Virdedinilecek Faziletli Bir Dua

Bu konu Airborne tarafından 8 sene önce açıldı, 675 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
Airborne
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 34
Yanıt Sayısı: 1001
8 sene önce

Okunuşu:La ilahe illallahu vallahu ekber Vesubhanallahi velhamdulillahi Vestağfirullahellezi la ilahe illa Huvel evvelu vel ahiru vez zahiru vel batinu Yuhyi ve yumitu ve huve hayyul la yemutu Bi yedihil hayru vehuve ala külli şey in kadirOkuma Adedi: 21 KereDuanın Faziletleri:1- Bu duayı okuyanın tüm günahları bağışlanır. 2- Cehennem azabını yaşamaz. 3- Bunu okuyana 2 Melek refakat eder. Kişiyi kaza, bela ve hastalıklardan korur. 4- Rızkı bereketlenir. 5- Kim bu duayı okursa, ona Hz. İsmail evlatlarından 100 köleyi âzâd etmiş gibi sevap yazılır. 6- Bu duayı okuyana Kur’an ı, İncil’i, Tevrat’ı ve Zebur’u okumuş kadar sevap yazılır. 7- Her okumada Cennette ona bir köşk verilir. 8- Bu duayı okuyanın Cennette, bu dünyada hiçbir gözün görmediği güzellikte hurileri olur. 9- Bu duayı kim okursa 70 kişiye şefaat izni verilir.

ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
faziletleri çok güzel eline sağlık Airborne.. faziletlerine ermek için vird mi edinmek gerekir veya bir okunma sayısı var mıdır...
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
8 sene önce
Ellerine sağlık modum,kolaylıkla okunup ezberlenecek bir dua.Sizin konularınızın en ilgimi çeken bölümü kopyala yapıştır olmaması.Allah razı olsun..
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
8 sene önce
Allah razı olsun. Küçükken cennette Şahin gözlü Huri ler için camiye giderdim . Huri deyince o geldi aklıma :dance2[1]:
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)