Desteyle İlgili Herşey

Bu konu melenya tarafından 11 sene önce açıldı, 687 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
melenya
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce

Sevgili arkadaşlar bu konu başlığı altında deste de deneyimlerimizi karşılıklı fikir alışverişi yaparak paylaşabiliriz.. Hem yeni başlayan arkadaşlarımıza da yön göstermiş oluruz.. Merak edilenler, açılımlar, herkes kendi izlediği metodu anlatarak diğerlerimize de fikir verebilirler.. Hatta kart sahibi olmayan arkadaşlara sadece bir soru sorma şansı vererek bilen arkadaşlarımızdan kendileri için kart seçip yorumlamamızı da isteyebilir.. Detaylı açılımlar yapamasakta (çünkü deste kişinin enerjisiyle seçilen kartlarda daha net cevaplar verir) en azından ufakta olsa yol gösterebilir.. Işıkta kalın..

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Tarotla ilgili bilgi ve deneyiminiz nedir......Mesajınızı okuyan birisi eğer tarotu bilmiyorsa ne demek istediğinizi pek anlayamaz sanırım...
melenya
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 3
11 sene önce
Sevgili zeinarda öncelikle bahsi geçen fal kartları tarot değil destedir. Deste kökeni izmire dayanan attarti anadan kalma fal kartlarıdır. Deste bakıcısını kendi seçer bir şekilde. Ben rüyamda destenin hediye edildiği İzmir Büyücüleri adlı kitabı görmüştüm ertesi gün bir kitapçıya gidip kitabı sordum kitap basım tarihi benim rüyamdan 1 yıl öncesine dayanıyordu ve ben 24. basımını aldım kitabın.. İlginç yaşanmış olduğu iddaa edilen bir kitaptı. Destede ana kartlardan biri olan attarti anaydı rüyama giren çünkü rüyamda adını fısıldayıp elimden tutup bir kitapçıya götürüyordu beni. Rüyamı yaşamak ilk kez başıma gelmediği için korkmadım ya da şaşırmadım. Belli ki bu kartın bakıcılarından biri olarak seçilmiştim. Şimdi bir çok baktırıcım var ve deste hiç yalan söylemedi bana. Ayrıca deste kişinin kendine de bakabildiği bir fal olma ayrıcalığına sahip. Desteyle birçok tehlikeden korundum ve bir çok bereket kapısı iş hayatımda açıldı. İlgilenen bakan arkadaşlar varsa ya da öğrenmek isteyen merak eden diye böyle bir konu başlığı açtım. Işıkta kalın sevgiler..
arien
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 34
10 sene önce
Katina destesini kastediyorsunuz değil mi? Smyrna. Konsantre olunarak ve net sorular sorulduğunda, özellikle aşk falları için çok güzel yanıtlar veren bir destedir. Ben internetteki bazı siteleri kullanarak bu fala bakıyorum, destenin kendisi elimde yok ama enerjinizi yoğunlaştırdığınız zaman internet üstünden de olsa doğru cevapları alabiliyorsunuz.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)