Kime Aşık Olayım

Bu konu zeinarda tarafından 10 sene önce açıldı, 726 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce

Soğuk bir şubat akşamıydı.Elindeki gülleri verebileceğin birini bulamayıp gittiğin karlı yollardan geri dönmüştün. Belki de bu yüzden son bir umutla, o güllere beni layık görmüştün. Fakat alamazdım sadece benim için satın alınmamış gülleri. Benim için satın almış olsan da alamazdım. Çünkü çiçekçinin elinin değdiği bir gülü bana layık görüyordun.Sen çiçekçi olsan da alamazdım gülünü. Bilirim o gülü sen yetiştirmedin. Bir bahçıvan yetiştirdi o gülü. Sen bahçıvanın elinin değdiği gülü bana layık görmemelisin.Diyeceksin ki gülü bahçıvan tek başına yetiştiremez, ben bahçıvan olsam da bilgim o gülü yetiştirmeye yetmez.Evet, doğru söylüyorsun bir gül yetiştirmek için bahçıvan olmak yetmez belki toprak olmak belki tohum olmak gerekecek.Sen toprak olmuştun da seni insan eden bir parça ruh verilmişti sana.Sen bu gülü çiçekçiden satın alıp bana verdiğin için benim sana âşık olmamı bekliyorsun.Hâlbuki ben o gülü yaratanı senin toprağına ruh katanı ve senin bana rastlamana sebep olanı da biliyorum. Şimdi söyle kime âşık olayım?

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
Emegine saglık Zeinarda yaradanimdan baskasına degil tabiiki
Zagam
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 45
10 sene önce
Allah aski tek gercek ask ...
EbRuSh
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 155
Yanıt Sayısı: 164
10 sene önce
Fani ye Olan Aşk da Fanidir, Elde Edilince Gücünü Kaybeder. Allahım Aşkıyla Yanan Kullarından Eylesin Cümlemizi :thumbsup[1]:
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
8 sene önce
Hâlbuki ben o gülü yaratanı senin toprağına ruh katanı ve senin bana rastlamana sebep olanı da biliyorum. Şimdi söyle kime âşık olayım?
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
mecnun çölde gezerken namaz kılan bir adamın önünden geçer. adam hemen namazını bozar ve şöyle der: -koskoca çölde namaz kılan adamın önünden niye geçiyorsun? başka yer mi yok? mecnun: -ben seni Leyla'nın aşkından görmedim. Allah aşkına söyle sen beni mevla aşkından nasıl gördün. bu nasıl namaz kılmak? sözde değil, özde aşk gerek
Lietli
Üyelik Zamanı: 7 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 33
6 sene önce
İnsan ne zaman sureti rahmanı kendi suretinde görür işte o zaman en büyük aşka vakıf olur. Kalbi Arş-ı Rahman olanın suretide Hak olur.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)