Sırlı Ayet

Bu konu camuro tarafından 12 sene önce açıldı, 2126 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
camuro
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 455
Yanıt Sayısı: 571
12 sene önce

Delailiüt Hayrat kitabının eski baskılarında yer alıyor.yusuf suresinin 100.ayeti bu ayetin 7 okuma şekli varmış. Kapı,Kılıç ve Zirve duası olarak geçiyor.Açılmaz kapılar açılır olmazlar olurmuş. Birinci Okunuş “İnne rabbi ledifun lima yeşa’u innehu huvel alimul hakim” 5 vakit namazın ardından 129 kez okunur.İkinci Okunuş:”İnne rabbi ledifun lima yeşa’u ” bu ayetle okunan sırlı ayeti bilen var mı?

funda
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 41
12 sene önce
bu sırlı ayeti biri biliyor olsa bunu ulu orta vermekle sırrını faş eder.dolayısıyla kimse vermez.bende duymustum hatta bilen birini biliyorum ama tüm yalvarışlarıma rağmen asla bana vermedi ve iyikide vermemiş çünki o anda beni perişan eden olması için çabaladığım dileğim gerçekleşseymiş asıl ozaman perişan olurmuşum.çok şükürki vermemiş.16000 küsürlü bir formulüde var nette her 129 ya latifte 1 kez inna rabbi ladiyfün lima yeşau innehü huvel aliymul hakim diyorsun , onu bir araştır netten.ama şuna emin olki gerçek formulu ya kimse bilmez olaki bilen varsada susmalıdır bence.
Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
HAKLISIN FUNDA BÖLE ŞEYLER herkese sölenmez işin ehli olmayan kişilerin eline geçerse karşı taraf ve kendisi için felaket olur zaten işin ehli olana da ALLAH NASİP EDER ÖÐRETİR TAVSİYEM HAVAS YERİNE DUALARLA YALVARINIZ RABBİME SİZE HAYIRLISINI VERECEKTİR SELAMETLE
minikserced
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 17
11 sene önce
Allah razi olsun güzel bir paylasim
nisam
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 40
10 sene önce
camura kardeşim siz zaten biliyormuşsunuz niçin başkalarına sordunuz ki ?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)