Gece esmaul husna sonucu başımdan geçen bir olay

Bu konu MAPUSER tarafından 8 sene önce açıldı, 751 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
MAPUSER
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 2
8 sene önce

Arkadaşlar bir kaç gün önce başımdan bir olay geçti. Bir türlü ne olduğunu anlayamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Araştırırken nette bu site karşıma çıktı ve üye olup bilgi almak istedim.Bir kaç gün önce uyurken gece aniden uyandım.saat sanırım 2 civarıydı. Sonrasında bir türlü uyku tutmadığı için televizyon izlemeye gittim. Içimden hatta neredyse göğüs hizamdan bir ses gece bu vakitte tv seyretmektense gündüz çektiğin esmaları yapman senin için daha hayırlı dedi.(bazen herkeste olagelen bir içses.bende çok oluyor özellikle bir hata yapacağım zaman göğsümde sanki biri nefes alırmış gibi hissederim ve o an beliren bu ses şunu yap bunu yapma gbi şeyler söyler. Sormuştum. çok zikir çekmenden dolayı demişlerdi. Din ile ilgilenen bir kaç tanıdığım.)neyse konuyu dağıtmayayım. Yaklaşık 2-2,5 saat kadar gündüzleri çektiğim 3 adet esamyı sayısını tutmadan çektim. Sonrasında uykum geldiği için yattım. Uyku uyanıkloık arası bir halde kulağıma kuran sesleri geliyor. Acaba dedim sabah namazı vaktimi geldi. Kalkayım namaz kılayım diye kalktım. Birde ne göreyim oda bembeyaz sanki nurlanmış. Yataktan kalktım etrafta biri kuran okuor ama görünmüyor sadece ses var. Yataktan kalkmamla şoku yaşadım. çünkü yataktan kalkıp baktım ben yatıyorum. Eşim uyuyor. Kendimi seyrediyorum.(sanki bir ara yayınlanan küçük kıyamet dizisinde olduğu gibi) bir süre odada kendimi ve eşimi uyurken seyrettim ve kuran dinledim. Sonra yatak odasına birisi girdi. Bembeyaz ve elbise yok ama adab yerleri kapalı. Bana baktı ve yatağın üzerine oturdu. Parlıyor ve bütün iç organları görünüyordu. Birden yatakta uyurken izlediğim kendim sanki rüyada korkanken bağıracakmış gibi sesler çıkarmaya başladı.bir baktım biri daha odaya girmiş ve eliyle boğazıma sarılmak üzere tam o arada odada benimle berabert bulunan ve kuran dinlediğimiz şahıs diğer kişiyi tuttu tam o arada aynen kendimi köşede seyerrtiğim gibi eşim uyandırdı. Kalktım kan ter içindeyim bağırmak züerken uyandırdığını söyledi eşim. Insanın uyanık gibi kendini uykuda odanın bir köşesinde izlemesi ve etraftan kuran dinlemesi mümkün müdür yosa sadece bir rüya mı gördüm. Veya esmaul hüznalara bağlı bir durum mudur bu.

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
bilinçsiz bir astral seyahat yaşamışsınız,bu türden rahmani olaylar da her yerde dillendirilmez,anlatılmaz,güzel bir olay yaşamışsınız,keşke anlatmasaydınız,çektiğiniz esmaların tecellisi, olması çok muhtemel..
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
gecmis olsun,ayni sey bir arkadasimin basina gelmisti oda cok zikir ve ibadet eder eger ilerleyebilirsen zamanla istedigin mekanda olabilirsin ustelik ruh olarak degil hem beden hem ruh olarak,bunu eskiden imami Muhammed Masum Faruki h.z cok yaparmis,bazilari astreali basariyor ama gorunmeyi basaramiyorlar
palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
hangi esmaları çekiyorsunuz acaba ? astral projeksiyona girmişsiniz bu benim çok istediğim bir şey.
lulu
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 138
8 sene önce
Tüylerim diken diken oldu okurken :)
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)