Kadınlar Neden Geçmişi Unutamaz?

Bu konu zeinarda tarafından 12 sene önce açıldı, 766 kere okundu ve 8 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce

Kadınlar Neden Geçmişi Unutmazlar? Evlilik terapilerinde, erkeklerin en sık dile getirdiği konu, eşinin asla geçmişteki olumsuz olayları unutmadığıdır. Ve her yeni tartışmada, geçmişin defterinin de açıldığı, böylelikle büyük tartışmalara varıldığıdır. Erkekler olumsuz yaşantıları ne kadar kolay beyinlerinden silebiliyorlarsa, kadınlar da bir o kadar hatırlamakta ustadırlar.Eğer ki bir kadın, eşiyle geçmişte yaşadığı olumsuz bir olayı unutmuyorsa, bilin ki o olayın üzeri örtülmüş ve çözüme ulaşmamıştır. Çözümlenmemiş ve üzeri örtülmüş sorunlar, her zaman gündeme gelmeye mahkumdur. Erkek ne kadar “yokmuş” gibi davranırsa, kadın da o kadar sorunun varlığını ortaya koyar. Kadınların ilişkide ve evlilikte sorunu saptama isteği, o sorunu bir an önce çözme arzusundan kaynaklanır. Dırdırcı, geçmişi pişirip pişirip erkeğin önüne getiren, huzursuzluk, tartışma ve kavga yaratan kadın gibi görünse de aslında kadınlar her zaman mutlu ve huzurlu olmak isterler. Erkekler de öyle. Kadınlar her zaman doğru anlaşılmayı isterler, erkekler de eşleri tarafından doğru anlaşılmak isterler. Aslına bakarsanız kadınlar “dırdırcı” olmayı hiç istemezler, erkekler de eşlerinin dırdır etmesini asla istemezler. Bundan şikayet ederler. O halde şu sonuca varabiliriz; kadınlar sevildiklerini hissettikleri sürece, mutlu olurlar ve huzur verirler. Eh erkeklere gelince, onlar da öyle. Görülen o ki, erkekler sevgilerini hissettirme konusunda daha çok çaba göstermeliler. Erkekler unutmamalı ki, sevgi tembelliği ilişkideki ve evlilikteki en büyük sorunların kaynağıdır.

Kayıtlı Değil
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 4 sene önce
Konu Sayısı: 1156
Yanıt Sayısı: 4566
12 sene önce
.......güncel........
kabaruu
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 4
Yanıt Sayısı: 98
12 sene önce
beyin yapılarının biyolojik özellikleri nedeniyle birde içgüdüsel korumacı annelik duyguları kadınların geçmişini unutmamasını sağlamıştır. yavrusunu korumak için her türlü ayrıntıyı beynine kazır.
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
12 sene önce
kadınlar fazla duygusaldır....
ashess
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 2
Yanıt Sayısı: 73
11 sene önce
gercektende dogru asla unutmam unutmadim unutamiyorumda :devil[1]:
bestem
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 49
Yanıt Sayısı: 557
11 sene önce
unutmak çözüm değil üzerini kapatmaya çalışmaları yokmu insanı çileden çıkarmaya yarıyor ve erkekler asla hiç bir sorunu çözmezler fakat kadınlar sadece yuvada devamlı bu konular yüzünden huzursuzluk çıkmasın diye susarlar ve fedakar cefakar kadın yine kadınlığını göstermiş ve bir kez daha susmuştur acaba erkek bunu anlamışmıdır elbetteki hayır anlamak değil tam aksine kadının suçlu olduğu için sustuğu kanısına varmıştır. kadınlar asla unutmazlar.................
PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
11 sene önce
kadınlar ah o kadınlar çok duygusaldır çokkk:smile:
DAYI
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 20
Yanıt Sayısı: 109
11 sene önce
iki tarafinda dirdiri aslinda sevgi belirtisi umut bir seyleri kurtalma cabasidir.
GÜLENAY
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 256
11 sene önce
Kadınına ve o kadının yaşadıklarına bağlıdır unutulmayanlar.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)