 harflileri hissedebiliyor ve duyabiliyordum.Neyseki onlar geçti.Artık paranoyak oldum eşimin ailesi konusunda.Tek isteğim boşanmak çünkü eşime karşı ne bir ilgim ne bir sevgim kaldı.Ve artık eskisi gibi bereketeime kavuşmak.Hayatımda ilk defa hacizlik duruma geldim.Yaşım 39.23 senedir çalışıyorum.Hiç böyle hem sağlık hem ruh manevi hemde maddi kayıp durumu yaşamadım.Sizden yorumlarınız bekliyorum.
Saygılarımla.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Allah yardımcın olsun,sadece anlattıklarına dayanarak yorumlamak gerekirse tek kelime ile vicdansızlık...Ama çok sık uygulanılan bir yöntem.. Çözdürdüğünü yazmışsın ama koruma yaptırmamışsın herhalde... Çözüldükten sonra koruma yapılsaydı daha sonra yapılan varsa onları engellerdi... Aynı evin içindesiniz,bu saatten sonra eşinizin elinden 1 bardak su bile içseniz acaba büyülümüydü diye kuşku duyacaksınız...Giydiğiniz her çamaşırın büyülü olup olmadığını düşüneceksiniz,işiniz zor. Bu kuşkularla aynı çatı altında yaşamak gerçekten zordur,ilk bozdurduğunuz kişiye tekrar durumu kontrol ettirip tertemiz olduğunuzdan emin olup hemen bir koruma yaptırmalısınız...., Hiç bir büyü yenilenmedikçe ömür boyu sürmez...Allah-ü Teala izin vermedikçe de hiç bir büyü tutmaz,zira yaradanın gücü üzerinde güç yoktur.... Forumumuzda büyü bozma ve korunma duaları bölümlerini inceleyin, eşinize hissettirmeden yapabileceğiniz bir uygulamayı yapın. Bu arada şunu da gözardı etmeyin,belki eşinizde de büyü vardır.. Çünkü,eğer yuvanız dağılmasın ve eşinin dizinin dibinde oturup ayrılmaman için yapılsaydı eşine karşı soğukluk duymazdın,burada bir mantık hatası var,hem eşinin ailesi birbirinize bağlamak için yaptıysa neden eşine karşı soğukluk duyuyorsun.... Aynı mantıkla gidersek,eğer eşinin ailesi yaptıysa neden senin kısmetini bağlasınlar,işlerini bozsunlar:kızlarının maddi sıkıntı çekmesini isterler mi sanıyorsun. Eğer üzerinde büyü varsa sadece eşinden ve ailesinden kuşkulanacağına başka kişilerin de yapmış olabileceğini düşünmelisin, en iyisi bu durumu eşinle açıkça konuşman olacak,belki o da farkına varıp kendince bozdurmaya çalışıyordur. Yani tekrar altını çizerek belirtmekte yarar var,aile birliğiniz dağılmasın istenseydi sen eşine soğukluk duymazdın,aksine onun dizi dibinden ayrılmazdın....Yine eşin ve ailesi yapmış olsaydı,işlerinin bozulması için değil,daha da iyi olması için yaparlardı ki maddi sıkıntı çekmeyi hiç bir kadın istemez....
gecekuşu
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce
Sayın Zeinarda, Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Bazı yerlerde teredütte kalmışsınız onlara cevap vereyim. 1)Büyüleri bozan kişi bana bir koruma yaptı.Boynumda taşıyorum.Bana baldızımın yaptığını söylemişti.Ve bir koruma yaptı.Bir daha o sana birşey yapamaz ama başkası yapabilir demişti. 2)Eşime karşı soğukluğum yaklaşık 5-6 aydır var ve devam etmekte.Hatta onun bana dokunması bile bana iğrenç gelmekte.Bende bunu çözemedim.Bir ihtimal şöyle bir durum var.Rahmetli babam çok ciddi bir bankanın Genel Müdür yardımcısıydı.Ama evlenmeden gençlik yıllarında İstanbul'da çalışırken ruh çağırma seansları yaparmış bir arkadaşı ile.O çağırır gelen ruh arkadaşının bedenine girer ve onu konuştururmuş.Ve bir söylentiye göre de babam efendiymiş.Annemle evlenecekleri zaman annem ya onlar ya ben şartı koyduğu için babam onları bırakmış.Fakat bu yetenek diyeyim şu an tam anlamını veremedim kusura bakmayın babaannemdem geçmekte.Söylenene göre de bana geçtiği ve kemale ermeme henüz zaman olduğu ama cinlerin etrafımda olduğu bir ihtimal onların beni eşimden uzaklaştırdıklarını söylediler. 3)İlk yazımda yazdığım üzere bana üzerimde büyü olduğunu söyleyen birbirinden farklı ve birbirlerini tanımayan kişiler,0 iki büyüyü yapan kişinin büyüyü düzgün ve ehil olarak yapmadığı yani tam manası ile yapmadığı için bu duruma düştüğümü söylediler.Yani amacına uygun yapmaya kalkarken aslında herşeyi affedersiniz bok etmiş.Bir ihtimal eşimle arama soğukluk bu yüzden de girmiş olabilir.Beni de istememişlerdi damat olarak bu arada.