Arkadaslar Dualariniza ihtiyacim var.

Bu konu rosa tarafından 12 sene önce açıldı, 593 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce

Arkadaslar uzun zamandir burada gönül dostlugu kader arkadasligi yaptik..Mesajlarimdan beni tanidiginiz kadariyla ben de sevdigim kimseden ayrilmadim ayirdilar.Bizim durumumuz traji komik bir durum bizim hic sorunumuz yoktu.Ailesi ayirdi zorla benle görüsmesine kati engel koydular bu ayrilik benide onuda bitirdi.Ben büyü oldugu kanisindayim ve öyle dediler ne yaptiysam olmadi durumu degistiremedim, ben duanin gücünün büyüyü yok edecegi inancindayim Toplu bir duanin, ne olur bizim aramizdaki negatif enerjilerin kalkmasi icin DUA larinizi bekliyorum. ALLAH simdiden sizlerden razi olsun.

SOLAK
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Duaların enerjisi çok yüksektir evet Rosa ; Olmulu enerjilerimizi dua vasitası ile sana göndermeye hazırız bizler Allah her zaman iyi şeyleri verendir ..
rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
Allah razi olsun Solak kardesim ben uzun zamandir böyle birsey istiyordum ama simdiye kismetmis, iki hafta önce rüyamda tam anlatmiyim ama kisaca birakmak istedim cok kizmistim sebebsiz nasil baskasinin baskisiyla bana bunu yapar diye ve önemli bir zat rüyamda büyü olmasa bir dk durmazdi dedi. yani birakmamida istemiyorlar. simdiden herkese cok tessekkür ediyorum.
lilululi
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 97
12 sene önce
bi an önce kavuşursunuz inşallah rosa..:(
rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
dua edin lütfen lilululi iyi dileklerin icin cok tessekür ederim..
meczube
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 4
12 sene önce
rabbim yardimcimiz olsun kardesim insallah tez zamanda huzurla kavusursunuz bende ayni haldeyim caninin ne kadar acidigini biliyorum dua etmekten baska bir yol yok sabir ve dua rabbim herseyi hayirli eylesin hakkimizda, belkide bu ayrilik sizin sevginizi daha da guclendirecektir allahin izniyle ben kendim icinde bunu dusunup dua edip teselli umuyorum rabbimden kul allah der rabbim buyur der dualarimiz kabul olsun rosa kardesim.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)