Kuluma istedikleri verilecek

Bu konu özlem35. tarafından 11 sene önce açıldı, 573 kere okundu ve 6 Cevap verildi.
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce

——————————————————————————–Allah c.c kudsi hadiste şöyle buyurmaktadır;”Namazı (fatiha’yı) kulumla benim aramda iki kısma ayırdım(onun bir kısmı bana bir kısmı kuluma aittir”KUL;Elhamdulillahi rabbil alemin:Bütün hamd ve övgüler alemlerin Rabbi’ne mahsustur”dediği zaman Allah c.c. ;”Kulum bana hamdetti” der…Kul ;errahmanirrahim:”o Rahman ve Rahimdir ”dediğinde Allah c.c;”Kulum beni övdü ” der…Kul ;”Malikiyevmiddin:”O, hesap gününün tek maliki ve sahibidir ”dediğinde Allah c.c.;”Kulum beni yüceltti” der…Kul ;”iyyake na’budu ve iyyake nestein:Ancak sana ibadet ederiz ve ancak senden yardım isteriz”deiğinde, Allah c.c.;”bu benimle kulum arasındadır.Kulumun istediği kendisine verilecektir” der…..Kul;”ihdinassırata’l-müstakim sıratellezine en-amte aleyhim gayri’l-mağdubi aleyhim veled-dallin:Bizleri kendilerine lutuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolu olan dosdoğru yola ilet ve onda sabit tut.Bizleri gazaba uğramışların ve sapmışların yoluna sevketme!”dediğinde ,Allah c.c.”Bunlar hepsi kulum içindir, kuluma istedikleri verilecek” buyurur.alıntı..

SUMASALI
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 159
Yanıt Sayısı: 452
11 sene önce
ellerine saglık canım cok güzelmiş :)
özlem35.
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 234
Yanıt Sayısı: 445
11 sene önce
-------------------------------------------------------------------------------- Allah c.c kudsi hadiste şöyle buyurmaktadır; ''Namazı (fatiha'yı) kulumla benim aramda iki kısma ayırdım(onun bir kısmı bana bir kısmı kuluma aittir''KUL; Elhamdulillahi rabbil alemin:Bütün hamd ve övgüler alemlerin Rabbi'ne mahsustur''dediği zaman Allahc.c. ; ''Kulum bana hamdetti'' der...Kul ; errahmanirrahim:''o Rahman ve Rahimdir ''dediğinde Allahc.c; ''Kulum beni övdü '' der...Kul ; ''Malikiyevmiddin:''O, hesap gününün tek maliki ve sahibidir''dediğinde Allahc.c.; ''Kulum beni yüceltti'' der...Kul ; ''iyyake na'budu ve iyyake nestein:Ancak sana ibadet ederiz ve ancak senden yardım isteriz''dediğinde, Allah c.c.;''bu benimle kulum arasındadır.Kulumun istediği kendisine verilecektir'' der.....Kul; ''ihdinassırata'l-müstakim sıratellezine en-amte aleyhim gayri'l-mağdubi aleyhim veled-dallin:Bizleri kendilerine lutuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolu olan dosdoğru yola ilet ve onda sabit tut.Bizleri gazaba uğramışların ve sapmışların yoluna sevketme!''dediğinde ,Allah c.c. ''Bunlar hepsi kulum içindir, kuluma istedikleri verilecek'' buyurur. alıntı..
ERBAUN
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 69
Yanıt Sayısı: 951
10 sene önce
Önemli olan zaten fatihayi okurken iyyake nabudü ve iyyake nestain kısmını rahatlıkla okumaktır...
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Allah razı olsun...............
paratonerr
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 62
10 sene önce
güzel paylaşım..........................
CiciPeri
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 30
Yanıt Sayısı: 4019
9 sene önce
Fatiha suresinin hatim sayisi varmis,belirli bir yere gelince bu sureyi okuyana Allahu Teala yuru ya kulum dermis,onundeki engeller kalkarmis,ve cok zengin olurmus
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)