Haksızlık Ve İftirada Okunacak Salavat

Bu konu lahutiye tarafından 12 sene önce açıldı, 763 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
lahutiye
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce

Haksızlık ve iftirada okunacak salavat

Üç gün aralıksız akşamları Allah rızası için 2 rekat namaz kılındıktan sonra kıbleye dönük bir şekilde iftiraya uğrayan şahıs bu salavatı sayısız okuya bildiği kadar okur ve vesile edinerek dua ederse Allahın izniyle uğradığı iftira veya haksızlıktan kurtulur.

Allahümme salli ala muhammedin hatta la yabgı min salavatike şey’un ve barik ala muhammedin hatta la yabgı min berakatike şey’un ve sellim ala muhammedin hatta la yabgı min selamike şey’un allahümme berri’ni bihaggı muhammedin sallallahu aleyhi ve selem

Allahım rahmetlerden bir şey kalmayıncaya kadar muhammedin s.a.v üzerine rahmetleri yağdır. Bereketlerden hiçbir şey kalmayıncaya kadar muhammedin s.a.v üzerine bereket yağdır. Selam ve selametten hiçbir şey kalmayıncaya kadar muhammedin s.a.v üzerine selam ve selametlerini yağdır. Allahım beni Muhammed sallallahu aleyhi ve selem hakkı için (bu iftiradan ) kurtar.


Faydası Olması Dileğiyle.
İyi forumlar,keyifli vakitler dilerim

huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
11 sene önce
işte aradığım şey bu...................
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
11 sene önce
Cok guzel bir paylasim, Allah sizden razi olsun. Aklima bir soru geldi. Simdi bir insan ofke aninda baska bir insana, sirf onu kotulemek icin, yalan konusuyorsa. Yani ornegin derseki, "sen sunlari sunlari yaptin", derse, ama bu dogru degilse, ve bunu kendiside biliyorsa, bu da iftiraya giriyor demi? Yanlisim varsa duzeltin
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
evet cemre aynen iftira oluyor
Cemre83
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 12
Yanıt Sayısı: 290
11 sene önce
Sagol Hun, yapanlar dusunler artik........
bahor
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 190
Yanıt Sayısı: 920
11 sene önce
kisinin sana iftira yapip yapmadigindan emin olmalisiniz bu noktaya dikkat edelim.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
11 sene önce
ben de bi soru sormak istiyorum. şimdi siz önceden karşınızdaki insana bi takım yalanlar söylemişseniz, ama bundan pişmanlık duymuş gelmiş dürüstçe herşeyi anlatmış, yalan söylediğiniz için hem Allah'tan hem o insandan af dilemişseniz, ve bu pişmanlığınızı karşıdaki insan görebiliyorsa, yani pişman olduğunuzu ve değiştiğinizi adı gibi biliyorsa, bu durumda sizi yapmadığınız bi şeyle suçlarsa ''kesin sen şunu da yapmışsındır eminim'' derse bu da iftiraya girer mi? Evet önceden yalanlar söylemiş olabilirsiniz ama sonrasında dürüstçe anlattınız ayrıca pişman oldunuz af dilediniz. önceki yalanlarınızı göz önüne alırsak, karşıdaki kişi sizi yapmadığınız bi şeyle suçlar itham ederse, haksızlığa iftiraya uğramış olur musunuz?
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)