Facebook u kınıyorum.

Bu konu halukgta tarafından 6 sene önce açıldı, 647 kere okundu ve 3 Cevap verildi.
halukgta
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 197
Yanıt Sayısı: 12
6 sene önce

Facebook u kınıyorum. Fikir ve inançlarımı özgürce yazmamı engelleyerek, gerçek İslam ın tebliğine mani olmuştur. Facebook genel merkezini göreve davet ediyorum.

Facebook, hiç kimseye ve inancına saygısızlık yapmadığım halde, fikir ve inanç özgürlüğüne darbe vurmuştur. Birilerinin güdümünde araştırmadan kararlar vererek, üyelerini cezalandırarak, benim iki kez kur an ve gerçek İslam a davet eden yazılarımı, site yöneticilerinin şikayeti olmadığı halde, diğer sitelerde, bloklarda yazılarımı yayımlamamı geçici süre engellemiştir.

Böylece batıldan uzak, Kur’an a davetin önünü kesmişlerdir. Telefonla itirazlarıma ne yazık ki bir cevap alamadım. Bende ferdi olarak topluma şikâyetimi bildiriyorum ve kınıyorum.

Allah ı inkâr eden yazılara bile ses çıkarmayan fecebook, Kur’an gerçeklerine davet eden yazılarımı başka sitelerde geçici olsa da yasaklaması düşündürücüdür. Facebook un bu davranışını kınıyor, bu davranışlarından gerçekleri araştırarak vazgeçmelerini unut ediyorum.

Kur’an ın tebliğini hiç kimse engelleyemez.

Saygılarımla
Haluk Gümüştabak

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Face book sadece sözde müslümanların ya da müslüman geçinenlerin sansasyonel mesajlarına yer verir.....Benim de bir kaç mesajımı sildi, Atatürk ve cumhuriyet konusunda yorumlarımla müslüman olduğunu iddia eden ahlaksız bir adamın erkek çocuklarla ilgili cinsel içerikli bir paylaşımına verdiğim cevabı sildi...O adi yobaz dinimzde 9-10 yaşında erkek çocukla cinsel ilişkinin caiz olduğunu iddia ediyordu. Kuran tebliği onların işlerine gelmez.....bazı paylaşımlara ayetlerle verdiğim yanıtları da silmişlerdi....
halukgta
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 197
Yanıt Sayısı: 12
6 sene önce
Çok doğru, elimizden geldiğince tebliğe devam susmak yok.
Awcı77
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 19
6 sene önce
En güzeli kullanmamak bilgi kirliligi benim nazarımda
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)