Kavuşma Büyüsü

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 541 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Sevgilisine kavuşmak isteyen kimse bir bardak deniz suyu ile cinciye gider. Cinci suya kurandan bir sure okuduktan sonra getirenin başı üzerinde yedi kez dolaştırır. Sonra yedi damlasını yanan ocağa damlatır, erkekle kızın adlarını söyler, sen kavuştur ya sübhan diyerek dört yana üfler.
Kız yada erkeği odanın ortasına götürür, yüzünü kıbleye döndürerek ayakta dimdik durdurur. Ayakların çevresine bir üçgen çizip köşelerine bir vav yazar. Arapça kavuşma anlamına gelen vidal sözü vav ile yazıldığından burada bu harf kavuşmayı gösterir. Cinci, üçgenin çevresinde yedi kez döner, cinleri çağırır, onlara kavuşmayı engelleyen kötü cinleri dağıtmalarını söyler. Sonra yirmibir kez ya vasil der ki kavuşan kimse anlamındadır. Bundan sonra Yusuf suresinin son 11 ayetini okur ayakta duranın yüzüne üfler.
Bu işlem yedi gün yinelenir, yedinci günü son işlemin bitiminde ‘’Yusuf’’ suresinin şu ayetleri bir kağıt üzerine çizilen üçgenin içine Arapça olarak yazılır.
ekte var
Kağıt üçe katlanıp yedi kat muşambaya sarılır, üzerine yeşil bir bez sarılıp dikilir, 70 rekat şükür namazı kılındıktan sonra cinciye başvuranın boynuna bağlanır. Muskayı takan Kurandan bir sure okuyup göğe üfledikten sonra evine döner, yedi gün yedi kuşa kırkar arpa tanesi atar. 40 güne varmadan sevgililerin kavuşma olanağı belirlenir.

Konuya Bir Cevap Yazın

Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)