güzel bir dilek duası

Bu konu yonca21 tarafından 11 sene önce açıldı, 592 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
yonca21
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 42
11 sene önce

Hacetinin Çabuk Kabul Olmasını İstersen :
Resulullah Sallallahu Aleyhi Vessellem Efendimiz
“Bir hacet dilediğin zaman çabuk olmasını arzu ettiğinde şöyle söyle” buyurmuşlardır.
La ilahe illallahu vahdehu la şerike lehül aliyyül azim. La ilahe illallahu vahdehu la şerike lehül aliyyül azim. La ilahe illallahu vahdehu la şerike lehül halimül kerim. Bismillahillezi lailahe illa hüvel aliyyül halim. Sübhanallahi Rabbil arşil azim. Elhamdülillahi Rabbil Alemin. Ke ennehüm yevme yeravne ma yuaduune lem yelbesuune illa saten min neharin, belagün fehel yühlekü illal-kavmül-fasikuun. Allahümme inni es’eluke mucibati rahmetike ve azaime mağfiretike ves-selamete min külli ismin vel-ğanimete min külli birin vel-fevze bil cenneti ven-necate minen-naar. Allahümme la deda’li zenben illa ğaferteh, vela hemen illa ferecteh, velaa deynen illa kadayteh, veha haceten min havaicid-dünya vel-ahireti illa kadayteha birahmetike ya Erhamerrahim




( Tek olan Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur. O’nun hiçbir ortağı da yoktur. O çok yücedir, çok büyüktür. Tek olan Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur. O kullarına karşı çok yumuşar ve çok cömerttir.
Daima diri ve kullarına yumuşar davranan, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah’ın adıyla, yüce Arş’ın sahibi olan Allah’ı tesbih ederim. Hamd Alemlerin Rabb’i olan Allah’a mahsustur.
Sanki onlar kendilerine vaad edilen sonu görecekleri gün, bir günün bir saatinden fazla durmamış gibi olacaklardır. Bu yeterli bir tebliğdir. Helak olacak başkası değil, ancak o fasıklar guruhudur.
Ey Allah’ım Senden Rahmetine sebep olacak şeyleri, mağfiretine sebep olacak iradeni, her türlü günahtan kurtuluşu, her türlü iyliği elde etmeyi, cennete kavuşmayı, cehennem ateşinden kurtulmayı diliyorum.
Ey Allah’ım! Bana bağışlamayacağın bir günah, ferahlık vermeyeceğin bir sıkıntı, ödettirmeyeceğin bir borç, yerine getiremeyeceğim dünya ve ahret ihtiyaçlarından herhangi bir ihtiyaç bırakma, Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Allah’ım! Bunları rahmetinle ihsan et Ya Rabb!

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
emeginize saglik Allah razi olsun
yonca21
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 42
11 sene önce
Nedemek kardeşimm okuyanların kabul olur İnşallah
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)