Kadınlar Neden Kıskançtır?

Bu konu zeinarda tarafından 12 sene önce açıldı, 585 kere okundu ve 4 Cevap verildi.
zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
12 sene önce

Forumumuzun geneline baktığımızda sevgililerinden ve eşlerinden muzdarip üyelerimizin çoğunluğu kadın üyelerimiz…… Tabii benzer şikayeti olan erkek üyelerimizi de göz ardıetmiyoruz…. İsterseniz gelin şu kıskançlığı bir masaya yatıralım,nedir ,ne değildir tartışalım…. Kadınlar vardır, sakin. Kadınlar vardır, kaprisli. Kimi kadın hoşgörülüdür, kimisinin affetmesi güçtür. Bazı kadınlar kıskançlığını dizginleyemezken, bazıları duyarsız görünür. “Geçmişi hiç unutmamak” ise hepimizin ortak yönüdür. Kadınlar Neden Kıskançlık Yapar?Kadınların kıskançlığı dilden dile dolaşır. Erkekler eşlerinin ya da sevgililerinin kıskançlığından yakınır dururlar. Kadının ruhuna kıskançlık düşmeye görsün, hırçınlaşır, surat asar, sorgu suale başlar. Erkek tersledikçe, kadının sinir katsayısı artar da artar. Ama hiç düşünür mü erkekler, kadınlar neden kıskanır diye. Kadınlar ihmal edildiklerini düşündüklerinde,Eşlerinin işleri, onlardan önde geldiğinde,“Seni seviyorum”ları daha az duymaya başladıklarında,Eşleri ya da sevgilileri onlara az zaman ayırmaya başladıklarında,Yanlarında, cep telefonları kapatıldığında,Eşinin cep telefonunun mesaj alarmı sık sık çaldığında,Saçları, kıyafetleri fark edilmediğinde, artık kadın yavaş yavaş hırçınlaşmaya ve kıskançlık duygularını ortaya çıkarmaya başlar. Kadınlar Neden Kapris Yapar?En uyumlu kişiliğe sahip kadın bile gün gelir kapris yapabilir. Aslına bakarsanız kaprisin altındaki temel neden; ilgi isteğidir. Biz kadınlar ilgi görmekten hoşlanırız. Sevgilimiz ya da eşimizin ilgisini hep üzerimizde isteriz. Ne zaman ki, karşı tarafın ilgisinde bir eksilme hissederiz, işte o zaman kaprislerimiz başlar. Erkek, kadının kaprisinin temelindeki ilgi isteğini anlamadığı sürece de bu kaprisler uzar gider. Ne zaman ki erkek, eski ilgisini göstermeye başlar, kadının kaprisleri de azalmaya başlar. alıntı Ne dersiniz,aslı var mı?

PARADOKS
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 142
Yanıt Sayısı: 973
12 sene önce
hem kıskan hem kaprislidir bunlar ah yokmu kadınlar öldürmezler sür ündürürler :smile:
QapriS
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 7
Yanıt Sayısı: 82
11 sene önce
''Erkek, kadının kaprisinin temelindeki ilgi isteğini anlamadığı sürece de bu kaprisler uzar gider. Ne zaman ki erkek, eski ilgisini göstermeye başlar, kadının kaprisleri de azalmaya başlar.'' tüm bunların farkında oldugu halde hala ''cocukca davranıyosun büyü artık'' diyenleri de var (:
teddy
Üyelik Zamanı: 11 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 34
11 sene önce
6 ci hissimiz cok kuvvetlidir ...
Hun
Üyelik Zamanı: 12 sene önce
Konu Sayısı: 1116
Yanıt Sayısı: 5482
11 sene önce
tamamen asli var zeinarda neden kadinlar ilgi verirken erkekler vermezler kendilerinide aninda bir sey zannederler birde hele bir ögrensinler kadinlarin kiskanc olduklarini ellerine koz gecmis gibi oynarlar ondan sonrada ben kiskandiracak bir sey yapmadimki sen kiskancsin derler
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23542 Kayıtlı Üye
  • 16560 Konu
  • 143811 Cevap
  • Son Üye Seo-Ul-Gog
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)