Sürekli uykudan uyandırılmam..

Bu konu nightmare tarafından 6 sene önce açıldı, 1024 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
nightmare
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
6 sene önce

merhaba arkadaşlar. öncelikle uzun zamandır yaşadığım bir olayı anlatayım. umarım sabırla okursunuz. yer, mekân, zaman farketmeksizin uyuduğum zamanlarda sanki biri benim içime korku salarak uyandırıyor, uyandırılıyorum. uyandırıldığım zaman tekrar uyursam içime daha kötü şeyler olacak hissine, yani gözlerimi kaparsam biri bana zarar verecek hissiyatına kapılıyorum. bunları düşünürken vücudumla ruhum ayrılmış gibi yoğun bir uyuşukluk oluyor. tavana baktığımda garip hayvanlar görüyorum.

mesela bir kaç tane örnek vereyim. bir gün odada yatıyorum. saat gece 03:59 civarı. yine aynı şekilde uyandırıldım korkutularak. korkutulduğum esnada felak, nas, ayetel kürsi hepsini okumama rağmen o yaşadığım şeyden kurtulamadım. tavana baktığımda baykuş gördüm ve bana bakıyordu. garip sesler geliyordu. bununla baş edemedim salona geçtim, hani belki yattığım yerde ekmek kırıntıları vardır diye. o günü atlattım.

ertesi gün yattığım yeri iyice kontrol ettim yine de temizledim. ama bu defa yine uyandırıldım. sonra bilinçli bir şekilde annemin kolunu tutuyordum. uyandığımda annem yoktu yanımda değildi yani. annem benden çok uzakta dolayısıyla böyle bir şey mümkün değildi. ama o an onun farkında değildim. mantığım devrede değildi. anne diye seslenip sağıma baktığımda yoktu.

üçüncü bir örnek. annemin yanına geldim. annemle yatıyoruz. yine aynı şekilde uyandırıldım. vücudum uyuşmaya başladı. sanki ruhumla bedenim ayrılmaya başlarcasına korku sardı. annem yanımda olduğu için bu defa onun kolunu tuttum, sıktım korkudan. tabi bu arada o korkular ve sesler devam ediyor. sonra gözlerim açıktı normalde, yine bir baktım annemin kolu falan yok. ellerim bir kolu kavrıyor şeklindeydi. oysa annemin kolu yatağın içindeydi. ertesi gün anneme sordum hayır dedi kolumu hiç tutmadın.

şimdi bunun daha öncesini anlatayım. üniversite zamanlarında da yalnız yaşadığım için yine bu korkuları yaşıyordum..

o zamanlar için de yaşadığım korkulardan bahsedeyim. bir gün yine uykudan uyandırıldım korkuyla. yine sanki gözlerimi kapatsam öleceğim, bana kötü şeyler yapılacağı hissi hakimdi. dolayısıyla uyumamaya çalıştım hep. ışığı yakmak, tvyi açmak bir süre etkili oldu. ama yine aynı olay başıma geldi. bu defa ne ışığı açmak ne tv açmak hiçbiri fayda etmedi. tabi bu sürede yine korkutulduğum esnada dualar okuyorum. yatağı temizliyorum defalarca. bir gün yine uyandırıldım. bu defa tv kapalı olmasına rağmen bir haber spikeri kafamın içinde sağır edercesine sesle bir şeyler söylüyordu. yani tv açık spiker konuşuyor ve söylediği şeyleri çok net duyuyordum. ama normalde böyle bir şey yok ama o sesle baş edemiyordum. o gün uyumamak için direndim..

bu anlattığım şeyler farklı lokasyonlarda oluyor ve genel olarak gece oluyor. bazı istisnai vakitler(gündüz) olsa da genellikle gece yaşanıyor. bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. gusülümü alıp, dualarımı okuyorum. ama bunu her defasında yaşıyorum. hatta bi keresinde çok sinirlenip defolun gidin dedim.

lütfen yardım edin ne yapmalıyım, yıllardır yaşadığım bu durum ne. çok araştırdım benim gibi böyle şeyler yaşayanlar var mı diye. bir iki tane buldum ama onlar da epey zamandır forumlara uğramadıkları için ulaşamadım. lütfen yardım edin ne yapmalıyım..

gothminister
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 6
6 sene önce
çok ilginçmiş hiç psikologa göründünüzmü bu konuyla ilgili... ? bi tanı koymak bize düşmez doktor varkende cinli bi durumda olabilir
ozan5151
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 1
6 sene önce
Sevgili kardeşim beynine yerleşmiş bu yaşadıkların her zaman bu tereddüt korku ile yaşadığın için bu şeyleri görüyorsun bende aynı olayları çok yaşadım evde eşya nesnelerin yürümesi sıçrayarak boğularak uyanmak gözlerimi açınca Tavanda evde Örümcekler böcekler görmek avazin, çıktığı kadar bağırıp kimse duymamasi kardeşim bu yaşadıkların psikolojik rahatsızlık Gece uykuda panik atak ve uyku bozukluğu stres yaşadığın dünyadaki elem keder yormus ruhunu bilinç altına yerleşmiş bu olaylar oyüzden böyle oluyor "Uyku Bozukluğu "yaşadığın olay uyku apne ve panik atak psikiyatri ye git sakinleştirici ve uyumaya yardimci olacak tedavi edecek ilaçlar var ben şükür iyi oldum hamd övgü Allaha olsun kesin git doktora geçmiş olsun inşallah
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)