Forum Yönetiminden Uyarı

Bu konu zeinarda tarafından 8 sene önce açıldı, 749 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce

Forum yönetimindeki görevli arkadaşlarımız bu görevlerini tamamen gönüllülük esaslarına göre yerine getirmektedir… Yönetimdeki arkadaşlarımızın görevi forum içinde ahengi sağlamak sorulan sorulara en doğru cevabı vermektir.. Ancak son zamanlarda bazı üyelerimizin profil sayfalarını amacı dışında kullanıp yönetimdeki arkadaşlarımızı adeta esir alırcasına profillerden soru yağmuruna tutmaya başladılar…. Süpermoderatörün ve diğer moderatörlerimizin ben de dahil olmak üzere görevlerimiz forum içindeki soruları yanıtlamak ve yeni paylaşımlarda bulunmaktır… Yönetimdeki hiç bir arkadaşımızın profillerden yardım etme ve yol gösterme görevi yoktur….. İhtiyaç duyan üyelerimiz <<ÜYELERİN YARDIM İSTEKLERİ>> bölümünde konu açıp sorularını ve sorunlarını doğrudan yazabilirler…. Profillerdeki soruların ve sohbet mesajlarının son zamanlarda yoğunlaşması nedeniyle görevli arkadaşlarımızın forum geneline zaman ayırmalarının engellendiği görülmektedir…..Sohbet etmek isteyen üyelerimiz Chat alanını her zaman rahatlıkla kullanabilmektedir,bu bölümümüz sadece güncel sohbet içindir,hiç bir üye sohbet amacıyla ya da bilgi alışverişi amacıyla görevlileri profillere hapsedip,görevlerini engelleme hakkına sahip değildir.. Bütün görevli arkadaşlarımız büyük bir özveriyle yardımcı olmaya çalışrken özel ilgi ve mesaj beklemeye kimsenin hakkı olamaz…. Sonuçda görevli arkadaşlarımızın da kendileri için,kendi zikir ve duaları için zamana ihtiyaçları varken profil sayfalarını işgal etmenin hiç bir mantıklı nedeni ve açıklaması olamaz….Lahutiye Cafe bölümümüz,Chat alanımız her konuda özgürce sohbet edebileceğiniz alanlardır…. ÜYELERİN YARDIM İSTEKLERİ bölümümüz her konuda özgürce soru sorup,sorunlarınızı anlatabileceğiniz bir alandır ki,bu alanda açacağınız konu her zaman için size yöneltilen tavsiyeleri ve yazılan duaları her istediğinizde bulacağınız size özel konu olacağı gibi,kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir bölümdür…… Bundan sonra yönetimdeki arkadaşlarımız çok özel bir durum olmadıkça profillerinden gelen yardım isteklerini dikkate almayacaklardır…..Zira onların görevi Forumun genelinde kendilerinden bekleneni yapmaktır…..bütün üyelerimizin yönetimdeki arkadaşlarımızın görevlerini aksatmadan forum ahengini sağlamalarına yardımcı olmaları önemli ve gereklidir….

palmface
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 24
Yanıt Sayısı: 106
8 sene önce
Sanırım bu yazı beni de kapsıyor. Daha dikkatli olmaya çalışacağım. :) üst üste 2 konu açınca daha fazla konu kirliliği yapmamak istemiştim.
ronay
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 231
8 sene önce
Biz hepimiz Airborne süper modumuza çok yüklendik sorular sorduk devamlı meşgul ettik, özür diliyorum ve uyarınız için teşekkür ediyorum..
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
kimin ne derdi ne sorunu varsa forumda rahatlıkla konu açıp sorabilirken profillere yüklenmenin hiç bir mantıklı açıklaması yok..:devil[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Herkesin okuyabilmesi için bir süre güncelde tutacağım....
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
8 sene önce
okumak var birde okudugunu anlamak var ,anlamayanlar soru sorabilir sayin yoneticimize
HIRRRR
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 29
7 sene önce
modlarin yetkileri nedir ,uye kapatmak sureli ceza veya suresiz ceza verebilirlermi.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)