hangi duayla hatasını anlamasını sağlarım

Bu konu melekkk tarafından 11 sene önce açıldı, 625 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
melekkk
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 1
Yanıt Sayısı: 0
11 sene önce

bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve sırf bunu sormak için üye oldum. çok çaresiz kötü ve hayal kırıklığına uğramış bi durumdayım.özetle şöyle anlatayım.

benim senelerdir devam eden bi ilişkim vardı. ben önceden özgürlüğüne düşkün çevresi geniş bi insandım.sonra bu kişiyle tanıştığımda da bu özgürlüğümden çevremden alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemedim. ta ki ciddi ciddi bu kişiye aşık olup bağlanana kadar. ona bağlandıktan sonra onu kaybetmemek için herşeyden vazgeçtim. öncesinde bi çok hata yaptım çünkü ne ortada ciddi bi durum vardı ne de ben bu kişiye bu kadar aşıktım. tabi bu daha ilişkinin başlarındaydı seneler önce. sonrasında öyle bi değiştim ki görenler gözlerine inanamadı.

gel gelelim asıl meseleye.. benim uğruna değiştiğim, herşeyden vazgeçtiğim, her dediğini yapmaya başladığım, gözüm kapalı güvendiğim, gözüm kapalı sırtımı dayadığım, asla yapmaz dediğim insan meğer son 1 buçuk senedir bi kızla sürekli konuşup görüşüyomuş ve bana hiç belli etmemiş. ve bana senden daha önemli değil ama o da benim için önemli biri diyor içim acıdı resmen 🙁 çok afedersiniz ama iki kez de bi hayat kadınıyla birlikte olmuş 🙁 ben bunları duyduğumda yıkıldım! herkesten beklerdim ama ondan beklemezdim çok güveniyordum 🙁 evet ilişkimizin başlarında benim de hatalarım oldu ama bu kadar değil. ve biz bu raddeye gelmişken bu kadar ciddiyken bunları nasıl yaptı hala inanamıyorum ve yediremiyorum kendime. ve pişman olduğunu da söylemiyo özür de dilemiyo.

ne yapıcam siz söyleyin nolur 🙁 hangi duaları okuyayım ne yapayım? 🙁 bırakıp gitmekten çok hatasını anlasın pişman olsun özür dilesin istiyorum 🙁

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
11 sene önce
Kusura bakmayın ama siz bu sonu kendi ellerinizle hazırlamışsınız.. benim uğruna değiştiğim, herşeyden vazgeçtiğim, her dediğini yapmaya başladığım, gözüm kapalı güvendiğim bu sözler size ait kendi hatanızı gösterir umarım... Eğer bir başkası için kendi kişiliğinizden ödün verirseniz sonuun böyle olması doğaldır....Sizi her halukarda demirbaş olarak görmeye başlamış... Siz bu kadar teslimiyet içerisinde bağlanırsanız özür dilemesini pişmanlığını göstermesini beklemeyin... Çok sevdiğiniz birisi olsa bile onun uydusu durumuna geçerseniz gördüğünüz gibi kaybedeb siz olursunuz....Karşınızdakine kaybetme korkusu yaşatamamışsınız.. Bunları sizi eleştirmek için yazmıyorum,sadece hatalarınızı görmenizi istedim,bundan sonrasında davranışlarınıza daha mantıklı olarak yön verebilmeniz için yazdım..... Bakın siz kaybetme korkusuyla birlikte ihanete uğramanın da acısını yaşıyorsunuz...Farzedinki geldi özür diledi ancak bu onun aynı şeyi bir daha yapamayacağının garantisi değil..... Bence kendinizi biraz geri çekip ona sizi kaybetme korkusunu yaşatmalısınız... Ayrıca dönüp özür dilemesi için değil,kendiniz için hayırlı olan kısmetinizle karşılaşmak için dua etmelisiniz.. Forumumuzda ihtiyacınız olan dualardan istediğiniz birini seçin ama isim zikratmeden hayırlı kısmetiniz için dua edin....
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)