Muska buldum yardım eder misiniz

Bu konu Cyerden tarafından 10 sene önce açıldı, 773 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
Cyerden
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce

Merhabalar,

Uzun zamandır işlerin rast gitmemesi, kısmetin bıçak gibi kesilmesi gibi durumlar yaşıyordum ve internette araştırma yaparken sitenizi buldum. Üstümde büyü var mı ? Kısmetsizlik nasıl çözülür ? Evde musla nasıl bulunur gibi konulardan çokça bilgi edindim. Aylar önce dualarımı edip rüyamda muskayı görmek için uyudum ve rüyamda evimizin balkonunda birşeyler aradığını gördüm. Sabah ilk işim balkonun talan ettim ama bulamadım … Duayı bulunca yine buraya yazarım Allah yazandan razı olsun. Hakkınızı helal edin…

Yarın tatile gideceğim için valiz ararken elime bir poşet geçti ve içine baktım bantlanmış 2 adet muska buldum balkonda … Ramazan-ı şerife gireceğimiz bu günlerde Allah rızası için anlayan arkadaşlar bulduğum muskalarla ilgili bir yorum yapsın … Yarın şehir dışına çıkacağım için uzman birinden şu an için yardım alamıyorum ve yanlış birşey yapmak istemiyorum…

Allah yar ve yardımcımız olsun

Cyerden
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 5
10 sene önce
Diğeri de bu arkadaşlar. Bakıp yorum yapandan Allah razı olsun şimdiden
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Resimde olanları yakın plan göremedim ama...İfadenize göre - balkonu talan edip bulamadığınız yönünde ve sonrasında ise balkonda poşet içinde bulduğunuzu belirtiyorsunuz.Evinizin kaç tane balkonu var bilmiyorum ama öncesinde baktığınız ve sonrasında bulduğunuz aynı balkon ise...demek ki ilk aradığınız günün sonrasında konulmuş ama poşet içinde olmaları biraz tuhaf ve onları gizlemek isteyenin acemiliğine bağlıyorum.Resmi yakından göremediğimden yaptırılmış mı yoksa kişinin kendi bireysel çabası mıdır bilemiyorum,ama yaptırılmış olsaydı ne şekil gizlemesi ve nereye gizlemesi gerektiği ona söylenmiş olurdu ve bu da poşet içinde gizlemesi gerektiği olmazdı,bantlanmış muskalar poşete konulmadan gizlenir.
enver abdullah
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 8
Yanıt Sayısı: 25
10 sene önce
değerli kardeşi korkacak bir şey yok içinde bakara 22 şura 19. ayetler yazılı bunlar rızık ayetleri en altta kelimeyi tevhid ve celb kısa celb duasıvar ,yazıdan bilen birinin yazığı anlaşılıyor zararı olmaz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
cyerden bu muskalar sevildiğini gösterir,birileri senin ve ailenin rızkının bollaşmasını dilemiş.....her kim yazdıysa allah razı olsun deyip şükretmelisin..
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Yeni eki görebildim,tamamen rahmanidir.Arapça dilim olmadığından ne için yazılmış olduğunu bilemiyorum,ancak arkadaşların yorumlarına güveniyorum ve Zeinardaya da katılıyorum.Annenize hiç danıştınız mı..onun bilgisi dahilinde olmalı.Çok şükür endişe gerektiren bir durum yok.Hayırlı yolculuklar ve selametle kalın.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)