Çiftler En Çok Hangi Konularda Kavga Ediyor ?

Bu konu ezgilim tarafından 8 sene önce açıldı, 859 kere okundu ve Henüz Cevap Yok.
ezgilim
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 85
Yanıt Sayısı: 2206
8 sene önce

En mutlu çiftler bile kavga ediyor. Çiftlerin en sık kavga ettiği nedenleri bilirsek, kendimize göre önlemimizi alıp “ufak sıyrıklarla” atlatabiliriz…


İlişkilerde en sık yaşanan 7 kavga sebebi aşağıdaki gibidir.

1-Çiftlerin evin içinde aniden gerilmelerine neden olan şeylerin başında tuvalet konusu geliyor. Özellikle şu kapağı kaldırma, kaldırmama tartışması.. Bu klozeti, erkekler ayakta kullandıkları sürece bitmeyecektir..

2-Neden aramadın? Cevaplanmayan mesajlar ve aranmama halleri, tartışmaların son yıllarda en sık öne çıkan konuları olarak gündemde yerini alıyor..

3-Her iki tarafın da aileyle ilgili hassasiyeti fazla olduğundan, senin annen şöyle yaptı, benimki böyle dedi tartışmaları hiç tükenmiyor. Ancak biz kadınların da bazı şeyleri affettiğinde unutmuyor olması sorunların başında geliyor..

4-İlişki durumunu bekar veya yalnız olarak tutan ve değiştirmeyenlerin, kavga çıkacağını bilmeleri gerekir. Eğer oraya ilişkisi var, evli gibi notlar düşülmüyorsa, büyük bir patlama an meselesidir..

5-Son 10 yılın en büyük sorunu, sosyal medyada paylaşılanlar yüzünden çıkan tartışmalar.” Neden profil fotoğrafında ikimiz yokuz?”, “Neden ikimizin fotoğraflarını paylaşmıyorsun?” gibi sorular, kavgaların çıkma sebepleri arasında listede üst sıralara doğru yükseliyor..

6-Yıldönümü, doğum günü unutması da, en sık kavga konuları arasında yer alıyor. Akıllı telefonların alarmları bu konuda yardımcı olabilir..

7-Eğer ortak bir bütçeniz varsa ve taraflardan biri planlanan bütçenin dışına çıkıyorsa, bu kavga için en temel konular arasında yer alıyor. Şu kredi kartı ekstrelerini ödeyeceğimiz gerçeğini unutmasak keşke..

Konuya Bir Cevap Yazın

  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)