51. Bölge

Bu konu stranger26 tarafından 10 sene önce açıldı, 587 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
stranger26
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 8
10 sene önce

51. Bölge teknoloji alanında araştırma ve geliştirme yapmak için ABD tarafından kurulan Dünyanın en gizli askeri merkezidir. Bu bölgenin İlluminati tarafından kurulduğu söyleniyor. Dünya nüfusunu azaltma karşılığında diğer boyuttaki cinler vs. varlıklardan ileri teknoloji bilgileri aldığı ileri sürülüyor. Ve bu gizli tutulan merkeze astral seyehat gibi diğer boyuta geçerekte girilemiyor.
Bu bölge hakkında bilgisi ve duyumu olan varmı?


https://www.youtube.com/watch?v=fHa_7JEVbRw

AbSİNth_
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 13
Yanıt Sayısı: 815
10 sene önce
Amerikan efsanelerinden biridir.Ancak gerçek mi değil mi şüphelerim var.Illuminati gibi gizli örgütler kendilerine bir gizem vermeyi bu gizemle korku İmparatorluğu kurmayı sever.Ancak çok güzel ve ilginç bir konu.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce
Bu çok yaygın ve bilinen bir konu,şehir efsanesi olmasını engelleyen bazı somut olaylar olduğu biliniyor. Tabii kanıtlamak zor,ancak çok zayıf bir kanıtmış gibi görünse de foruma üye olan pek çok kişinin cinlerle ilgili bir takım dertleri ve deneyimlerinin olduğunu göz önüne alırsak,bu tür deneyimlerin gün geçtikçe artması da insanın aklında soru işaretleri yaratıyor.. Forumun en yaşlı üyelerinden biri olarak şunu söyliyebilirim ki çocukluk ve gençlik yıllarımda bu tür vak'alar hiç de yaygın değildi... Cini olan insan parmakla gösterilirdi zaten onlarda büyü sihir,bakım yaparlardı herkesçe bilinirdi... Başka gezegenlerde yaşayan varlıkların ziyaretleri arttıkça cin tacizine uğrayan insanların da sayısı belirgin bir şekilde artmaya başladı.... İlluminatiyi okudum,bana hiç de mantık dışı görünmedi...İnternet ağı yaygınlaştıkça bu tür olayların arttığını görmek de son derece anlamlı... Hepinizin de tanık olduğu gerçek olgu,pek çok kişinin hadim hüddam cin sahibi olmaya çalışmaları,bunu tüm risklerine rağmen bir ayrıcalık olarak gördükleridir..... Bu anlamda İlluminati hiç de mantık dışı görünmüyor....
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
sayın yöneticiye katılıyorum bence de hiç mantık dışı değil :biggrin[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)