Kandırıldım.

Bu konu selya tarafından 8 sene önce açıldı, 298 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
selya
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
8 sene önce

öncelikle selamlar arkadaşlar . yeni üyeyim. şöyle ki; . iş yerimizde çay servisi yapan genç bir çocuk , herkesle konuşur sempati kazanır falan. bende o sıralar yeni atanmışım. yeni bir şehir yeni insanlar kimseyle kötü olmak istemiyorum. neyse 6 ay geçti. çok samimiyetimiz yoktu ama çocuk benden para istedi. ayın 15 iydi maaşı yeni almıştım. gerekçesi de ‘ yıllar önce vefat eden babasının mezarını yaptıracakmış’ bende çıkarttım 500 TL verdim.. kendimi zor durumda bıraktım. ‘Baba’ya karşı çok hassasımdır.. bi kaç zaman sonra çocuk işten ayrıldı öğrendim ki, bi kaç kişiden 100 , 200 ne varsa toplamış. ben yeni evlendim bu paraya ihtiyacım var. ulaşmaya çalıştım ulaşamadım. her defasında ödeyeceğim dedi… eşimde biliyor bu durumu .. geri vermeyeceğine emin olduğu için üstüne gitmiyor gözden çıkardı.. ama ben unutamıyorum babasının mezarını yaptıracak diye aldı benden.. 3 yıl geçti ne okusam ne yapsam da ben kendimi hatırlatsam ona. beni hatırlasın vicdanı sızlasın rahat edemesin bana borcunu ödemeden istiyorum. bir insan ölmüş babasını nasıl kullanır böyle bir şey için.. gerçekse bile fazla değil mi bu geçen mühlet.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
[QUOTE=selya;152155]öncelikle selamlar arkadaşlar . yeni üyeyim. şöyle ki; . iş yerimizde çay servisi yapan genç bir çocuk , herkesle konuşur sempati kazanır falan. bende o sıralar yeni atanmışım. yeni bir şehir yeni insanlar kimseyle kötü olmak istemiyorum. neyse 6 ay geçti. çok samimiyetimiz yoktu ama çocuk benden para istedi. ayın 15 iydi maaşı yeni almıştım. gerekçesi de ' yıllar önce vefat eden babasının mezarını yaptıracakmış' bende çıkarttım 500 TL verdim.. kendimi zor durumda bıraktım. 'Baba'ya karşı çok hassasımdır.. bi kaç zaman sonra çocuk işten ayrıldı öğrendim ki, bi kaç kişiden 100 , 200 ne varsa toplamış. ben yeni evlendim bu paraya ihtiyacım var. ulaşmaya çalıştım ulaşamadım. her defasında ödeyeceğim dedi... eşimde biliyor bu durumu .. geri vermeyeceğine emin olduğu için üstüne gitmiyor gözden çıkardı.. ama ben unutamıyorum babasının mezarını yaptıracak diye aldı benden.. 3 yıl geçti ne okusam ne yapsam da ben kendimi hatırlatsam ona. beni hatırlasın vicdanı sızlasın rahat edemesin bana borcunu ödemeden istiyorum. bir insan ölmüş babasını nasıl kullanır böyle bir şey için.. gerçekse bile fazla değil mi bu geçen mühlet.[/QUOTE] bu hatayı hep yapıyoruz selya, karşımızdaki insanı kendimiz gibi zannederek temiz yüreğimizden ödün veriyoruz..bir insan dolandırmayı aklına koymuşsa, manevi değerlerin bir önemi olmaz.. onun için maddiyat ağır basar.. alacağını almak için aşağıda birkaç link yazdım..kalbine sıcak gelen bir duayı okuyabilirsin dilersen, Allah kabul etsin şimdiden. https://www.lahutiye.com/lahutiye-havas-ilmi/9000-alacagini-almak-icin.html https://www.lahutiye.com/lahutiye-rizik-ve-bereket-dualari/13482-dolandiricidan-paranizi-veya-esyanizi-geri-almak-icin.html https://www.lahutiye.com/lahutiye-sikinti-dualari/10418-alacagini-alabilmek-icin-4-farkli-uygulama.html
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
cok iyi fikirmis babam oldu mezar yaptiricam Allah bilir milletten topladigi paralarla willa yaptirmistir simdide tatildedir:rofl[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Güncellenen tüm konuların altına bu mesajı yazacağım Türkçenin özenli ve düzgün kullanılmadığı ve kısaltılarak yazıldığı mesajlar yanıtlanmıyacaktır..
color
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 29
Yanıt Sayısı: 1257
8 sene önce
Türkçe'de "w" harfi yoktur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)