Men-i müskirat

Bu konu yehuda tarafından 9 sene önce açıldı, 638 kere okundu ve 7 Cevap verildi.
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce

selamün aleyküm . bu dua icki icenleri içkiden doğutmak icin yapılan güçlü bir duadır . forumda bulamadım fakat aynısı varsa zeniarda kaldırır artık . uygulanışı :içki içenin gömleğine 1002 kere ihlas , 333 kere ayetel kürsi ,1000 kerede aşağıda verdiğim salat-ı münciye okunur :ALLAHÜMME SALLİ SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TÜNCİNA BİHA CEMİİL AHVALİ VEL AFAT . VE TAKDİ LENA BİHA CEMİ-AL HACAT . VE TÜTAHHİRÜNA BİHA MİN CEMİİS SEYYİAT . VE TERFEUNA BİHA A’LED DERECAT . VE TÜBELLİÐUNA BİHA AKSEL GAYATİ MİN CEMİİL HAYRATİ FİLHAYATİ VE BA’DEL MEMAT .ANLAMI:Allahım !efendimiz MUhammed ‘e öyle bir salat ile salat eyleki :bize necat versin . Bütün şiddet ve korkulu şeylerden ve afetlerden. Bu vesile ile bütün hacetlerinizi yerine getirsin .Bu vesile ile , bizi bütün günahlardan temizleyesin .Bu vesile ile , bizi en yüksek derecelere cıkarsın . Ve tüm hayırlarda son gayelere ulaştırsın . Hem dünyada hem ölümden sonra… bu duayı salatü selam yerine de okuyabilirsiniz . inşaallah birilerinin işine yararda biz de sevap alırız:thumbsup[1]:

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Pek çok yerde bu uygulama verilmiş ama ayrıntıları yok, örneğin; okunan gömlek hiç yıkanmayacak mı??? eğer yıkanabilirse nasıl yıkanmalı??? sürekli aynı gömleği giymeyeceğine göre bütün gömlek ve T-Shirt'lerine okunması gerekmez mi???
Prensess
SÜPER MODERATÖR
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 22
Yanıt Sayısı: 864
9 sene önce
Bu uygulamayi bende biliyorum bir yerde okumuştum ama.orda içki icenin ickiyi birakmasi icin deyilde zinaya meyilli olani zinadan alikoymak icin uygulandigini biliyorum. Hatta benim okuduğum u paylaşan kisinin de bilgisinin sağlam olduğunu biliyorum defalarca da tecrübe edildigini de beyan etmişti sanirim. benin bildiğim bu okuma gomlegine uygulandiktan sonra birkere giymesi zaten kafi gelir diye düşünüyorum. Ama.yikanmaya gelince onu bende bilmiyorun. ama söyle düşündüm belki o gömleği ayri yikamak daha uygun olur sade temiz su icinde diger camasirlardan ayri.bence onzaman birsey olmaz tabii en doğrusunu allah bilir :)
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Prenses zinâ içinde okunabilir ve diğer kötü huylardan kurtulmak içinde yapılabilir . Ama benim kitapta böyle yazıyordu bende değiştirmek istemedim
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
sayın üye acmıs oldugunuz konu salavatmı duamı aytınlatmanızı rica ediyorum aydınlatınki bende fikrimi yazabileyim cünkü konu sahibi sizsiniz.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
9 sene önce
Burada okunacak sure ayet ve salavatta ve okuma sayısında hiç bir hata yok,zaten mantıksız gelen kısmını da ilk mesajlarımda yazmışım,sen ise doğrudan salavat mı dua mı diye sorarak hatayı düzeltmek değil,insanların kafasını kariştırmak amacındasın... beynimle oynama elçi,gücün yetmez.....
yehuda
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 18
Yanıt Sayısı: 605
9 sene önce
Sayın elçi salavatlar aslında duadır . Allah'tan peygamberimiz (s.a.v) 'e afiyet , salat ve selam , ona şefaat verilmesi ve cennetteki makamının artırılması istenir . Ve salat'ı münciye salavattır . Ve bilindik bir salavattır ! Yani bana güvenmediysen araştırabilirsin . Ve de ben ne konuştuğumu iyi biliyorum .
elci
Üyelik Zamanı: 9 sene önce
Konu Sayısı: 17
Yanıt Sayısı: 427
9 sene önce
selamun aleykum . sayın yahuda ben bu konularda cok asırı titizim lütfen beni sakın yanlız anlamayın. konu salavatsa salavat ayet ise ayet süre ise süre dua ise dua diye acılmalı baslık cok önemli burada bazı kardeslerimiz islamı ögreniyorlar kisi ne ögrenirse öyle gider bu nedenle konu accılımda cok hassas olmak gerek.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)