Sirrimi Sizinle Paylasim.

Bu konu bahor tarafından 11 sene önce açıldı, 559 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce

Dua dostlarim aslinda okudugum ve okudugunuz dualari biriyle paylasmama ve paylasmaniza siddetle karsi olmama ragmen agzimdan his dürürmedigim iki duami sizinle paylasmak zorunlulugu hissettim ben cok sükürler olsun cok ama cok faydasini gödüm ve insallah hayatimin sonuna kadarda görürüm , rabbimden dilerimki sizlerde faydalanin. LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALEYYIL AZIM: MANASI: güc ve kuvvet ancak sani yüce allahindir. HASBIYALLAHU LA ILAHE ILLA HU ALEYHI TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARSIL AZIYM Hic sayiya takilmam aklama geldikce ama geldikce okurum . rabbim tüm insan alemine huzur , sihhat ve hayirli bereketler ihsan etsin amin. düsmanimi dahi zorda birakmasin.

Esila-Hüma
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 165
11 sene önce
Sizin adınıza sevindim..Allah'ın sevgili kulları eriyor muradlarına.Ben ne okusam ne etsem hiç bişeyde tık yok,hiç bişey değişmiyor niyeyse.
dozer
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 379
11 sene önce
sana ne gibi faydaları oldu bu duaların, nasıl bir sırra erdin özel değilse tabi
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
HASBIYALLAHU LA ILAHE ILLA HU ALEYHI TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARSIL AZIYM allah bana yeter ondan baska ilah yoktur ben yanliz ona dayanirim o büyük arsin muazzam hükümranligin sahibidir.
dozer
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 379
11 sene önce
kardeşim anladımda maddi yöndenmi faydası oldu, manevi yöndenmi
Esila-Hüma
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 165
11 sene önce
Sabrım kalmadı ,ruhum acı çekiyor.Neden Allah bana acımıyor,mutsuzum :/Merhametine sığındım.Ama yok kader değişmiyor,gülmek yok sanırım kaderde.Nİyeitm isyan etmek değil ama çok bunalıyorum..
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
La havle vela kuvvete ılla bıllahıl aleyyıl azım hasbıyallahu la ılahe ılla hu aleyhı tevekkeltü ve hüve rabbul arsıl azıym
Esila-Hüma
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 165
11 sene önce
Hayatın içinden çıkamaz hale geliyorum,ağır geliyor her şey:Hep dua ediyorum tesbih çekiyorum,namazlarımı da kılıyorum.Ama hep aynı yer aynı şeyler.Allah dualarıma cevap vermiyor diye düşünüyorum,beni sevmiyor diyorum.Her şey hep kötü olacak sanıyorum.Umudum ümidim kalmıyor,isteyebileceğim son şey ölmek diye düşünüyorum.İsyan etmek istemiyorum ama o dereceye geliyorum galiba,yıllardır hep istiyorum ama bi şey olduğu yok gibi.Duayla bi şey değişeceğini sanmıyorum artık kaderde ne varsa o yaşanıyor sanıyorum artık :( Çok bunalıyorum bu dereceye geliyorum çoğu zaman.Hep dua ediyorum ,hep tesbih çekiyorum.Ama yine hep bulanıyorum,sanki bütün kapılar üstüme kapalı.Çözülmez kaderim var gibi :(Allah'a nankörlük yapmak istemiyorum,niyetim bu değil :(Ama mutsuzum,şikayet etmekte istemiyorum... :/
mylittleknight
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 10
Yanıt Sayısı: 202
11 sene önce
ben bu sevda derdiyle girdigim bu sitede ne dualar ögrendim hayatın içinde yapmadıgımız farkında olmadıgımız dinimizin ne güzellikleri varmıs onları gördüm gün içinde Rabbimi mutlaka zikir etmeyi ögrendim dileğim için olmasa bile Rabbimden kendim için baska seyler istemenin yollarını güzelligini ve Rabbime uzaklıgımın derecesini gördüm ve hergün Onu anmakla huzurum geri geldi üzüntüm kederim ve beklentim hala var ama umudum geri geldi içimde hergün sabretmemi söyleyen daha vaktinin gelmedigini söyleyen bir güç hissediyorum bu bile insan için öyle güzel bir duygu ki...bazen kaybedilen seyler baska seylere vesile olabiliyor ben ki cok sabırsız biriydim simdi sabırla duaların zamanını saatini bekliyorum...Rabbim cok büyük insallah hersey daha da güzel olacak.bugun öyle bir üzüldüm ve daraldımki La havle vela kuvvete ılla bıllahıl aleyyıl azım ve hasbünallahi ve nimel vekil cektim ve rahatladım eger bu dert basıma gelmeseydi ben bunalrı ögrenemez ve sıkıntımdanda kurtulamazdım...günlerce bir sürü duayı okudum koruma yapmadan asktan delircek gibiydim karsımdaki insanı bunalttım ve sonunda hepten kaybettim ama artık bunu yapmıyorum burası sayesinde ögrendim... https://www.lahutiye.com/members/esila-h%FCma.html hem süphe duyma hemde bence biraz ara verip kendini hayata bırak yoksa sürekli aynı seyle ugrasmaktan psikolojinide kendin bozar duruma geliyorsun ben dısarı dahi cıkmıyo yemek yemiyordum emin ol bu bile dualarını etkiliyor belli bir süre sonra bıkkınlık haşa Allahü teala tarafından sevilmedigini günahkarlıgını herseyi katmaya basllıyorsun ve Rabbinle aranda bir mesafe olusturuyorsun rahat bırak ve hayatın içine girmeye calıs yoksa enerjin düşüyor ve dualarının etkiside ona göre oluyor diye düşnüyorum ..er karanlıgın bir aydınlıgı mutlaka vardır Allah dualarımızı kabul etsin sıkıntılarımızı tez zamanda gidersin insallah cümlemizin..
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)