Özellikle ablası. 4)Şu an bildiğim kadarı ile başkasından bir büyü yok.Ama beddua almış olabilirim.:) 5)Eşime büyüleri çözdürdüğümü söylemedim.Çözdürdüğüm gün eşimi karşıma alıp bak bizde büyü var.Bu bu sebepten yapmışlar diye uzunca anlattım. Asıl önemlisine geliyorum şimdi. Ve dedim ki büyüyü yaptıran şahıs sana diyormuş ki "O sana layık değil,o seni geçindiremez,sen onunla yapamazsın,o seni aldatır." O anda eşim iki eliyle yüzünü kapattı.Ne oldu dedim.Dedi ki;İçimden bir ses sürekli senin bana bu söylediklerini söylüyor ve onun hastalığı kötü şansı seninle başladı sen gidersen herşey bitecek eski haline dönecek sorun sensin diyormuş.Zaten eşimde daha evlenmeden karabasanlar görüyordu.Evlendikten sonrada göremeye devam etti. 6)Ben ne zaman hastalansam eşim biliyormuş gibi davranıyor.Özellikle kayınvalidenin geldiğinin ertesi gün olduğu gibi.Ayrıca ikinci yapılan büyü biz evlendikten sonra yapılmış.Ve bana büyünün yapıldığı tarih ile benim büyük atak krizi geçirdiğim zaman aynı.Ve ilk büyünün zamanı ile de ilk atak krizi geçirdiğim tarih aynı. Saygılarımla.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Anlattıkların arasından kendi ailen ve babanla ilgili durumlar için yorum yapacak yetkinlikte değilim... Ancak eşinin de temiz olmadığı yani onda da bir şeyler olabileceğini kendin de doğrulamış oluyorsun...sana tavsiyem eşinle birlikte el ele verip birlikte çözüm aramalısınız,gerekirse eşin bir süre ailesiyle tüm iletişimini kessin...tabii ikiniz de bu evliliği kurtarmak istiyorsanız.... Ayrıca bir koruma sadece belli bir kişiye karşı yapılmaz,gerçek koruma bilinen bilinmeyem tüm kişilerin gönderecekleri olumsuz enerjilere karşı yapılır.taşıdığın korumada bence bir terslik var...Benimn de korumam var,ama sadece bilinen düşmanlarım için değil bilinmeyen ya da ileride ortaya çıkabilecek kötü enerjilere karşı da koruma sağlıyor.. bu özellikte bir koruma yaptırmanızda yarar var,hem eşini hem de kendini korumaya almalısın...Şimdilik evinde kendin uygulayabileceğin korunma ve temizlenme uygulamalarını yapman büyük ölçüde rahatlama sağlayacaktır...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
eşini senden ayıramayınca seni eşinden soğutma yoluna gitmiş de olabilirler.....Her ihtimali göz önünde bulundurmalısın,yani yaşadığınız olayların babanın ve kendi ailenin özelliklerinden kaynaklanmıyor olma ihtimali de yüksek,Babaannenin yeteneklerinin babana geçmiş olması sana da geçeceği anlamı taşımaz...Ailede senden başka birisine de geçebilir.... Yazdıklarımın hepsi senin anlattıklarına dayanarak yaptığım yorumlardır...Ben mdyum ya da hca falan değilim.
AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
9 sene önce
Oncelikle çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun dua etmeyi ve buradaki büyü bozma uygulamalarına göz atmayı ihmal etmeyin.Benim aklımı karıştıran nokta şu oldu, bildiğim üzere bu hclar cinlerden haber alırlar.Cinlerin en büyük özelliği de yalan söylemleri olduğundan onların söylediklerine güvenip büyüyü o yaptı bu yaptı gibi söylemlerde bulunup risk almazlar.Ayrıca size büyüyü şu kişi yaptı denir ise, bilgi veren cinin ölür diye biliyorum.Bu kadar ilmi yüksek olan birinin de sizi tam koruyamaması da kafamsa başka bir soru işareti.
gecekuşu
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce
Zaten benden söz aldığı için birşey yapmayacağıma dair söylemişti büyüyü bozan kişi.Diğer iki kişi söylemediler ne kadar ısrar etsemde. Bu arada Zeinarda yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.Daha farklı bakmama sebep oldu daha iyi bir açıdan.Ben boşanmayı düşünüyordum.Siz bana ikinizi helletmelisiniz dediniz ve doğru dediniz.Belki tekrardan eşime ısınabilirim yada temizlendikten sonra belki herşey çok daha iyi olabilir. Saygılarımla.
