Ayırma Büyüsü Nasıl Yapılır

Bu konu Dreamy tarafından 12 sene önce açıldı, 861 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
Dreamy
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 551
Yanıt Sayısı: 6
12 sene önce

yılan gözü üç gün boyunca güneşe bırakılır. Kokusu gider. Daha sonra üzerine mor mürekkeple büyülenecek kimsenin adı yazılı bir asma yaprağına (yeşil yaprağa) sarılır. Yaprak üçgen biçiminde katlanır. Üzerine “Ya Sin” suresi yazılı bir kağıda sarılır, muşambaya konur, yeşil bir beze sarılıp dikilir.

Bu büyüye en azından yedi gün önce başlanır. Yılan gözü yedinci günün bitiminde, cuma gecesi, büyünün ereği söylenip, tanrıya yakarılarak o kimsenin geçtiği yolda bir yere saklanır. Bunun üzerinden yedi kez geçen kimse bütün çevresine yılan gözü ile bakar, sevdiğini bir daha görmek bile istemezmiş

noheart
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 65
12 sene önce
yilani bulucagim gozunu cikartip guneste uc gun kokusu gecene kadar bekletecegim sonra mor murekkeple demissiniz herhangi bir mor murekkepli bir kalemle mi yoksa ozelligi olan bir murekkep mi olacak?sonra mor murekkeple ayrilmasini istedigimiz kisinin adini yaziyoruz ve yesil asma yapragina sariyoruz ucgen seklinde ve yasin yazili bir kagida da sariyoruz.yasin suresi fotokopi olurmu yoksa elde yazilmis mi olmali? sonra musambaya sariyoruz kac kat olmali ve yesil bir beze sariyoruz ve dikiyoruz. bunu yapmaya cumartesi mi baslayacagiz ilk uc gunden sonra cunku cumaya geliyor:) birde buyunun eregi demissiniz eregi ne demek? ise giderken kullandigi yol olurmu yoksa eveine yakin bir yol mu olmali? arabayla gectigi yol olurmu? cok soru sordugumu biliyorum ama hersey detayinda sakli :) tesekurler
noheart
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 65
12 sene önce
dogru herhangi bir bilgim yok ve bilgilenmek istiyorum ve sizden bilen birinden yardim istedim sadece
sevo
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
11 sene önce
Yılan gözünü nerden bulcam mor mrekkep nerden bulcamm ya ben bu adamdan nasıl kurtulcamm :(
yagmur.ss
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 23
11 sene önce
:biggrin[1]:..............................
bukowski80
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 29
11 sene önce
Her konunun altına da ille birileri günah olduğunu yazıp hatırlatıyor.Biz bilmiyoruz sanki. İhtiyacı olan yapar. Günah yada sevap kişinin kendisiyle ilgilidir.. Yapmak isteyende günaha çok meraklı olduğundan yapmıyordur herhalde. Mecbur hissediyordur çaresizdir..
mikado
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce
merheba arkadaşlar.geşenlerde burara kara tavuk yumurtasi uzerine kamer ayin sonuncu günü yazilan büyü çeşiti okumuşdum aama şimdi bulamiyorum..bana yardim ede bilirmisiniz.kimse yaza bilirmi buraya?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)