Çocuğu Olmayanlar Mutlaka Okusun. (Bizzat bizim bu dua ile allahın izni ile oldu)

Bu konu MrCicik tarafından 8 sene önce açıldı, 1553 kere okundu ve 1 Cevap verildi.
MrCicik
Üyelik Zamanı: 8 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 8
8 sene önce

Selamun Aleyküm değerli din kardeşlerim eşimin polikistik over sendromu ile beraber hipetroidi rahastsızlığından dolayı bilim olarak çok tedavi denedik doktorların olacak ama zor olacak demesine rağmen her türlü tedavi denedik ama rabbim bizi böyle bir imtihandan geçirdi. Bu vereceğim dua kesinlikle şüphesiz tam kilit. Duaya ihtiyacı olan kardeşimiz eğer 5 vakit namaz ve haramlardan kaçınan bir arkdaş değilse lütfen lütfen ağzı dualı namazında niyazında insanlardan rica edin.

Yapılma miktarı ve zamanı: 41 gün gece Teheccüd namazı vakti.

Niyet edilerek duaya başlanır.
-1 litre suya 41 gün boyunca her gün 1 kez Meryem suresi okunup üflenecek.
(içilebilir olması ve suyu 41 gün boyunca ilave yada eksiltme yapılmıyacak başladığın 1 litre su ile son güne kadar devam edilecek)
– 1 kg bala 41 gün boyunca hergün 24’er defa Al İmran suresi 38’nci ayet okunup üflenecek. (yine balda eksiltme ve çoğaltmaya gidilmeyecek 41 gün sonuna kadar 1kg bal aynı bal olacak)
-Yukarıdaki Al İmran suresi 38’nci ayeti okuyup üflediğimiz bala bu sefer 313 kere Ya Samet okunup üflenecek.

Bu dua edilen su ve bal karı ve koca tarafından günlük 1 şeker kaşığı bal yarım çay bardağı su şeklinde (suyu çöküp-oturup besmele ile 3 yudumda içmeye özen gösterin) tüketmeye başlasın allahın izni ile bizim gibi bal ve su tükenmeden bebek haberini inşallah alırsınız.

Bu dua işlemleri her gün teveccüd vaktinde başlamadan önce niyet edilerek yapılacak.

Rabbim şahittir ki benim babam 41 gün boyunca bu duaları bizim için etti. Bal ve su tükenmeden haberini aldık. Çvremizde bu duayı önerdiğimiz ve kesin olarak bildiğim 3 4 aile var. Sakın allahın lütfundan şüphe etmeyin. Ayrıca su baldan erken bitmesi doğaldır suya su yarıya geldiğinde içme suyu ilave edebilirsiniz(zemzem misali dua ilave edilen suyuda sarar evelallah)

satelcom
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 42
Yanıt Sayısı: 145
8 sene önce
Çok değerli bir tertip.ALLAH Uygulayacak olanların yüzünü güldürsün. Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)