Bakla ile Etkili Aşk Büyüsü

Bu konu ilimci tarafından 11 sene önce açıldı, 1224 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
ilimci
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

Aralarında aşk olmasını isteyen insanlar için etkili bir büyüdür. Bakla sayesinde dilediğiniz kişiye güçlü bir aşk ile tesir edeceksiniz. Aslında bakla ile yapılan farklı aşk büyüleri vardır. 40 tane bakla alınır; 10 tanesine:ya hannan 10 tanesine:ya mennan 10 tanesine:ya gufran 10 tanesine:ya sultan yaz ve her baklanın arkasına matlubun adı yazılır. Daha sonra her bakla üzerine 3 İhlas;3 Ayetl-el kürsi;3 salavat-ı şerif birer kere Amenerresulu okunur.Sonra birer birer ateşe atılarak yakılır. Bu tertibin yapılış zamanı gece yarısından sonradır. Etkilidir.

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
ellerinize saglik yakma islemlerinde ters tepmeler cok olur,cikan koku yuzunden,bence guzelce kaynatin
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
[QUOTE=ilimci;79015] 40 tane bakla alınır; 10 tanesine:ya hannan 10 tanesine:ya mennan 10 tanesine:ya gufran 10 tanesine:ya sultan yaz ve her baklanın arkasına matlubun adı yazılır. QUOTE] Bu baklaların ebatlarını merak ettim doğrusu,bu kadar yazı nasıl sığdırılır ki.......:whistling[1]:
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
buyutecle yaziliyor baklanin ustune mikroskop kullanarak yazan bile var pirinc tanelerine,ama burda baklanin cesidi rengi cinsi verilmemis ;)essek baklasi?na yazilirsa essek gibi her dediginizi yapar:))ayse kadin fasulyesine yazarsaniz evlenirseniz hem harika bir es hemde tam bir ev hanimi olur,kara fasulye denemeyin bile:(bezelye iste bu:)kirk gunluk fasulye var bide:))oda ayri bir konu harika kirk gunde istedigin herseyi yapar :)
hamit
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 20
8 sene önce
bu formülde gizli ilimlerin 5.cildinden alıntır.gizli ilimlerde toplama eserdir. baklaya arapça yazmak lazım gelir. 2.husus amenerresulü iman ayetleridir.bakara suresinin sonudur.okuyandan şeytan kaçar. resulullah miraçta iken indirilmiştir.son bölümü çok büyük bir duadır. nasıl olurda böyle bir işte kullanılır hayret.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)