Vampirlerin Doğuşu

Bu konu Jargon tarafından 12 sene önce açıldı, 492 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
Jargon
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 90
Yanıt Sayısı: 233
12 sene önce

Bundan yüzyıllar önce, yapraklardaki sakin rüzgar dokunuşu ve kuş cıvıltılarıyla dolu dünyanın sessizliği bir ışıkla bozuldu; bu ışık, barış rüzgarlarını dindirip dünyanın tüm benliğini sömürecek olan olgunun, insanlığın ilk hüzmesiydi. Adem ve Havva adındaki fırtına öncesi sessizliğin ilk fısıltısı, sonraları evlenecek ve 3 tane de oğulları olacaktı; Caine, Abel ve Seth. İlk doğan Caine, bitkileri yetiştirdi. Onları suladı ve büyüttü, hayat verdi. İkinci doğan Abel hayvanlara baktı. Onları besledi ve büyüttü.

Bir gün babaları Adem, iki oğluna keskin bir ses tonuyla; “Caine ve Abel, yukarıdaki için bir kurban getirin. Getirin ki yaratıcınıza olan minnetiniz bilinsin.” dedi. Caine, yukarıdaki için en tatlı meyvelerini, en olgun bitkilerini getirdi. Abel ise en genç, en güçlü hayvanını kurban etti.

İki kardeş de kurbanlarını Adem’in ocağına koydular ve ateşe verdiler. Duman onları yavaşça yukarı doğru götürdü. Abel’in kurbanı tatlı bir koku yayıp kabul edilirken, Caine’inki kabul edilmedi ve Caine sert bir şekilde azarlandı.

İlk doğan (Caine) ağlamaya başladı, gece gündüz yukarıdakine dua etti.

Gel zaman git zaman, Adem kurban vaktinin yeniden geldiğini söyledi. Abel yine en güçlü ve genç hayvanlarından birini öldürdü. Caine ise eli boş geldi, çünkü kurbanının istenmeyeceğini biliyordu. “Caine, neden bir kurban getirmedin?” diye sordu Abel. İlk doğan, gözleri yaşlı bir şekilde kardeşinin kalbine mızrak saplayarak onu kurban etti; hayatta en çok sevdiği şeyi.

Bu olayın ardından yukarıdaki onu cennetten attı, ve Nod denilen bir yere sürgün etti.

Caine karanlıkta yalnız kalmıştı. Açtı, üşüyordu ve ağlıyordu… Karanlığın içinden tatlı bir ses geldi. Siyahlar içinde bir kadın Caine’e doğru yaklaştı:

“Hikayeni biliyorum, Nod’lu Caine. Açsın, bende yemek var. Üşüyorsun, bende kıyafetler var. Üzgünsün, bende rahatlık var”. Şaşırmış olan Caine:

“Benim gibi lanetli birini niye rahatlatasın? Neden giydiresin? Neden besleyesin?” dedi, ve alacağı cevapla daha da şaşıracaktı:

“Ben senin babanın ilk karısıyım. Yukarıdakine karşı geldim ve özgürlüğü karanlıklarda buldum. Ben Lilith’im. Bir zamanlar ben de üşüyordum. Benim için sıcaklık yoktu. Bir zamanlar ben de açtım, benim için yemek yoktu. Bir zamanlar ben de üzgündüm, benim için rahatlık yoktu.”

Lilith, Caine’i ağırladı ve onu besledi, rahatlattı. Caine onun evinde bir süre kaldı, ve bir gün ona sordu:
“Sadece karanlıktan, bu evi nasıl yaptın? Nasıl kıyafetler yarattın? Yiyeceklerini nasıl yetiştirdin?”

Lilith gülümsedi ve cevap verdi: “Ben uyandım. Bu sayede istediğim gücü yaratıyorum”. Gözleri parıldayan Caine: “Beni de uyandır Lilith, benim de güce ihtiyacım var. Ben de kendi evimi, giysilerimi, yiyeceklerimi yaratmalıyım.”

“Uyanmanın sana ne yapacağını bilmiyorum. Sen baban tarafından lanetlendin. Ölebilirsin, sonsuza kadar değişebilirsin.” İçini kemiren heyecanla Caine:

“Güç olmayan bir yaşamın ne önemi var? Sen olmadan ben ölürüm, ama senin kölen olarak yaşayamam.”
Lilith Caine’i seviyordu. Sonuçlarından emin olmadığı için istemese de Caine’e olan sevgisi, içinden gelen sesin önüne geçti ve onu uyandırdı. Bileğinden gelen kanı bir kaba koydu ve Caine’e içirdi. Caine Abyss’e düştü, o kadar uzun süre düştü ki bu ona sonsuzluk gibi geldi. Gözlerini açtığında karanlık bir yerdeydi.

Karanlığın içinde Caine parlak bir ışık gördü. Gecede parlayan ateş, Michael, Kutsal Ateşin koruyucusu ona gelmişti, ve şöyle dedi. “Adem ve Havva’nın oğlu, suçun büyük ama babamın bağışlayıcılığı daha büyük. O seni affetti.”

Kızgın ve kırgın Caine cevap verdi: “yukarıdakinin acımasıyla değil ancak kendi vicdanımla gurur içinde yaşayabilirim.” Reddetmişti. Ve Michael ona ilk lanetini verdi:

“Bu diyarlarda gezdiğin sürece, sen ve senin çocukların ateşten korkacak. Ateşim sizin derinizi yakacak ve sizi mahvedecek.”

