Büyülü olabilir mi ?

Bu konu Sudesoylu tarafından 6 sene önce açıldı, 688 kere okundu ve 2 Cevap verildi.
Sudesoylu
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 3
Yanıt Sayısı: 34
6 sene önce

Merhaba.Sorum budur bilen tahmin eden varsa yardımcı olsun..
Bundan on sene önce uzak dostumuzdan bize tesbih hediye edilmişti ve o tesbih aile yıkmak için okunmuş bir tesbihti son anda öğrenip kurtulmuştuk çok şükür..
Şimdi de iki sene önce tanıştığımız bi iş arkadaşımızdan hacdan geldi diye bi tesbih hediye geldi bende aldım koydum biyere..
Evde durali bir iki sene belki daha fazla oluyor geçenlerde kadir gecesinde aldım elime bildiğim dualri zikirleri vs çekmeye başladım başladım başlamasına ama bırakamıyorum sürekli canım o tesbihi çekmek istiyor her fırsatta çekiyorum yaklaşık on gün kadar kullandım sanırsam daha sonra bi tanıdığımin dikkatini çekti ne çekiyorsun dedi bende tesbihin bi tarafı 40 li bi iki yani 33 lü dedim o da nasıl yani dedi bildiğim tek seferde kırk çekiyorum dedim olmaz öyle üç yanı 33 lü olması gerek dedi bi saydık 33 u falan bırakın toplam 106 taşlı çıktı yanlış hatırlamıyorsam 108 budistlerin teşbih sayisiydi bu 106 nette araştırdım bisey bulamadım ****ya falan sormayı bırakın korkudan direkt felak nas okuyup tesbihi 3 kere büyüyu bozdum diyerek kestim taşlarını da nehire attım ama inanın büyülü muydu degilmiydi bilmiyorum ama taş sayisi ve puskulunun kesilip tekrar bağlanması falan bende şüphe uyandırdı direkt sizin görüşünüz nedir ?

zeinarda
ADMINISTRATOR
Üyelik Zamanı: 13 sene önce
Konu Sayısı: 822
Yanıt Sayısı: 18529
6 sene önce
Piyasada satılan tesbihlerde de aynı sorun var,tesbih satanlar bile müşterisine saydıktan sonra veriyor.. Hacdan gelmiş olması yanlış dizilmeyeceği anlamına gelmez.Sonuçta onu da dizen bir insan...Bir tesbih satıcısından öğrendiğime göre tesbih dizerken saymaktan ziyade ölçü alınıyormuş,yani 33 boncuk dizilip bir yere sabitleniyor ve dizilim sırasında onunla ölçülüyormuş.. O nedenle de boncuk sayısına takılmayın,sizde o tesbihle zikir çekme isteği hacdan gelmiş olması nedeniyledir,ona ruhani bir anlam yüklersiniz,çektiğiniz zikrin enerjisi nedeniyle de elinizden bırakmak istemezsiniz. Tesbihe anlam yüklemeyin,okuduğunuz dua ve zikirlerin anlamına ve enerjisine odaklanın.
Safis
Üyelik Zamanı: 6 sene önce
Konu Sayısı: 0
Yanıt Sayısı: 64
5 sene önce
Peki 10 sene önce hediye edilen tespihi büyülü olduğunu nasıl anladınız.
Cevap Eklemek için Giriş Yapmalısınız.
  • 23560 Kayıtlı Üye
  • 16565 Konu
  • 143812 Cevap
  • Son Üye karim55246
Forumda Kimler Online (Şu anda 1 kişi Online)
  • ADMINISTRATOR (3)
  • SÜPER MODERATÖR (9)
  • MODERATÖR (1)