1. Çakrayı Açan Enerji Taşları

Bu konu Ahmetboz tarafından 9 sene önce açıldı, 955 kere okundu ve 11 Cevap verildi.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce

Arkadaşlar sizlere elimden geldiğince çakralar ve bu çakraları açacak enerji taşları hakkında yaptığım araştırmaları paylaşacağım.


[SIZE=”4″]1. Çakra : Muladhara

[/SIZE]Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda; kök çakranın iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıkları ;
– Egoistlik
– Dürüst olmama
– Sürekli endişe
– Herşeyin zor gelmesi
– Öfke- Güvensizlik
– Zorlayıcı olma
– Üstünlük taslama


1. Çakra : Muladhara Kök çakra taşları
Akik- Dumanlı Kuvars- Garnet- Hematit- Jasper- Kalsit- Kantaşı- Kaplangözü- Kristal Kuvars- Mercan- Obsidyen- Oniks- Pirit- Rutil Kuvars- Topaz- Turmalin- Yakut

Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.

Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda;*alt karın çakrasının iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıkları ; - Böbrek ağrıları - Prostat - Cinsel soğukluk - Sorunlu regl - Özgüven eksikliği - Suçluluk duygusu - Aşırı mükemmeliyetçi ve eleştirici olma 2. Çakra : Swadisthan Alt karın çakrası taşları Akik- Aytaşı- Güneştaşı- Jasper- Kalsedon- Kalsit-Kaplangözü- Kehribar- Kristal Kuvars- Mercan- Pirit- Rutil Kuvars- Sitrin Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda; güneş sinir ağı çakrasının iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıklar ; -Yoğunlaşamama - Konsantrasyon eksikliği - Zihinsel dağınıklık - Tatminsizlik - Hazım sorunları - Öfke - Hayal kırıklığı hali - Huzursuzluk 3. Çakrayı (Nabhi Güneş sinir ağı) çakra taşları Aventurin- Aytaşı- Florit- Jasper- Kalsedon- Kalsit- Kaplangözü- Kehribar- Kristal Kuvars- Malakit- Mercan- Obsidyen- Peridot- Pirit- Rutil Kuvars- Sitrin- Topaz- Unakit- Yeşim- Zümrüt Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda;*kalp çakrasının iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıklar ; -Kırılganlık - Alınganlık - Karamsarlık -Gerilim - İç sıkıntısı - Her türlü bağımlılıklar - Kendini küçümseme / Kendine acıma 4. Çakra : Anahat Kalp çakrası taşları Akik- Aventurin- Aytaşı- Florit- Garnet- Jasper- Kalsit- Kantaşı- Kristal Kuvars- Krizokol- Krizopras- Kunzit- Malakit-Obsidyen- Pembe Kuvars- Peridot- Pirit- Rodokrozit- Rodonit- Rutil Kuvars- Turmalin- Unakit- Yakut- Yeşim- Zümrüt Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda;*boğaz çakrasının iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıklar ; -Sıkılganlık - konuşamama / Aşırı gereksiz konuşma -Kendini bastırılmış hissetme -Kendini ifade edememe 5. Çakra (Vishuddi) çakra taşları Akuamarin- Amazonit- Kalsit- Kristal Kuvars- Krizokol- Kyanit-Labradorit- Mercan- Pirit- Rutil Kuvars- Safir- Sodalit- Topaz- Turkuaz- Turmalin Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda; alın çakrasının iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıklar ; -Mutsuzluk - Bunalım -Depresyon - Aşırı ego - Maddiyatçılık - Kibir - Disiplinsizlik Çakralarınızın uyumsuz çalışması durumunda çakra taşlarından tercih ettiğiniz herhangi bir taşı, ilgili çakra bölgelerinize her gün on dakika yerleştirerek yatar vaziyette uygulayabilirsiniz. 6. Çakra : AgnyaAlın (3. göz) çakra taşları Ametist- Aventurin- Azurit- Florit-Kristal Kuvars- Krizokol- Kunzit- Kyanit- Labradorit- Lapis- Opal- Pirit- Rutil Kuvars- Safir- Sodalit- Sugulit- Zümrüt Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
Ahmetboz
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 81
9 sene önce
Enerji merkezi olan çakralar sağlıklı bir insanda hızlı olarak dönerler. Ancak çakralardan herhangi birinin yavaşlaması ya da hiç çalışmaması sonucunda enerji akışı engellenir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkar. Aşağıda;*tepe çakranın iyi çalışmaması durumunda neden olduğu rahatsızlıklar; - Uyku bozuklukları, - Kararsızlık, - Olumsuzluk, - Neşesizlik, - Kötü hafıza, - Aşırı sinir, - Sık baş ağrısı Çakralarınızın uyumsuz çalışması durumunda çakra taşlarından tercih ettiğiniz herhangi bir taşı, ilgili çakra bölgelerinize her gün on dakika yerleştirerek yatar vaziyette uygulayabilirsiniz. 7. Çakra : (Sahasrara, Tepe, taç) çakra taşları Ametist- Florit- Havlit- Kalsit- Kristal Kuvars- Kyanit- Opal- Pirit- Rutil Kuvars- Topaz Not: Eğer arzu edilirse hangi taşlar hangi rahatsızlıklara iyi geldiği konusunda da detaylı bilgi verebilirim.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
Ahmet bey günaydın. Hematit taşı taşıyorum, 1. çakranın işaret edildiği nokta sürekli kıpır kıpır. Bunu bağırsak hareketlerine de bağlayabilirim ama sürekli bir uyuşma, karıncalanma hissediyorum. Aynı hissi alnımdada hissediyorum. Fiziksel bir sıkıntım yok, bu uyuşmalarla ilgili daha önce tıbbi kontrolden de geçtim herhangi bir sorun yok. Taşı takmaya başladığımdan beri yaşıyorum bunu. Meditasyon çalışıyorum, çok düzenli olmasa da. Bunu taşa bağlamam ne kadar mümkün olur? Rahatsız edici değil ama insan alnının ve rahim bölgesinin içinde canavar varmış gibi kıpır kıpır olmasından rahatsızlık duyuyor.
onur85
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 66
9 sene önce
ahmetboz gerçekten ilgili misin bu taşlarla yoksa copy-paste mi hepsi ?
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
9 sene önce
paylaşımlarınız güzel fakat bütün taşları temin edip taşıma şansımız olmayabilir..3 yıldır içsel yoga yapan biri olarak her ne kadar çakraların mantralarla temizlendiğini bilsemde; tıp ve duaların yerini hiçbir şey tutmuyor
dombra
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 14
Yanıt Sayısı: 931
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
aurolarin guclenmesi icin sureleri bolca okumak yeterlidir,zaten piskolojisi bozuk yuzde doksan insanin aurasi zayiflamistir bu yuzden nazar deger basina gelmedik is kalmaz,auroyu guclendiren Ayetel Kursi hergun okunmaldir gun boyu gelecek tum belalari nazari onlar ustelik
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)