Yâ Reşid İsmi Şerifinin Duası

Bu konu LâL tarafından 13 sene önce açıldı, 856 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
LâL
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 271
Yanıt Sayısı: 110
13 sene önce

Müsrif bir kimse Allah’ın El Reşid ismini zikrederek ( Sayısı önemli deyil ameli niyete göre. ) arkasından da bu duayı okursa, Allah’ın izniyle bu kötü alışkanlıklarından kurtulur ve tutumlu biri olur. Yine, Allah’ın El Reşid isminin bu duasını temiz bir suya şifa dileği ile 11 sefer okuduktan sonra alkolik birine kırk gün boyunca aç karna içirilirse o kimse Allah’ın izniyne bu kötü alışkanlığından kurtulurAllahümme Entel Reşid. Ellezi elhemte ehlü tâatükel rüşde bil sevâbi vel sedad ve elhemte ezzakirine el tevfika bil ikbali vel itimâdi aleyke. es’elüke yâ men a’ta küllü şey’in halkahü minel mevcüdât ve debberehü limâ min şe’nühü minel tedbirat. Es’elüke entüdime nazarüke ileyye bil tedbiri vel rüşdi Yâ Allah, Yâ Reşid.

özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce
Her 5 vakit namazdan sonra;514 defa “Ya Reşid celle celalühü” zikrine devam eden bütün kötü huylarında kurtulur.İşleri iyi sonuçlanır. Her hangi bir mesele hakkında ne yapacağını şaşıran doğru karar veremiyen kimseler; 514 defa “Ya Reşid celle celalühü” İsmi şerifini okursa,işin doğrusu ilham eder kendisine.
worgreymon
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 105
9 sene önce
ben aşağıda yazan şekilde bu akşam namazından sonra okumaya başladım bir ağırlık, bir uyku hali neredeyse söylediklerimi karıştırıyordum. Bu durumun sebebi ne olabilir acaba bilen varsa Allah rızası için yardım edebilir misiniz ? Çünkü Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez diye biliyorum, ettiğim duanın kabul olmayacağına işaret midir ? "Bir kimsenin önemli ve mühim bir işi olursa onun hallini bilemezse akşam ve yatsı namazı arasında "Yâ Reşîd" ismini 1000 kere okursa o işinin görülmesi kendisne kolay ve onun içi aydınlık olur."
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Olumsuz düşünmeyin ağırlık basınca salavat çekin...Enerjisi ağır gelmiş olabilir,herkes her esmanın enerjisini taşıyamaz. Ağırlık çökmesi herzaman olumsuzluk işareti olarak alınmamalı tam tersine olumlu düşünülmelidir... Günün fiziksel ve zihinsel yorgunluğu da buna sebep olabilir...
worgreymon
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 105
9 sene önce
Teşekkür ederim zeinarda Allah razı olsun
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)