Enerjileri Ne İçin Kullanabiliriz?

Bu konu lahutiye tarafından 13 sene önce açıldı, 527 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
13 sene önce

Merhabalar. Hangi enerjileri ne için kullanabiliriz?

Evrende Her yerde Enerji vardır. Her şeyin enerjisi vardır. Günümüzde enerjisel Kirilian fotoraf tekniği ile gözlemlenmektedir.

Fiziksel,Zihinsel ve ruhsal boyutla İnsanı şafalandıran,İnsanın Kendi değerinin farkına varmasını sağlayan Enerjiler,İnsanı ışıkla ve Sevgiyle
tekrar tanıştırıp hayata farklı bakış açıları getirerek ona Zaten yapısında var olan değerleri hatırlatan,Bir öğretidir. Bir şifa yöntemidir. Bir uygulama tekniktir. Mutluluktur. Kimine görede Bir muziceler diyarıdır. Hayatımızın anlamının farkına varmamızdır.

Günümüz Yaşamı Yoğun temposuyla zamanı değerlendirmemiz için tam anlamıyla Bilinçli ve uyanık kalmamızı gerektiren koşullar içermektedir. Ulaşmak isdediğimiz hedeflere ulaşabilmek daha çok bizim dışımızda gelişen olayları kendi lehimize çevirebilmemizle mümkün olabilir. İçsel uyumun yani sıra gelişen olaylara göre kendini yenileyebilen ve değiştirebilen insanlar,Başarıyı Sürekli Kılar.

Böylesi Bir uyuma ve esnekliğe kavuşabilmek ise kişinin elindedir. enerji çalışmaları ve iç huzurla bu mümkündür.

İlk Öncelikle tüm enerjiler Şifa için kullanılmaktadır. ve kişinin iç huzurunu dengeleyerek hayata daha farklı bakmasını sağlar. Sevdiklerinize kendinize Şifa çalışmaları yaparak onların hem fiziksel hemde Ruhsaş rahatsızlıklarını giderebilirsiniz.

Reiki Şifa Çalışmaları için uygundur dengeleyici ve besleyici olarak kullnılabilir. tabiki tek çalışma prensibi bu değildir bir çok farklı çalışmalarda vardır.

(Sevgi ve Saygımla)
Selam ve dua ile lahutiye

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)