üzerimde ayrılık büyüsü olduğunu düşünüyorum

Bu konu dilruba12345 tarafından 9 sene önce açıldı, 559 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
dilruba12345
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
9 sene önce

merhabalar
bu tip bir başlık varsa kusuruma bakmayın. benim sorunum şu. uzun zamandır devam eden bir ilişkim vardı. biz ne kopabiliyor ne de tam olarak mutlu olabiliyorduk. birbirimize saygımız azalmıştı. sorunumuz hep kişisel şeylerdi. aramızda başka biri falan yoktu. huysuz bir insandı. ben hiç büyü olabileceğini düşünmemiştim. ben ne zaman ayrılmak istesem o kabul etmiyordu. benim de ayrılma nedenim sevmemek değil ilişkinin yürümemesi idi. beni birden bire başka birisi için terk etti. ben ne kadar ağlasam yalvarsam da hiç acımadı. yalnız bana saçma gelen şu; adam tamamen değişti. kendisini tanıyamıyorum. işini de umursamaz oldu. tamam başkasına aşık oldu diyeceğim ama genel tavırları da değişti. ve aslında ben birkaç yıl öncesinde tehdit telefonları falan almıştım bir kadından. ama sürekli yanımda olduğu için sevgilim pek umursamamıştım. yani bu kadar hızlı ve ciddi değişimin nedeninin büyü olabileceğini düşünüyorum. elbette olmayabilir de. bunu nasıl anlayabilirim ve çözebilirim? açıkçası ****ya gitmek istemiyorum. çünkü güvenmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
ah vah kardesim ne istemesen basına gelse büyğye yorarız anlamıs degilim sunu bilmek gerekki Allah c.c ol demedikce hicbirsey olmaz. insan ne ederse kendine kendi cabası ile eder bir kez kafaya takmıya dursun bende büyü var diye egerki bir kisi bende büyü var diye düsünürse ve kendini bırakırsa zaten olmayan büyü olusum asamasına gelir alacagı musallat kendine yeterlıdır bilirizki varlıkların biz kullara en musallat oldugu an kendimizi gücsüz bıraktıgımız zamadır.
NİLÜFER
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 16
Yanıt Sayısı: 702
9 sene önce
İstihareye yatmanızı tavsiye ederim. Sitemizde mevcut istihare yöntemleri bulunuyor. Arama butonundan aratabilirsiniz. Fakat büyü olmayabilir. Büyü olması için bazı sıkıntılarda olması gerekir. Gece kabusları, arkadan biri izliyormuş gibi hisler, vesveseler... Unutmayın ki rabbim böyle de uygun görmüş olabilir.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)