Cinin gittiğini nasıl anlarız ?

Bu konu palmiye46 tarafından 8 sene önce açıldı, 1093 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
palmiye46
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 18
8 sene önce

Rukye yaptıktan sonra büyü veya cinin gittiğini nasıl anlarız ?

Cin var ise vücudun neresinden gider ve biz nasıl hissederiz ?

Bilen birileri var ise sorularımı cevaplarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler…:thumbsup[1]:

iğşevşebe
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 43
8 sene önce
cinin çıkması için öncelikle cinin direnç göstermesi gerekir, öyle çık diyince çıkmaz yani, sen okuduğun rukyenin onun üzerinde nasıl bir etki yaptığını iyi gözlemlemen lazım, mesela rukye dinlerken vücudunda titremeler, uyuşmalar, başağrıları gibi acayip haller hissetmeye başlarsan bilki etki ediyordur, ama bu belirtileri görünce korkup bırakma sonuna kadar git, sonuçta kusma gibi ya da bütün bu rahatsızlıkların geçip huzur verici bir rahatlığa kavuşursan bence çıkmış demektir, ama yani buna devam etmelisin bir kere çıktı diye seni bırakacak değildir, devam edip uzak tutmalısın, sonra tekrar musallat olabilir.
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
merhaba arkadaşım herşeyi cine yorma bunun emaresi olma .....bu rüyada görünür gelede ben bu konuda konu açtım 2 yıl bu musallatı yaşadım.....?
embilembil
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 174
8 sene önce
Rüyamda sık sık değişik şeyler görüyorum.Özellikle birkaç gün önce çok ıssız bir yerdeydim örümcekler felan vardı bana doğru geliyolardı ben hareket edemiyordum.Korkudan uyanınca vücudum da bir şey geziyormuş gibi uyuşma olmuştu.Bazen benimle uğraşan insanlar oluyor veya tecavüze uğruyorum. Bu rüyalarım da sık sık oluyor istemediğim şeyleri görüyorum lakin hiç köpek kedi gibisinden hayvanlar görmedim ve cin musallatı olan birinin belirtilerinin hemen hemen hiçbiri yok.:wallbash[1]: Sihirden şüpheleniyorum çünkü onun belirtileri üzerimde var:crybr1: Peki sihirli biri de rüyaların da değişik şeyler görür mü ? :roll: merhaba rüyada genelde ateş basması veya yüksekden düşme veya takip ediliyor durumu halislasyon kabuş ve üzerine agırlık basma..namaz kılamama veya veya vesveseli kılma ...? işe kontrasyon bozuklugu ani aglama ani kahkaha...? daha yazamadıgım çok şey tecavüz olayı ben yasadım bunu da konu olarak yazdım..şimdi korunmalı olarak çok şükür yaşamıyorum.....üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun...?...........................................
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Büyü de rüya da köpek şeklinde görülebilir Zayıflık göstermemek lazım, şeytan bize hep yakındır; besemelesiz yemekte bedenimize girer bizimle yemek yer, zina olayında kadının ve erkeğin vücuduna girer ve doğan çocuğun ruh babası olur, zikir çeken insanlara musallat olur esnetir ve içine küçük bir şeytan girer. Ve şeytan insanın kanında devreder. Yani hiçbir sorunu olmayan bir insanın rukye ayetlerine cinli hasta belirtileri vermesi belki de daha önce esnediğinden veya besmelesiz sofraya oturduğundan olabilir neden olmasın?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)