Etkili bağlama ve aşık ettirme. Denenmiştir!

Bu konu eXeLaNs tarafından 10 sene önce açıldı, 3275 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
eXeLaNs
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 21
Yanıt Sayısı: 62
10 sene önce

Merhaba. 1-senedir yoktum. Öncelikle gelişimlerimden bahsedeyim. Eskiler tanır beni. Büyü, cindarlık, parapsikoloji ve s. anlamında çok geliştirdim kendimi. Sizlere basit, etkili ve denenmiş (her konunun altına yazıyorlar, deneyeyim ya da denenmiş mi benzeri şeyler, ben şimdiden belirteyim dedim, saçma-saçma sorular sormayın, kimsenin zoruna gitmesin, bende olmuşsa illa sende de olacak diye bir şey yok. Duayı ettiğin de, duayı kabul edecek/etmeyecek olan `Allah`tır. Bir az boş vaktim vardı şimdi bu siteyi hatırladım. Çoğu kişiye yararlı olabilecek bir bağlama ve aşık ettirme BÜYÜ`sü yazıyorum.

Öncelikle bir tane siyah iplik alıyoruz ve bağlama istediyimiz kişinin resmini önümüze koyarak, yoksa hayal ederek her defasında bu duayı okuyarak ipliğe üfürerek 7- defa düğüm atıyoruz. (Her düğümden önce dua okunacak ve üfürülecek!)

Dua budur – Bismillahirrahmanirrahim. Aya baktım ağladım. Suya baktım ağladım. Fatimeyi Zahra ananın saçıyla, Hz.Alinin kıllcıyla filan ibni/binti filanı, filan binti/ibni filana bağladım.

Daha sonra 7-düğümü bu şekilde tamamlıyoruz ve bu ipliyi ağır bir taşın altına koyup şöyle diyoruz – Bu taş bu ipliği nasıl eziyorsa falan ibni/binti falanı, falan binti/ibni falana bağladım.

Bu işlem burda bitti ve ardından aşağıdakini yapıyoruz.

41-Nohut alp her birine bir kere İhlas suresi okuyoruz ve suda kaynatıyoruz. Karıştırarak kaynatınız ve nohutların yanmamasına dikkat ediniz. Karıştırırken dileğinizi ve matlubun adını tekrarlamalısınız. Nohutlar yanmamalı ve kazandaki su tamamen kaynayıp, buharlaşmalıdır. Daha sonra nohutları kurutup evde temiz bir yerde bekletmeliyiz. Unutmayın bir nohut bile yanarsa işlem tutmaz.

ÖNEMLİ: Aşk büyüleri ayın ilk 10-gününde yapılmalıdır. Zira ay büyü çeşitlerine görü 3-evreye girer. 10-gün Aşk büyüleri 10-20-gün beyaz, iyi büyüler. 20-30-gün kara, kötülük büyüleri (ölüm ve s.). Her hangi bir yapılış saati yoktur, ama ben şahsen gece yarısından sonra yapmanızı öneriyorum. Ben bütün işlemleri gece saat 01-den sonra yapıyorum.

Bu veya diğer işlemler hep sakıncalıdır. Zira tecrübesiz iseniz ve ya yanlış yaparsanız sizin için affedilemez sonuçlanabilir ve kendinizi ya da kısmetinizi( el-kolunuzu) bağlayabilirsiniz. Ama yanlış yapılmadığı taktirde tutma olasılığı yüksek ve tehlikesiz bir uygulamadır. Her kese bol şans. ve unutmayıın! Hayat asla bir kişiden ibaret değil..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
hoşgeldin Exelans,büyülerle hızlı bir giriş yapmışsın...:)
aritmaci
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 1262
8 sene önce
Buyu ile gelecek sevgiliden hayir gelmez ahiretiniz yanar. Sakin dunya malina kanip denemeyiniz...
Eni
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 264
8 sene önce
Ben duadan yanayim bir zaman huddamli islemleri yapdim ama yarim brakdim ama tutuyordu bir haldaki dua keciyor zorda olsa cok sukur buyuye ne gerek var.zaten buyude Allah isterse tutuyor fark dua Allaha yakinlasarak hacete yetiyor,buyuse Allahdan uzaqlasarak yetiyorsun.kimseyi kinamiyorum sadece goruslerimi paylasiyorum
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Kişi var gönül eylendiren kişi var aşkından Dağa düşen Allah ın kimi hoşgörüceğini bilemeyiz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)