telepati

Bu konu asinehir tarafından 11 sene önce açıldı, 547 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
asinehir
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 39
11 sene önce

Şimdi size vereceğim çalışma eğer işleri Tanrı?ya havale edebilirseniz ama gerçekten ve içten havale edebilirseniz çok işinize yarayacak ve belki de mucizevi sonuçlar alacaksınız.
Öncelikle sessizce bir kanepeye uzanın. Derin derin burnunuzdan nefes alın. Artık alamayacağınız noktaya kadar alın. 5 saniye kadar tutun ve sonra yavaşça ağzınızdan nefesinizi bırakın.
Bu nefesi tam 3 kez tekrarlayın.
Daha sonra bedeninizin bütün ağırlığınızı uzandığınız kanepeye verin. Kaslarınızı bilinçli olarak gevşetin. Göz kapaklarınız kapalı kalsın ama göz bebeklerinizi çok yukarı adeta saç diplerinize bakacak şekilde yukarıya dikin ve o halde hızla derin bir nefes daha alın. 5 saniye kadar hem gözlerinizi hem de nefesinizi yukarıda tutun. Ve 5 de hem gözlerinizi normale getirin hem de nefesinizi verin.
Bunu da 5 kez yapın.
Gözlerinizin önünde kıpkırmızı bir elma hayal edin. Onu elinizde tuttuğunuzu hayal edin. Elmanın soğuk mu sıcak mı olduğunu hissedin. Yakından bakın ve kabuğundaki çizgileri gözlemleyin. Bir ısırık alın. Tatlı suyunu ağzınızda hissedin ve hayalinizde bu lokmayı çiğneyerek yutun. Hatta tadından haz alın.
Elma sevmiyorsanız başka bir meyveyi hayal edebilirsiniz.
Ve şimdi problem yaşadığınız kişiyi hayalinizde karşınızda görün. Boşlukta ve öylece… Ya da onunla en son problem yaşadığınız mekanda ve olayda hayal edin kendinizi. O andaki olumsuz duygularınızı yenibaştan yaşayın. Vücudunuzda bu acının öfkenin suçluluğun ya da korkunun ya da hangi duygu varsa onun yerini tespit edin. Belki de göğsünüzde bir ağırlık ya da midenizde bir bulantı ya da boğazınızda yumru olarak onu hissedeceksiniz.
Şimdi bu kişiye duygularınızı aktarmaya başlayın. Sesli olarak ve gözlerinizi açmadan trans halinizi bozmadan onun yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyler de dahil olmak üzere her şeyi söyleyin. Birbiriyle çelişen şeyler de ifade edebilirsiniz. Örneğin ?senden nefret ediyorum. Defol git. ? der demez hemen ardından ?Yalvarırım gitme. Sadece benim ol. Beni bırakma. Beni yeniden sev? diyebilirsiniz.
Ona duygularınızı anlatın. Sonra bu duyguların tepkilerini verin. Mesela ?seni öldüreceğim.? Gibi… Daha sonra ona öfkeliyseniz cezalandırın. Kafanıza göre ona ceza kesebilirsiniz. Suçluluk duyuyorsanız af dileyin. Ne yaparsa kendinizi iyi hissederdiniz? Onu da ondan talep edin. ?Bana geri döneceksin. yalvaracaksın. Af dileyeceksin.? Gibi…
Bunu o kişinin karanlık kısmına söyleyeceksiniz. Bilin ki öfkeniz ya da hangi olumsuz duygunuz varsa o duygu sadece o kişinin karanlık kısmına gidecek.
Tamamen içinizi boşalttığınızdan emin olun. Bunu vücudunuzdaki ağırlığın tamamen kalkmasından anlayabilirsiniz. Ve daha sonra Tanrı?dan bu ilişkiyi bütün olaylarıolumsuzlukları herkesin ve HER İKİNİZİN DE EN YÜKSEK HAYRI İLE şifalandırmasını isteyin. Üzerinize altın rengi sarı/beyaz ışığın yağdığını görüntüleyin ve orayı terk edin.
Tanrı katına doğru yükseldiğinizi bedeninizi aşağıda bırakarak ruhsal bedeninizle uçarak Tanrı?nın şevkatli kollarına sığındığınızı hayal edin. Kendinizi ona teslim edin. Ona artık ne kadar yorulduğunuzu anlatın. Ve ona kalbinizden sevgi akıtın. Sözlü olarak da Tanrı?ya seni seviyorum. Şükürler olsun. Güzel olan herşey için teşekkür ederim. Seni seviyorum. Diye tekrar edin. Bu hissi kalbinizde duymazsanızsöylediklerinizin kıymeti olmaz.
Daha sonra Tanrı ile aranızda bir ışık bağı kurduğunuzu hayal edin ve onun da sizi ne kadar çok sevdiğini hissedin. Bağ kurulduktan sonra aşağıda bıraktığınız kişinin Tanrı parçasını saf sevgi parçasını çağırın. VE BU KEZ AJANDASIZ OLARAK hiç bir şey empoze etmeden sadece sarılın ve karşılıklı birbirinize sevgş akıtın. O kadar. Sadece sevgi akıtın. Bu sırada bir yastığa sarılarak karşılıklı sevgi akıttığınızı daha kolay hissetmeye çalışın.
Sonra birden sanki bir düğmeye bastığınızı hayal edin ve o düğmenin yaratılmış ve yaratılacak olan tüm ruhların sevgi ve Tanrı parçalarının birbiriyle 3 boyutlu bir örümcek ağı gibi bağlandığını hayal edin. Ve bilin ki o anda yeryüzündeki herkesle telepatik bağ içindesiniz. O ağa o kişiden almayı hissetmeyi arzuladığınız hisleri ya da şeyleri davranış modellerini isteyin. Bilin ki eğer doğru kişi o aşağıdaki kişiysetalepleriniz ondan gelecektir. Yok eğer daha hayırlısı varsa ağın içinde sizi duyacak ve size o gelecektir.
Ama bilin ki muhakkak istekleriniz gerçekleşir.
Yeter ki sevgiyi hissedin. Kalbinizdeki negatif duyguyu pozitife dönüştürebilin. Ve en önemlisi beklentinizi gerçekten o kişiden çekin ve genele yayın. En hayırlısını TaNRI daha iyi bilir. Unutmayın.


bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar

umutlusuz
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 275
11 sene önce
Uygulayan ya da bilgisi olan var mi acaba?
asinehir
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 39
11 sene önce
valla bilmiyorum bende merak ediyorum daha önce duymuştum telepati yoluyla insanları etkileme falan diye birseyler o yüzden sormak istedim bilgisi olan varsa bizide bilgilendirirse seviniriz
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)