Büyü yapanların durumu..

Bu konu oxso22 tarafından 9 sene önce açıldı, 689 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
oxso22
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 93
9 sene önce

Herkese merhaba, bu yazıyı yazmamın yegane amacı büyü ve büyücülük yapanlara ne kadar ziyanda olduklarını hatırlatmaktır. Öncelikle görüyorum ki bu sitede büyülerle ilgili birçok bilgi veriliyor, bunları insanların bilmesinde bir sakınca yok ama malesef uygulayan da birçok insan var gördüğüm kadarıyla. Siz eğer yerde bulduğunuz iki taşı elinize alıp büyü niyetiyle birbirine çarptırsanız o bile büyü olur çünkü burada önemli olan niyettir. Bildiğimiz gibi büyücülük ve sihri yasaklayan birçok hadis vardır birkaçına örnek vermek gerekirse;
“Helake sürükleyen yedi şeyden biri büyüdür.” [Buhari]
“Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur’an-ı kerime inanmamış olur.” [Taberani]
“Büyücüye inanan kimse, Cennete giremez.” [İ. Hibban]
Birkaç tane de Kur’an’dan örnek verelim;
“Düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden Allah’a sığınırım de” (Felak Suresi 4)
“Sağ elindekini at da, onların yaptıklarını yutsun. Yaptıkları, sadece bir büyücü hilesidir. Büyücü ise, nereye varsa (ne yapsa) iflah olmaz.” (Taha suresi :69)
Yararlı olması dileğiyle..

CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
ahh ahh keske becerebilsek bide yapmasini :rofl[1]:elimize yuzumuze bulastiriyoruz hic sorma :biggrin[1]:keske birde buyuyu tuturmanin altin kurallari diye konu acsaniz sayin oxso 22
oxso22
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 11
Yanıt Sayısı: 93
9 sene önce
:smile: yaw ben büyü yapmayın diyorum sen bana büyü tutturmanın altın kurallarını öğret diyorsun huzurcicegi bu ne yaman çelişki :biggrin[1]: kusura bakma ama ben sizi bile bile ateşe atamam.
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
9 sene önce
Ozanan havas ilmi bir nevi islami buyu ilmi olmus oluyor. Ondan haric kafama heb takili kalmış su sorum da.hani su azimetler kasemler tasaruflar var ya diğeri yardim almak icin digeri derinde de yemin ediyorsun. Bende diyorum ki burda kine ve neye yemin ediyorsun birde kime sırtını dayiyorsun iste bu noktada da fatiha suresi akla gelunce heb kafam karismistir bu nedenlede havasa nekadar merakim olsada vazgecmisimdir.cunki icime suphe düşüyor kalbim bur türlü razi olmuyor o azimtleri okumaya.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)