Goc etmek istiyorum,dua edin lutfen !!

Bu konu ionis20 tarafından 12 sene önce açıldı, 767 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
ionis20
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 66
12 sene önce

Kalici olarak yerlesip,huzur icinde yeterli ve duzenli bir gelir ile yasayip evlenebilecegim baska bir ulkeye goc etmek istiyorum..Her zaman Hz.Nuh’un ”Rabbi enzilni munzelen mubareken ve ente hayrul munzilin” duasini ve biryerden bir kapi acilmasi icin fetih suresi ve el fettah ismi serifini cok okuyorum..sizlerde dua ederseniz,ve bunun icin baska ozel bir dua ogretebilirseniz sevinirim..6 ay Amerikada calisip geldikten sonra Turkiyede bu zilleti yasamak cok agir geliyor ve nefsim hergun isyana meylediyor..kendimi cok zor zapdediyorum..her gun evde annemi babami,istemedigim halde kiriyorum..Isletme mezunu olup,2 yabanci dil bilmek ve sonra buralarda aylik 700 tl gibi komik rakamlarla cahil insanlarin koleligini yapmak cok zor..gonul isterki kendi memleketimizde duzenimizi kujralim yasayalim ama bu ulkede artik memur degilseniz hicbiseysiniz!!hicret etmem sart ne olur dua edin !!

SOLAK
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 388
Yanıt Sayısı: 2290
12 sene önce
Forumda bulunan okuma gruplarına katılmanızı öneririm ; Şartlar çok ağır Türkiye'de yaşam gerçekten zor. Konumunuz gereği aldığınız para komik geliyor evet haklısınız da. Memurluk kapısı ancak kpss ile size açılacaktır. Devlet memuru olmak sizin gibi kendi tabirinizle 2 dil bilen birisi için pek zor olmasa gerek .. İşletme mezunları için kpss düşük puanlarla alınabiliyor ..
asel ebrar
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 641
12 sene önce
hay yazan ellerine sağlık sevgili Solak :smile: arkadaşa mesaj yolladım okumalara katıl diye ama arkadaşımız hala çok umutsuz. ionis20 bak münecim arkadaşımız çok güzel bir uygulama paylaşmış onu da dene bence :))
asel ebrar
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 641
ionis20
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 66
12 sene önce
Tesekkurler ebrar karedsim..derdime olan ilgi ve alakaniz nisbetince Allah da size o kadar alakadar ve yakin olsun, her isinizde yardimciniz olsun inshallah...
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
11 sene önce
Ellezîne âmenû ve hâcerû ve câhedû fî sebîlillâhi bi emvâlihim ve enfusihim a'zamu dereceten indallâh(indallâhi) ve ulâike humul fâizûn (fâizûne). 9 / Tevbe - 20 Âmenû olan ve hicret (göç) eden kimselerin, malları ve canları ile Allah yolunda cihad eden kimselerin, Allah'ın katında en büyük dereceleri vardır. Ve işte onlar, onlar kurtuluşa erenlerdir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)