Sevgilinin Pişman Olup Sana Dönmesi Büyüsü

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 885 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

Esmalar cok kuvetlı olup haksız bırıne yapıldıgında sahıbını kesıcek kadar tehlıkelıdır yaparken ıkı kere dusunmek haksız yere kullanılmaması ıcap eder matluba son derece sıkıntı verıp sızı dusunmesı ve vıcdan azabı cekmesını saglar… Ya şedidel batşi 660 defa arkasından fi kulübihim maradun fe za dehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) allahu murada ve lehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu.

rosa
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 41
Yanıt Sayısı: 793
12 sene önce
Dreamy Modum paylasimalriniz cok güzel ama bu konu sitemizde mevcut.. Sitede cokca tecrübe edilen konular arasinda bunu yapacak olanlar iki kere düsünmeli cok agir bir okuma okuyanada ayni sekilde agirlik cökecektir...gerimi getirir geri gelmeye kalmaz hakkin rahmetinemi kavusur bilinmez..
star
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
12 sene önce
belli bi günü ve saati var mı?
sevimmm
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 232
12 sene önce
Hayır baslık dıger sıtelerde de bu sekılde.ama bu uygulama sevgı ıcın deıl kahır ıcın.beddua ederek kımseye kendımızı sevdıremeyız.bu beddua gıbı bısey.ama soyle bısey var eger yapan kısının hala yaptıgı kısıyle arasında bır sevgı bagı bulunuyorsa o zaman barısıp donebılır.oda zaten sevgı oldugu ıcındır.bu uygulamnın etkısıyle pısman olur zaten sevdıgı ıcınde gelır.
feyhan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 12
11 sene önce
[QUOTE=Dreamy;28554]Esmalar cok kuvetlı olup haksız bırıne yapıldıgında sahıbını kesıcek kadar tehlıkelıdır yaparken ıkı kere dusunmek haksız yere kullanılmaması ıcap eder matluba son derece sıkıntı verıp sızı dusunmesı ve vıcdan azabı cekmesını saglar... Ya şedidel batşi 660 defa arkasından fi kulübihim maradun fe za dehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) allahu murada ve lehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu.[/QUOTE] selamün aleyküm bu duanın okunma saati varmı kaç gün okunması lazım. ve kaç kere okumak gerekir.tşk.ler
nazlıcan
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 140
11 sene önce
zeyno abla diyor ki birisi hakkın rahmetine kavuşur mu bilinmez diyor orada .
Leyliş
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 6
Yanıt Sayısı: 64
11 sene önce
her şeyi namaz helediyor bence 5 vakit namaz, namazdan sonra Allahtan yalvarmak yeterlidir,Allahtan bir şey istemeden önce Allaha de bir şey vermek lazim- ferz edilmiş- namazleri yani
melisa_trmn
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 11
10 sene önce
Okunacak zaman önemli midir?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)