O gecenin sabahında, ufuktan Raphael, güneşin koruyucusu göründü. Caine’e şöyle dedi: “Adem’in oğlu, Havva’nın oğlu, kardeşin Abel cennetten senin günahlarını affetti. Tanrı’nın bağışlamasını kabul etmeyecek misin?”

Caine cevap verdi: “Abel’ın bağışlaması bir şey ifade etmez. Ancak ben kendimi affedebilirsem gerçekten affolmuş sayılırım”, ve reddetti. Onun için değişen pek olmamıştı, bir şey dışında; Raphael ona ikinci lanetini vermişti:

“Bu diyarda gezdiğin sürece sen ve çocukların gün doğuşundan korkacak. Güneşin ışınları sizi ateş gibi yakacak. Şimdi git ve karanlık bir yere saklan, saklan ki güneşin gazabını hissetme!”

İçini hırs bürüyen Caine kaçtı, kaçtı… ve karanlık bir mağaraya saklanarak derin bir uykuya daldı. Uyandığında ölüm meleği Uriel onu kanatlarının arasında tutuyordu. Caine’e doğru eğilerek kulağına fısıldadı: “Adem’in oğlu, Havva’nın oğlu, Tanrı senin bütün günahlarını bağışladı, kabul et ve bütün lanetlerinden kurtul..”

Büyük bir fırsat gibi görünen bu teklife kırgınlığı dinmeyen Caine cevap verdi: “Tanrının bağışlamasıyla değil, kendi bağışlamamla yaşayacağım. Ben benim. Yaptıklarımı yaptım. Bu asla değişmeyecek”.

Ve Tanrının kendisi, Uriel’ın ağzından Caine’e son ve en büyük lanetini verdi:

“Sen ve senin çocukların, bu diyarda gezdiği sürece karanlığa tutunacaklar. Sadece kan içecekler. Sadece kül yiyecekler. Bir ölü gibi yaşayacaklar, fakat ölmeyecekler. Son günlere kadar dokunduğunuz her şey yok olacak!”

Bu lanetle Caine acı bir çığlık attı, gözlerinden kan geliyordu. Kanı bir kabın içine doldurdu ve içti.

Kafasını kaldırdığında Gabriel karşısında duruyordu. Fırtına sonrası sessizliğinin verdiği yankıyla: “Adem’in oğlu, Havva’nın oğlu; babamın bağışlayıcılığı sandığından çok daha büyük. Şimdi bile affedilmeye bir yol açıldı. Bu yola “Golconda”


Role-Play Cümleleri


Zafer bizim olucakdir, yaratıcının gücü sizinle olsun
Victoria du belum nostrum, potestas creare avec tu


Ölümü benim elimdendir, kanı da çok lezzetli
Mori du mon manus, sangius dulcis


Kont için savaşır, kont için kazanırız
Belum nam duco, nam duco victoria


Istirate çekiliceğim ben arkadaşım
Comitis moi vado torpor


Güç için savaşırız, güç kanda yatar, kan için savaşırız
Belum nam potestas, potestas incendo sangius, belum nam sangius


Kardeşimin düşmanı benim düşmanımdır
Atrox du frater, atrox du moi


Karanlığın gücü yanında olsun kardeş
Potestas calligiato vado aveca tu


Ocllo karanlık efendilerin diyarıdır
Ocllo est domus du dominus calligiato


Büyülerini vampirler icin kullan, o karanlık büyüleri
Supernuspotestas nam kindred, nam kindred supernuspotestas calligiato

Tören Sözleri
Vampir yapılırken:



Senin bedeninde artık ölümlü kanı yoktur, artık vampir kanındansın. Yaratıcının gücü hep yanında olsun, vampirin gücü yanında olsun. Bir süre güçsüz olucaksın, ancak karşılığında çok büyük güçler ediniceksin, ölümsüzlüğün gücü, vampir gücü


Lord yapılırken:


Yaratıcıya çok hizmet verdin karanlığın efendisi. Yaratıcının kanı, kanımdan, sana veriyorum. Tekrar iç onu, tekrar. Karanlığın lord’u. Yaratıcının gücü, vampirin gücü büyülerinden eksik olmasın.


Servus creare, calligiato dominus. Sangius du creare, nam tu, boire tut. Dominus du calligiato, creare potestas nam tu, kindred potestas nam tu


Yaradılış Destanı:


Tibi aetre aeger,modere cervix sangius.Ablocare Caine’s potentas posse.Tibi aetra Lamia.

Perque Remembera Caine(Yaradılış)
In Nomeni Caine diye başlar…

Caine Rursusque perperit fratrem euius Abel fuit autem Abel pastor ovium et Caine Agricola.


Caine Doğar:

Factum est autem post multos dies ut offeret Caine de fructibus terrae munera Dominus.

İlk kan dökülür ve Tanrı reddedilir.Sonunda Caine dünyaya hükmetmeye başlar:
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit irastus Que est Caine.


Ve bundan böyle Caine ve oğulları Kanla kurulan kardeşliği yaşatırlar.Kanla hükmederler dünyaya ve ölümlülere.O kan ki savaştır,o savaş ki yaşamdır…

Konuya Bir Cevap Yazın

Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)