Dileklerimiz İçin Bir Dua

Bu konu superisi tarafından 12 sene önce açıldı, 881 kere okundu ve 5 Cevap verildi.
superisi
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 214
Yanıt Sayısı: 1018
12 sene önce

-Allahümme bihuşuil-kalbi indes-sücudi leke ya seyyidi biğayri cühudin ve bike ya Allah ya Celil fela şey’e yüdanike fil-vefai bil-uhudi ve bikürsiyyikel-mükelleli binnuri ila arşikel-mecidi ve bima kane tahte arşike hakkan kable en tahlukas-semavati ve savt’er-ruudi künte iz künte misle ma lem tezel katt ilahen urifte bit-tevhidi fec’alni minel-muhibbine vel-mahbubin’el-mukarrebin’el-aşıkın.Ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah. – Allah’ım, kalb huzuru ile secde halimde sana sığınıyorum; inkarsız ve inatsız olarak ey efendim.Dileğimi sana arz ediyorum ya Allah, ya Celil, verilen sözlere senin kadar vefa gösteren yoktur.Nurla süslü kürsiden itibaren büyük, şerefli arşına kadar ne varsa onların hürmetine. Semaları, raad seslerini hak olarak yaratmadan evvel arşın altında bulunanlar hürmetine…Sen sen olalı, benzeri olmayan tekliğinle bilinen ilahsın. Senden diliyorum: Beni zatın için sevenlerden, sevilenlerden, yakınlık bulanlardan, aşıklardan eyle.Ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah, ya Allah. Bu dua ziyade olarak yazılmıştır. Birçok mutemet nüshalarda bulunmadığı için, kırmızı mürekkeple yazılmıştır. Ancak bu duanın faziletleri vardır. Şeyh Ebülkasım Abdülgafur babasının şöyle dediğini anlattı: —Yüce Hak’tan bir muradımı tazarru ve niyaz ederek istedim.Tam otuz sene niyaz ettim; muradımın husulü müyesser olmadı. —Artık nasip değilmiş. Diyerek meyus oldum. Sonradan, bir gece rüyamda bana şöyle dediler: —Ya Ebelhüseyin, başın ucunda bir dua var; onu al. O dua ile dua et; muradın hasıl olur. Uyandığım zaman başımın ucunda bu duayı yazılmış buldum. Okudum; o saat muradıma erdim. Sonra, her ne murad için okuduysam, vücuda geldi. Kaynak: Delail Hayrat Şerhi KARADAVUT

Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
12 sene önce
Allah razi olsun cok güzel paylasim
e3e
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 146
10 sene önce
Peki bunun okunması nasıl yapılacak burda belirtilmemiş ama ben başka bir sitede görmüştüm.2 rekat namaz sonrası okunacak ve belli bir sayı adedide vardı.Dualarda böyle şeylere pek takılmam ama birçok duada sayı adedi saati abdestli olması önemli.Okuyan arkadaşlar nasıl uyguladılarsa bilgi verirlerse sevinirim.
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
10 sene önce
7 gün sabah Namazindan sonra. Ara vermeden okuyun yani okuyabildiginiz kadar sayiya takilmayin
e3e
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 146
10 sene önce
Bilmiyorum bir yerde mi okudum öyle mi hissettim ama ben iki gündür akşam 2 rekat namaz sonrası okuyorum bu duayı 100 kez.Sabah namazı yapamıyorum.Yetişemiyorum çünkü.Okumanın yarısında falan acayip bir ağırlık çöküyor üstüme dileğime konsantre olamıyorum.Bi an önce okuyum bitsin diye bakmaya başlıyorum.Öyle böyle değil ama elimde tesbihe oturur pozisyonda bile uyuyabilirim o derece.7 gün devam edecem allahın izniyle.
huzur.
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 40
Yanıt Sayısı: 720
10 sene önce
Allah razi olsun cok güzel paylasim........
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16566 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)