Hayırlı Her Hacet İçin Çok Keskin Bir Dua

Bu konu zeinarda tarafından 10 sene önce açıldı, 970 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
10 sene önce

Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya İsrafil bi hakkı Sahibül Bünyetil.Ülya ve bihakkı SEMAÜS sadiseti ve bihakkı el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakkı Ehya Şerahya Allahüssamadi ve bihakkı e dünya hüvel lahü bi bihakkı es baüt Allahül kahiri fevke İbadihi ve kıbele Arşihi ve bihakkı el esma Yüsebbihhüllahü bina İsrafil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza.. keza keza yerine istek söyleniyor yapmak istediğin bir işe başlamadan önce ilk perşembe günü vekil meleği İsrafil A.S aracı kılarak iki rakat namaz kılıp dileğini belirt ve bu duayı bir kez oku bir hafta devam edin ALLAHIN İZNİYLE dünya işlerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.perşembe günü ilk saatinde evlenmek,alım satım ,devlet işleri için uygun olup boş çevrilmez; bu duaya 7 gün devam edebilirseniz inşallah dileğinize kavuşursunuz israfil aleyhselamın tesbihatı olarakta bilinir,özellikle zilhicce ayında israfil aleyhselam secdeye kapanır ve bayramın hayrının ve RABBİMİZİN CELALİNİN KUDRETİNE BU TESBİHATI OKUR .Yani kurban bayramı sabahına kadar…… kullar bu tesbihatı okuyunca melekler hayret içinde semada toplanır şöyle derler bizden birimi okuyor bir melek yere indide o mu okuyor yoksa bir peygamber gönderildide bizim mi haberimiz yok yoksa cihat oluyorda şehitler hep bir ağıızdan tesbihmi ediyor zira tek başına birinden bu latife hasıl olmaz ! bu tesbihatı gündüz yada gece abdestli olarak bayram sabahına kadar 33 kez okunması(zilhicce ayının girmesiyle başlanır kurban bayramı sabahına kadar okunur.) her hayırlı murada ve afiyete niyetle kardeşleriniz eşleriniz ve yakınlarınız niyetiyle okuyabilirsiniz bu tesbihatın kadri kıymetini bilene ne mutlu……. Bu sene zilhicce ayı 25 eylül 2014 de başlıyor,kurban bayramı ise 4 Ekim 2014 de başlıyor…. Nasıl olsa soracaksınız,siz sormadan ben yazayım dedim…:biggrin[1]:

abı_hayat
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 319
10 sene önce
Allah razı olsun paylaşımınız için..
bedircan
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 10 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 983
10 sene önce
Paylaşım için Allah Razı olsun..... perşembe günü vekil meleği İsrafil A.S aracı kılarak... bir hafta devam edebilirsiniz demişsınız. Diğer günlerde o günün vekil meleğinin adı mı söylenecek ? yoksa aynen bir hafta boyunca her gün 1 kez mi okunacak. Teşekkür ederim. :)
beratt
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 353
10 sene önce
ilk perşembe günü ayın ilk perşembesimi oluyor abla vekil meleği İsrafil A.S aracı kılarak iki rakat namaz kılıp namazın niyetini mi böyle yapıyoruz yoksa niyetimi perşembe günü ilk saatinde saat kaç oluyor abla cahil olmak kötü abla ya :)
beratt
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 353
10 sene önce
valla haklısın abla ben dedim ama cahillik kötü diye :smile: son soru abla hergün aynı saattemi okuyacam inşallah son olur :)) abla birde ben fetih suresinin hatmine başlayacam cumartesi günü ikisinide aynı anda yapsam olurmu
beratt
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 5
Yanıt Sayısı: 353
10 sene önce
..........güncel...........
özlemim
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 9
Yanıt Sayısı: 73
10 sene önce
Sevgılı zeınerda bu duayı sadece guneş saatındemı okumak gerekır. Bu sevdıgımız kışıyle evlenmek nıyetıylede okunabılırmı,teşekkurler
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
10 sene önce
eline, emeğine sağlık Zeinardacım....
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce
faydasını gördüğüm bir duadır..uygulamak isteyenler için güncel......
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)