gecekuşu
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce
Kişinin ilmi gerçekten çok yüksek Sayın Nelergeldibasim.Fakat maddiyat konusunda biraz fazla hassas.Onun politikası ben yaparım ve çözerim işimi yaparım paramı alırım.Ama genede bana karşı çok insaflı davranıyor.Genel koruma ise biraz maddi açıdan pahallı bir ürün diyelim yanlış yazmayayım.Onu da ilerki zamanlarda durumum düzelince yaptıracağım.Ama kendisi gerçekten bu konularda oldukça ustadır.Ona da ailesinden gelen bir özelliktir bu. Saygılarımla.
gecekuşu
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 10
9 sene önce
Amin çok sağolun teşekkür ederim.
dev
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 86
9 sene önce
şöyle bir metod olsa da insanların bütün auraları büyü beddua kötü sözlerden arınsa öyle birşey olsa ilk önce ben uygulardım.
meyan
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
9 sene önce
Merhaba, bende eşimle evliliğimde sorunlar yaşıyordum aynı zamanda iş konusunda sıkıntılar çekmeye başladık. Sonunda üzerimizde büyü olduğunu öğrendik. Geçen ay Libya' dan gelen birini keşfettik, öyle yazı falan yazmadı. okuma yaptı fakat epey sürdü, eşim ayakucumda oturuyordu. O anlattı çünkü ben kendimden geçmişim. Okudu okudu okudu ben titremeye başlamışım. Ayaklarımı koltuktan 15 sm kadar kaldırmışım ve 20 dk kadar öyle tutmuşum ellerim kasılmış. Uyandım, pestilim çıkmış gibiydi. Ardından içeri geçtik hardal rengi bir toz verdi, burnuma çektikten sonra 10 kere kadar hapşıracağımı söyledi. 45 dk hapşırdım ama ne hapşırma. Bir zaman sonra anne baba adımı sordu, arapça bişeyler yazdı ve üzerine misk sürdü. Bu arada normal mürekkeple değil, içinde kuru bitkiler olan kırmızı bir sıvıyla yazdı bunları, üzerine misk-i amber sürdü. O kağıdı rulo yapıp yaktı ve bana çektirdi. Burnumdan ateşte yanan odun sesi geliyordu. Ennihayetinde faydasını gördüm çok şükür şimdi bir mimarlık şirketi kurduk eşimle. Evliliğimizde de sıkıntı kalmadı.
adem0
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
9 sene önce
Burada tahasantu duasi vardi cok buyuk koruma yaziyordu.hergun 8 kez okuyup kendimi korumaya aliyorum.buda engel olur dimi buyu yapilmasina
zuhur
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 85
9 sene önce
anlattıklarına bakınca sana yapılan kısmet bağlama olmuş.ve bu kısmet bağlama sana yapılan musallat edilenlerle gerçekleşmiş ve her hcnın dediği farklı olur burda bir çok yorum yapılmış evet çok doğru tesbitler ama etik olmamış hcnn şu kşi yaptı demesi sana olan musallatlar senin başına gelen her olumsuzluğa sebebp olur ve seni onlara çekme çabası bu anlattığın yakınlarında bazı olan yetileirin sana geçmesi olabilir doğru tesbit ama senin onlarla alakadar olman için sana baskı yapılıor olmasını da düşündün mü hiç
adem0
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
9 sene önce
Allah yardimcin olsun.cok zor bir durum.ben 22 yasinda evlendim ve tam 6 yil bir kaos yasadim resmen buyu kaosu.ve 1 yasinda kizim varken bosandik.evimizi kaybettik vs vs.ama bosanmamla bitmedi hersey insanlar bakislarimin bile degistigini soyluyordu.geceleri uykudan kopek gibi uluyarak kalktim defalarca.ve nerelere gittiysem olmadi.pes ettim 2 sene sonra hersey duzeldi garip bir sekilde.ama dunde yazdigim gibi tahassantu ve bird3 kagida yazip dertletimizi ayetel kursi okuyordukya sayin zeinarda onu yaptim.kendimi daha iyi daha guclu hissediyorum allahin izniyle.sadece rizkim bu olaylardan sonra maddi anlamda cok zorda kaldim.ama allaha dua edin bol bol.ben bir bayan olarak yasadiklarimi yazsam gercekten kafayi nasil yemefin dersiniz.insanlar bir buyuyle neler yapabiliyor.fakat esimlere baristik 2 yil sonunda 6 ay once evlendik oda eskisi gibi degil.hersey o buyuymus
hakan kara
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 50
9 sene önce
kardesim ben fikrimi soyleyebilirsem sadece bir sey tavsiye edebilirim.bir aile kolay kurulmuyor hemen ayrilmak yuvayi dagitmak bence hos degil.o yuzden cozumler uretin.al esini karsina konus.ne biliyim birlikte saglam bir **** bulun.rukye yaptirin kendinize.arastirin.hemen pes etmeyin.heleki cocugunuz varsa sakin hemen pes etmeyin. ben cok uzuluyorum boyle ailelerin dagildigini gorunce.yapici olmaya calisin guzel kardesim.yikici olmayin.umarim kusura bakmazssin bunlari soyledigim icin.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23540 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye sevim1551
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)