Çoklu Üyelikler Hakkında Duyuru!!!

Bu konu zeinarda tarafından 10 sene önce açıldı, 505 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce

Bazı üyelerimizin farklı tarihlerde farklı nicklerle birden fazla üyelik açtığını tesbit ediyoruz…. Forum kuralları gereği çoklu üyelik yasaktır…Bütün üyeliklerin kapatılmasıyla üyenin forumla tüm üyeliği kesilir….. Bugüne kadar iyi niyet gösterip ilk açılan en eski üyeliği aktif bırakıp diğerlerini kapatıyordum… Ancak çok eski üyeliği olup da yeni üyelik açana da şifresini ya da üyeliği olduğunu unutmuş olabileceği düşüncesiyle hoş görü gösterip profilinden uyarıyordum…Uyarıma bile nezaketen de olsa cevap alamadığım gibi,bu iyi niyetimin de istismar edildiğini görüyorum… Birden fazla üyelik açanlar sadece benim değil sizlerin de iyi niyetinizi istismar edip zamanınızı ve emeğinizi sömürmüş olmaktadırlar…. Her farklı isimle açtıkları üyelikle farklı bir sorun ya da soru ortaya atıyorlar,pek çoğunuz da yeni üyeymiş ve sorunu gerçekmiş gibi büyük bir samimiyet ve özveriyle tavsiyelerde bulunup,yardım etmeye çalışıyorsunuz….. Birden fazla üyelik açan bu üyelerin dilinden de kul hakkı ve vebal hiç düşmüyor……… Bu ne yaman çelişkidir,açıklayabilen var mı??? Bizzat kendi yaptıkları kul hakkı değil midir…. Çok merak ediyorum bir den fazla üyelik açarak foruma aktif olarak katılıp sorunlarına çare arıyormuş gibi yapanlar aldıkları cevaplarla gerçekten eğlenebiliyorlar mı…. Yoksa birşeyler öğreniyorlar mı,gerçi öğrendiklerini hiç sanmıyorum;zira öğrenmek isteyene tek üyelik de yeter….Başkasının hakkını gaspettikleri hiç akıllarına geliyor mu… Buna da ihtimal vermiyorum ne kul hakkına ne de insan hakkına saygıları olmadığından eminim… Pek çoğunuz neden yasaklı üye bu kadar çok diye soruyordu,işte bu nedenlerle bazılarının kişisel hırsları,kiminin de kendilerine özgü eğlence anlayışı nedeniyle açtıkları birden fazla üyelikleri olması nedeniyle yasaklanan üyelikler görülmektedir…. Bundan sonra çoklu üyelik tesbit ettiğimde bütün üyeliklerin geri dönüşü olmayacak şekilde kapatılacağını tüm üyelerimize ikazen duyurmak gereği hasıl olmuştur…. Yönetim

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Meraba Zeinarda, uzun zaman önce yakın bi arkadaşım da buraya üye olmak istemişti sorunları vardı sorular sormak istiyordu ben kendi hesabımdan konu açıp sorabileceğimizi söylemiştim ama o kendisi yazmak istedi. Yanlış hatırlamıyorsam benim e postam ile üyelik almıştı belki başka e postayla almıştır hatırlamıyorum, melek miydi mutluluk muydu neydi adı.. o günden sonra cevap alınca bi daha hiç girmedi zaten ama eğer benim e postamla huzur dışında bi üyelik varsa kapatabilirsin sahtekar gibi görünmek istemem... yoksa zaten kendi e postasıyla almış demektir.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Bundan sonra çoklu üyelik tesbit ettiğimde bütün üyeliklerin geri dönüşü olmayacak şekilde kapatılacağını tüm üyelerimize ikazen duyurmak gereği hasıl olmuştur.... Çoklu üyelik açanların profillerine yazdığım ikaz mesajlarına yanıt alamadığım için bütün üyelikler kapatılacaktır...
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Şifre sorunu yaşayıp da bir başka üyelik açanlar sorununu bana iletmek ve haber vermek zorundadır..... Profillere giremeseler bile üyelerin yardım istekleri bölümünden <<şifremi unuttum>> başlıklı bir konu açıp eski nickini yazarak yardım istedikleri takdirde kendilerine yeni şifre gönderirim..... Bütün üyelerin profillerine yönetim tarafından gönderilen mesajları yanıtlama zorunluluğu vardır.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
5 sene önce
Çok merak ediyorum bir den fazla üyelik açarak foruma aktif olarak katılıp sorunlarına çare arıyormuş gibi yapanlar aldıkları cevaplarla gerçekten eğlenebiliyorlar mı.... Şifre sorunu yaşayıp da bir başka üyelik açanlar sorununu bana iletmek ve haber vermek zorundadır..... Profillere giremeseler bile üyelerin yardım istekleri bölümünden <<şifremi unuttum>> başlıklı bir konu açıp eski nickini yazarak yardım istedikleri takdirde kendilerine yeni şifre gönderirim..... Bütün üyelerin profillerine yönetim tarafından gönderilen mesajları yanıtlama zorunluluğu vardır.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)