Arapça yazılar buldum! (Dua mı? Büyü mü?)

Bu konu untimely tarafından 10 sene önce açıldı, 1405 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
untimely
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
10 sene önce

Merhaba arkadaşlar evimde dua mı büyü mü anlayamadığım katlanıp gizlenmiş bir kağıt buldum. Arapça okuyabilen ve anlamını bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim ve bu kağıdı ne yapmalıyım ? fotografları ekliyorum ;

windy343
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce
Bilip bilmeden konuşmak istemiyorum. Fakat başlarda besmele göremedim. Allah'ın ismi de geçmiyor sanki. Konu güncellenmiş olsun. Bilen bir arkadaş muhakkak yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Genel anlamda görüşümü ifade edeyim.Anlayan birine gidip ve bunu evimde buldum,gizlenmiş-dendiğinde,o kişi ilkten evin tam neresinde bulduğunu sorar,ardından yazılanı okuyup ne yapmanız gerektiğini söyler veya ilkten okur ve ardından bunu evin neresinde bulduğunu sorup ne yapman gerektiğini söyler-çünki yapılanın özünde daima temel unsurlar yatar(hava-su-toprak-ateş)ve yaptırana verilirken nereye veya nereye yakın gizlemesi gerektiği söylenir(suya yakın mı olacak,rutubet alan bir yer mi olmalı,havayı-rüzgarı gören bir yer mi olmalı,ateşe yakın mı olmalı...vs.vs.)bulana göre rastgele bir yere gizlenmiş gibi görünse de öyle değildir aslında,unsurların önemi işlevini tetiklemek içindir.Bulunana gelince-ailenizden biri yaptırıp koymamışsa..bilinmeyen kişiler tarafından gizlenmişse-gizlice sokuşturulmuş şeyler hayra yaptırılmamıştır.Şahsen ben gizlenmiş yazılardan hoşlanmam,bulduğumda ondan tez kurtulmaya bakarım,hatta şunu hayrına yaptırdım deyip veren olsa dahi almam-yani benim bilgim ve iradem dışı yapılmış şeyleri kesinlikle ne evimde ne üzerimde barındırmam.Yazı zıttı olan unsuruna göre imha edilir aksi halde yazıyı daha da güçlendirip aktif gücünü hızlandırır.Elbet yazının ne ile alakalı veya kiminle alakalı öğrenmeniz en doğal hakkınız,onu da ancak okuyabilen ve dilinden anlayan açıklayabilir,maalesef benim Arapçam yok.
tutrakan
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 148
Yanıt Sayısı: 589
10 sene önce
Niyetle,amaçla yapılanlar(yazılar) 4.unsurdan biri üzerinden yapılır ve hangisi üzerinden yapılmışsa o unsurun düşmanı olan unsurla bozulur,hani ateşe mi atılarak yok edilir,suya mı atılır,havaya mı asılır..vs.bu dikkate alınarak uygulanır.Bir öğrnek vereyim:diyelim ki saksı içinde bulundu,toprağında..veya toprak elementi olan bir nesne içinde..veya toprağa yakın bir yerde..veya bahçede gömülü bulundu.Toprağın dostu sudur çünki toprağa besler ve saksıyı veya bahçeyi suladıkça o yapılanın gücü artar ve bulundu ya-üzerine büyü bozma ayetleri okundu,sirkeli suda bekletilip suya atıldı...bildiğim kadarıyla bu durumda üzerine okunmuş ve sirke veya okunmuş sirke fayda etmiyecektir,toprak unsuru olan dost unsuruyla bütünleştirildi çünki.Toprağın düşmanı hava olduğu için bulunan okunduktan sonra havaya asılmalı imha olması için.Nasıl ki toprağa gömüp te bol sulamayla çürütülerek imha edilen var(bu da hava unsuru üzerinden yapılanlar için geçerli:havanın düşmanı toprak,dostu ise ateş ve ateşe atılarak imha edilmez-toprağa gömüp bol su verilerek imha edilir) -yazının içeriğine göre onu bozan dualar okunup hangi unsur kullanılarak yazılmışsa zıt unsuru ile imha edilir.Dualar bozar unsurlar da yazıyı,kağıdı imha eder.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)